Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • struzzo

    Mor, to sedí. Lidský mozek není uzpůsoben na to, aby vyhotovoval větší množství úkolů zároveň. Můžeme se o to pokoušet, ale naše práce nebude nikdy tak efektivní, jako když budeme dávat 100 % svojí pozornosti jedné činnosti. V dnešním světě plné rozptýlení se jedná o téměř nemožný úkol, existují však praktiky a techniky, jak svou produktivitu navýšit. A i podpůrné prostředky na soustředění, v tom se třeba mně dost osvědčil CBD olej.

  • Tenhle článek musím poslat mé dceři! Je v deváté třídě a teď online navštěvuje tento kurz: https://www.to-das.cz/. Jelikož ho dělá doma, mám šanci sledovat, co dělá. Vždycky ze začátku pracuje pečlivě a soustředěně. Po chvíli ji ale vždycky přistihnu, jak dělá něco jiného. Vždycky mi tvrdí, že to poslouchá, ale teď už budu vědět, že aby byla její příprava stoprocentní, musí se soustředit jen na kurz! 

  • mun.go
  • Z článku přímo čiší že jej psala žena. Víc není co k tomu dodat.

    • mun.go

      Nemusí jít o čistě ženský náhled.

      Firemní exekutiva (muži i ženy) předpokládá, že zaměstnanci běžně pracují na několika různorodých projektech současně a zároveň bleskurychle odpoví na dotaz, týkající se podrobností akce probíhající před pěti a více lety a v současnosti již dávno ukončené.

      • Nikoliv firemní exekutiva... To co popisujete je nesystematicky přístup ve firmě co používá špatnou organizaci. 

        Je běžné že se pracuje na více úkolech. Ostatně i švec měl víc rozpracovanych zakazek.

        • mun.go

          Možná že jsem to nedostatečně popsal. "Je běžné že se pracuje na více úkolech", ale jeden zaměstanec nemůže zároveň obsloužit víc různorodých projektů najednou, bez toho, aby se každému věnoval jen okrajově a prostě je odflákl.

          Tím myslím opravdu tvůrčí zaměstnance s náročnými projekty a nikoliv rutinní pracovní úkoly, které zvládne i ten švec.

          P.S.

          Management spravuje firmu podle pravidel firemní exekutivy ( Corporate governance

  • Doba je velmi nepřátelská vůči osobnostem odmítajícím diktát Bruselu, vůči lidem s vědomím své lidské důstojnosti a přirozeného intelektu, toho intelektu, který se brání nátlaku přijmutí pravidel autocenzury v duchu merkelovské politické korektnosti. Mnoho lidí opouští poslední zbytky své vnitřní svobody a ochotně se zařazuje do stáda, které směrují honáci z Bruselu do migračně-klimatické žumpy, nikoliv na žírné pastviny. 

    • Jaké si to uděláš takové to máš ,prostě se jen oprostit od nevyžádané spotřeby.Jo a s tou EU už tu byli honáci z východu a málem tenhle stát skutečně dohnali na vyžrané stepní pastviny širokých lánů stepní části SSSR.Ono je také na nás abychom se starali o své a ten hlas byl slyšet , ne jen držet usta aby jsme mohli čerpat prachy ,teda zejména jeden migrant ze Slovenska by moh vyprávět kterak je doma Jánošík a v Bruselu vyžírka co sklapne jen co mu někdo připomene čím se vlastně živí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit