Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne podle slov, ale podle jejich skutků poznáte je. Kam jedou tyhle tanky? Prý do Afriky ... Houby houby. Letí přes Slovensko na Ukrajinu. Koho budou zabíjet? Ukrajince. Ukrajince dělíme na ty hodné - to jest pro NATO a Brusel a na ty zlobivé - ošklivé proruské separatisty. Čí zemi budou pustošit a demolovat české tanky? A proč? Ruský prezident Vladimír Putin každodenně volá po mírovém řešení konfliktu. Proč se snažíme vyprovokovat SUPERHOLOKAUST? Krym je ruský. Byl ruský a bude ruský. Donětsko a Luhansko se chtějí osamostatnit. Provedli referendum. Občané východní Ukrajiny se zcela jasně vyslovili. A Kosovo je precedens. Proč jsme uznali Kosovo a neuznáme Novorusko? Zasluhujeme holokaust? Potřebuje Evropa shořet v nukleární válce kvůli kyjevské Rusi? Já to nechci. Proč to děláte? Koho posloucháte? Svůj vlastní rozum určitě ne.

    Petra Fleischmanová
    pokud chcete fotodokumentaci, napište - pošlu vám to na mejly
    • Největší letoun světa Antonov An-225 Mrija slouží k přepravě těžkých nákladů na velké vzdálenosti.
      Přepravovat tanky letadlem na vzdálenost, kterou kamion ujede za dva dny, je nesmysl.
    • No mne ba ale daleko víc zajímalo - JAKPAK TENHLE ÚSPĚŠNÝ 40ti letý zbrojař k těm tankům a další výzbroji přišel. Jsou to jasně státní vojenské zásoby tak KDO MU JE A ZA CO PRODAL. JO A JE TO TEN SAMÝ /ÚSPĚŠNÝ/ CO ZLIKVIDOVAL tATRU - COŽ JE TAKY ZAJÍMAVÉ.. kDOPAK A ZA CO MU přihrává údajně nepotřebné vojenské zásoby. Až bude potřeba tak si ty tanky co " PRONAJMEME? Jako letadla?Ta naše armáda je ale stádo tupců .... :-/

      Jinak morálně je mi fuk komu se prodává, protože když ne my tak západ je podporovat bude. kdyby chtěli válkám zabránit ... nekupiovali by od nich ropu a neprodávali zbraně... ale to se jim do krámu nehodí... A ty naše .. jak říkala "zpěvačka" zastaralé" stroje se do tamních podmínek hodí, koneckonců i na té Ukrajině už to mají vyzkoušené ze cvičení východního bloku... hmm cifix
  • Ti magoři z Tiscali neumí ani psát. Letadlo se jmenuje AN-225 MRIJA.
    No jo, odborníci se správnou stranickou knížkou na svá místa. Je to tu vidět, jak vše pod vedením mladých nadějných "odborníků" jde vše od roku 1989 do sr*ček.
    Novodobý odborník: umíš anglicky? Tak jsi odborník na všechno.
    • *1* *1* *1* Jojo, znal jsem jednoho vrcholového manažera, jehož zásadní kvalifikací bylo, že se v Americe perfektně naučil anglicky - myl tam bazény... O svém oboru podnikání věděl úplné ho..., bohužel on se s cizincema bavil plynně a za debily jsme byli my, kteří jsme angličtinu všelijak matlali a měli přízvuk jako ukrajinci...
    • palec nahoru *3*
  • je vcelku jedno, kam ta technika jde; důležitá - a dobrá - zpráva je, že se konečně česká republika vymanila z Havlovské naivní kytičkové a srdíčkové představy, že obchodovat se zbraněmi je fuj (což nás stálo miliardy a tisíce pracovních míst ve zbrojním průmyslu, přičemž jediný efekt byl, že ten kšeft udělal někdo jiný, vydělaly jiné zbrojovky než české a povstalci s "vládními silami" všudemožně po světě po sobě začaly střílet něčím jiným než českými cukrovary *1* )
    • Horší je, že tento parádní kšeft je už jen v soukromých rukou kšeftařů a podvodníků. Kdyby byly státní, tak jako dřív, to by se mohla zvedat životní úroveň. Ten parchant Havel škodí i po smrti.
    • Tady jde o levně koupené nadbytečné zásoby z armády a draho prodané na ukrajinu. Zisk z obchodu je do daňových rájů na odchodu. *11*
      • - Nebuďme naivní, všechny zbrojní firmy jsou v soukromých rukou a obchodníci se zbraněmi jsou gauneři všude na světě - většina jich bydlí v Monaku a většina jejich zisků skončí bez zdanění na kontech ve švýcarských bankách. Zisk pro českou republiku bude znamenat, pokud budou zbrojaři prodávat zbraně, které naši lidé vyrobí - ti budou mít práci, budou platit daně a budou utrácet za nákupy tady doma... a z tohoto precedentu kyne naděje, že bychom zbraně zase mohli začít prodávat.
  • To je ale oklika - přes Nigérii na Ukrajinu. *11* Z výnosů prodeje budou zaplaceny náklady státu na střežení areálu Vrbětice a odvoz části materiálu do Květné? *10*
    • Nebudou - protože "někdo" tyhle nadnormativní a "zastaralé" stroje VĚNOVAL tomu tajenému 40ti letému údajnému zbrojaři... A ZA CO.. kdo to platil a proč....jo tajnosti českých vlád a vojska jsou neskutečné
  • Už islámistům Kalašnikovy nestačí,tak budou válčit tanky.Ještě ba jim tam měli dát Pandury. *16* *1*
  • A teď z jiného soudku, cenzura internetu.
    Zkuste někomu poslat email s odkazem na tyto stránky:

    http://novorus.info/

    Zaručeně nedojde.....
    Kdo cenzuruje Internet?
    • Ano pravdu máte .V pravém horním rohu je poznámka zrušit reakci.Já měl zájem objektivně podávat informace bez politického podtextu,pouze z informací,které jsem získal z jiných zdrojů a za to jsem byl na dva dny odpojen a to prosím v tzv.demokracii a svobodě.Já si ze začátku myslel,že tyto diskuze jsou žádoucí,ale je to pouze ventil pro ovčany bez názoru a hlavně přehled sprosťáren některých pisatelů.Nechápu proč se tady publikují články ,kam se poslala výzbroj apod.
  • Je otázka zda Nigerie není ve skutečnosti Ukrajina. To by jim bylo podobné.
  • Ha, ha, prej do Nigerie :-)
    Ukrajinské letadlo samozřejmě odvezlo těch 15 modernizovaných tanků na Ukrajinu, tady je důkaz:

    http://www.flightradar24.com/data/airplanes/ur-82060/#55f1ba8

    Jak dlouho se nám ještě bude lhát.
    • Demagogu, pleteš si přílet s odletem, v datumech máš taky guláš,... *11*
    • ????
  • to vyhovuje. Ten současný není vyjimkou.....proto jakákoli informace poskytnutá "oficiálními místy" se musí vydělit deseti a obrátit znaménko z plus na minus. Jinými slovy je-li nám řečeno že venku svítí slunce a je horko, raději se podívám z okna a vezmu si deštník a kožich....
  • Imperialisté zase podněcují nepokoje ve světě zbraněma !!
    • Opravdu mě fascinují tyto nespočetné výkřiky proti západní agresi zde.Nejsem zastánce USA, ale v žádném případě by mě nenapadlo se zastávat Ruska.Zde několik postřehů:
      1)nejvíce životů v africe má nasvědomí jaká zbraň? Nápověda je levnější než Coca-Cola a stejně dostupná.Odpovím si sám - jedná se o AK-47 Kalašnikov.Výrobce USA ????
      2)Pokud mají tak obrovský vliv západní státy na situaci na Ukrajině, jak je možné že existují pouze fotografie ruské vojenské techniky na straně separatistů, ale nikoliv západní techniky na straně ukrajinské armády.Kecy o cenzuře jsou blbost, poněvadž Rusko má velice dobrou špionáž a pokud by něco takového bylo- už by toho byla plná média.
      3)Bez ohledu na vnitropolitickou situaci na Ukrajině to byl legitimní stát a nikdo z okolních zemí nesmí násilím zabírat cizí území.
      4)Pokud by se toto stalo nám, též bychom žádali o pomoc, poněvadž naše armáda by neochránila ani Michelské pekárny. Proto jsme součástí NATO- ať se vám to líbí nebo ne.
      5)Čí tanky zde v roce 1968 zdejší občáné mlátili čepicema.Kterých vojáků jsme se po revoluci nadšeni zbavili?
      6)Kterých občanů je plná Praha a neumíme si s nimi poradit? Já němnožko gavarjů parusky ;-)
      7)Bylo někdy v novinách, že americký prezident při prvním potápěčském ponoru našel antické amfory nebo přepral holýma rukama mědvěda při houbaření.Američané točí bijáky o supermanech, ale Rusko ho má za prezidenta.
      7)Pokud toto vše mají na svědomí USA, pozvěte sem prosím naše hodné ruské bratry s tankama a házejte jim rudé karafiáty.
      • Máš pravdu o roku 1968 byli to sovětští vojáci včetně těch ukrajinských podle hesla oni po nás kamenem a my chlebem.Přemýšlej jestli můžeš!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit