Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řecko se zřejmě nikdy nezmění. Je naprosto nedůvěryhodnou zemí a jsem zvědav, co se jednou vyvrbí, až Řecko zkrachuje. Přece není možné do něj pořád pumpovat miliardy a vše co slíbili, se neuskuteční. Vláda, která by sáhla Řekům na důchody, by jistě padla. A tak důchody jsou tam pořád v takové výši, že z něj je možno živit celou rodinu i s dospělými dětmi, které nemají práci, nebo se jim nechce pracovat. Proto dotování Řecka našimi penězi by mělo konečně přestat a ať Řekové ukáží, jak pracovitý národ jsou a jak si budou umět poradit zajisté skromnějšími prostředky. Země Visegrádské čtyřky ukázaly, že to umí.
  • Řekové jsou stejně kanóni porát je musí někdo dotovat posílat jim prachy a oni stále mají nejnižší mzdu 3x vyšší jak naše průměrné platy *1* To češi to jsou koumáci nechali si korunu takže maj teď VŠECHNO dražší páč jim ji ČNB oslabuje neustále si utahujou opasky už přes dvacet let aby se později měli líp asi jako v tom německu, jen to líp nějak nepřichází dokonce nás teď oficiálně zařadili mezi ROZVOJOVÉ ZEMĚ vzhledem k platu přepočteném na hlavu....
    • držení koruny na uzdě může za to, že máme aktuálně nejnižší nezaměstnanot vůbec. to že tě díky tomu čínská televize vyjde dráž je sice smutné, ale co už, pomáháš tí těm chudákům co neměli práci předtím vůbec.
      rozvojová země jsme proto, že se tu rozkrádá jak v africe, a tím nemyslím nejvyšší místa v parlamentu ale na úřednických funkcích. státní zakázky se nerozdávají z parlamentu, ale úřadů. Kyž člověk neco opravdu chce tak musí úředníka podmáznout. Všecho stavebnictví tak funguje. Když chceš městský byt, je třeba připravit si nějakých 20 kapříků a hned to jde snáz. takže dokud bude snadno úplatný lid, tak tu bude bordel
  • Nějak si zvykáme žít na dluh.. je to vidět i našich politicích.. je-li nějaký přebytek, tak ten se výrazně okleští na korupci voličů í a pokud něco zbude, tak se to přepošle na splácení dluhu.. navíc se tok peněz zvýší ve prospěch přerozdělování a v případu krize a ta přijde jistě.. jenže nikdo neví kdy, je propad tak hrozný, že suverénní stát přestává být suverénním a to vadí všem..,ale co se odehrává před tím, za to nikdo nechce nést odpovědnost... pozor na populistické politiky
  • Jo a ještě něco. Totálně dnes Řecko dnešní svět ničí!!!! Místo řečtiny se všude žvaní anglicky, všude protlačované výrobky nadnárodních společností z EU a ASA, všude řev moderní muziky z EU a USA. Prostě ho všichni ničí. Kdyby měli Putina, ten by tohle ničení země všem havranům nedovolil.
  • Víte, ono to je hnusné vykořisťování Řecka. Průvodce na dovolené nám říkal: řecké kvalitní olivy nakoupí za pár halířů do Itálie a Španělska, tam smíchají s jejich horšími a prodají. Takže Řekové jen pod cenou vyrobí a prodají, ostatní vydělají stovky procent na zpracování a prodeji. Řecké broskve. Kolik jich tu je?. Jen hnusné suché španělské a malinko z Moravy. Řecké jsou v kompotech. A zase. Němci je nakoupí za pár haléřů. Zpracují a prodají. Řecký týden v Lidlu? Výrobky z Německa označené řecky!!!!! Zase podvod!!!!! Známý v důchodu jel na dovču. Dotované z EU bylo Portogalsko, Španělsko, Itálie. Řecko nikoliv!!!!!! Takže kdo vydělává? Jen Řecko drancují a pak nemá být chudé. Proč jim tam místo půjček a darů EU nepostaví fabriky????!!!!!!! No aby nevydělávalo!!!!! Řecko je v NATO. Prý muselo!!!!, ač nechtělo, koupit tuším v SRN nebo USA vyrobené nejdražší ponorky. Ono chce válčit, bojovat????? A kecy že nemakají??? Zaorálka a ostatní politické darmožrouty bych tam nahnal na týden a zhroutili by se. Běžte se podívat, jaká políčka a olivové a pomerančové háje a sady obdělávají skoro v horách a v jakých podmínkách Ti lidé bydlí. Viděl jsem, jak makají v těch hicech na dálnicích, na stavbách, na polích. Majitel hotýlku, co jsem byl, makal na zásobování, na denním provoze, pak ve svých sadech a večer v baru a v noci v 1h ránu objednával na ráno zboží, pro které sám v 6h jezdil!!!! Je to jen hnusný tlak nadnárodních korporací, darmožroutů z EU, NATO a snaha všechny malé (jako my) ekonomicky a politicky ovládnout!!!!! Ať vystoupí z EU a NATO a budou mít klid!!!!
    • možná makal 1,5x víc jak běžný čech dobře zrovna si kápnul na pracovíté řeky ne ty co jen pobíraj 15 platů ročně za státem placené zaměstnání kam vlastně už 10 let nechodí, ale kolik si ten řek vydělal? kolik si vydělá čech za stejnou práci 5x méně 10x?
      • Ahoj, kolik si vydělal nevím. Hotel Ritza, město Toló, Peloponés. Já fakt viděl Řeky makat. Jestli to je s těmi platy a důchody skutečně ověřená pravda a ne jen propaganda EU, tak s tím musí skutečně něco udělat. Ten průvodce byl Řek, který žil od pravicového převratu v Česku. Fakt zkušený člověk. Ono k tomu nebudeme mít daleko také. Pokud Sobotka aspol. vše rozdají, kdo na to vydělá? Kdo bude splácet dluh, když bude rozpočet ztrátový...? I my se zadlužíme ještě víc, abychom spláceli NATU 2,0% HDP, když tolik zbraní vůbec nepotřebujeme? Nebo to je kšeft USA zbrojařům a my se musíme zadlužovat, pro jaké války, proč???? I Řecko musí platit NATU 2,0% HDP, když nechce válčit???? Ono to má logiku, jen ze slabých vysávat...No a pak Západ a EU si za dluhy vezmou ostrovy, Akropoli, místo řecké tam bude viset vlajka Coca-Coly, EU... to bude všem, jen né Řekům vyhovovat. Jen to ostatní chtějí!!!!
    • Když si někdo nadělá dluhy a věřitel chce splátky.. tak je to hnusné vykořisťování? Tak já si přijdu k Tobě půjčit .. *3*
      • A kdo asi tak je do těch dluhů nahnal? Celá Evropa je zadlužená, celé USA je zadlužené. ČR je zadlužená v bilionech....a podívej se, kdo zadlužený není a vytřískává biliony zisků!!!! Když Eurem ničí Řecko, výkupy výrobků pod cenou a mnohonásobnou přidanou hodnotu za zpracování a prodej inkasuje Západ, tak tady není o čem mluvit. Západ a USA jen ze všech sajou - politicky, ekonomicky a vojensky, všechny ničí a dostávají do vazalství!!!. S tím, že někdo má v Řecku vysoké platy jsem nemluvil, nevím. Pokud to tak je, je to špatně, ale....jak to je u nás? U nás mají také úředníci desetitisíce a obyčejný člověk 10-15 tisíc, někdy i míň!!!! Co dobrého vymysleli a udělali poslanci za 100 tis měsíčně, tedy 1,2 mil. ročně? Kdo maká a přidává do rozpočtu je Babiš, který plat nebere! Ostatní jen berou a ještě ho uráží!!!!
  • Řecko a Turecko zneužívají geografickou polohu klíčových států na hranici mezi NATO, Ruskem a Islámskými státy. Řecko se za 2. světové války a po ní chovalo stejně odporně jako v této době. Pokud bude v EU nadále bord-l, budou toho pouze využívat banky a fondy, popř. zbrojařský průmysl.
    • Nemyslím si, že by to bylo odporné... je to spíš hloupé, protože nechtějí nést odpovědnost za populismus řeckých politiků....je to znak nedospělců napůjčovat si a pak říkat, že je to hnusné... je fakt a to musím přiznat, že selhala kontrola ze strany EU... teď je již dluh asi tak velký, že je nesplatitelný...
  • Je to začátku záměrný zločinný experiment MFF a FEDu. Řekové si ale také naběhli. Desintegrovat fšecky baby MMF a taky tu na fotce, Úmyslem bylo rozbourat cokoli je ať se lidé nemohou orientovat. Pak se jim budou lehčeji dávat čipy za ucho. Těm co se dá čip budou skákat podle pokynů. Řecko je na tom stejně jak my - podle systému "zum Beffel". Takže naše republika z hlediska ekonomie je protektorátem nejhoršího řádu.
  • Již v úvod článku je odpověď. Stačilo by prominout dluh. Ale tady je nepokrytě naprosto otevřeně z peněz daňových poplatníků strkáno do chřtánu soukromých subjektů tak obrovské sousto, že se jej konkurence v MMF bojí. Zločin, kterého se v případě Řecka, ale také Španělska EU dopouští je opravdovou ignorací moci. Jestliže jsem někomu půjčil a on na to nemá, tak je to to samé, jako když dám peníze do akciových fondů a ony prodělají, jako se to finančním expertům stává u většiny zákazníků. Jen zájmové skupiny vydělávají.
    Prostě věřitel nedostane nic a je to hovotové, basta, konec. Jinak EU zavřit, pověsit, rozvěsit po stromech a veškerý majetek zkonfiskovat a rozdělit potřebným.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit