Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je dobře, že jsme najednou sebevědomá a hrdá země. To jsem opravdu moc rád. 

    Je jen na škodu, že se tak nechováme ke všem ostatním zemím.

    Na jednu stranu rozdáváme ultimáta a na druhé straně prosíme.

    Je to malinko nevyvážené na suverénní, sebevědomou a hrdou zemi. 

    • KIMCID

      Ultimátum za  mínus 20 diplomatů ,aby bylo plus 20 diplomatů, se záhy změnilo na dohodu na mínus 43 diplomatů :D

  • Doporučil bych na Ministerstvo zahraničí dosadit inkvizitora Jana Bartoška (KDU-ČSL). Už bychom táhli přes západoruské pláně. 

    Jak je vůbec možné, že lidé s takovou patologickou nenávistí, zastupují křesťany a demokraty?

    Nebo je to pro ně typické?

    Do parlamentu by se takové kreatury samy nedostaly a tak parazitují na ODS. Docela se modrým ptákům divím, že se takhle nechávají zneužívat. 





    • KIMCID

      Nejvíc tak křičí překabátěný soudruzi

  • KIMCID

    Během 48 hodin se z praralizovane ambasády stala v Moskvě ubytovna pro 7 diplomatu 20 zaměstnanců?Tak že naše ultimátum vzít zpět 20 diplomatu  ,pro nás dopadlo vítězstvím že z 60 bude jen 7 🤣🤣🤣🤣

  • Sice jsem pana Kulhánka hovořit neslyšel , nicméně jak ho zde víc lidi popisuje ... A také silná spojitost se CCCP. Tím é é é byl přece vyhlášený první a jediný český kosmonaut Remek. Rychle é , mluvící é , kosmonaut é. 

  • Jinak když pan Kulhánek čte, tak je mu i rozumět. 

    Když mluví přímo, tak mezi jeho eeeee těžko hledat slova. 

    Rétor to tedy není. 

  • Celý náš parlament, Senát, novináře a hlásače nenávisti nasadit na letadlo a provést s nimi prohlídku míst, kde probíhá válečný konflikt - Sýrie, Ukrajina, Afghanistán - aby přestali žít ve virtuálním světě a viděli i tu realitu války. Pořád jim vůbec nedochází, že může dojít k válečnému konfliktu i u nás.

  • No co jsem říkala - žádné překvapení...

  • Rádoby car gosudar Putler má ve své říši problémy, carství se mu bouří a tak by chtěl zopakovat nájezd do střední Evropy a obnovit rudou vládu v bývalých evropských koloniích.

    Čecháčkové přispěli k rozbití Rakouské monarchie a tím k prosazení Kolárových blábolů ze Slávy dcery: "Všichni jedné matky slovanské jsme děti... Rusko je mocné dubisko a my jsme jednou z jeho větví." A to ztrouchnivěl dubisko nám v r.1945 "hnědý" Hitlerův socialismus nahradilo méně vypočitatelným Džugašvilliho "rudým" socialismem a poskytlo nám "bratrskou pomoc".

    V opačném případě by se historie Evropy ve 20.století nejspíš odvíjela docela jinak.

    Ještě že jsme členy EU a NATO. V opačném případě bychom možná skončili na Sibiři, jak nám v r. 1968 vyhrožoval Brežněv, prý pro ně není problém "přestěhovat" na Sibiř několik milionů jedinců. Bodejť, mají s tím "stěhováním" staleté zkušenosti.

    • Jestli se někdy věk na člověku podepisuje jen větší moudrostí? Já Vám někdy nevím.

      Ony ty procesy budou patrně stejné jako u pana Zemana, ale evidentně nejen u něho. 


    • josef.chmela

      😂😂😂 na nesmysly se jinak reagovat nedá. Nejdříve jsem si myslel, že čtu "Dikobraz" ale pak jsem zahlédl nick "občan" jak tu blije ty své nesmysly.

    • KIMCID

      A teď něco bez opakování nesmyslů

  • Je 10 minut po ultimatu a žádná odpověď. Další lekce pro nového ministra zahraničí. Moskva se s ním prostě bavit nebude a on - chudák - bude muset dodržet slovo a pak Rusko opět udeří!!!!!! Bohužel podle mě, poslední kamka pro Rusko padla kauzou Navalnyj a všechny další reakce Ruska budou už jen tvrdé a stejně agresivní!!!!! Podle mě, oni už počítají i s tím nejhorším, a to je vojenský konflikt s Nato v Evropě. A opět moje domněnka - NATO si je toho už vědomo. Vědí, že vztahy mezi NATO a Ruskem jsou přesně na ČERVENÉ ČÁŘE. Proto jen slovní podpora NATO s ČR.

    • Když to bude mimo USA, tak se klidně zapichovat a mordovat muší....

  • KIMCID

    Poledne a Kulhánek je za komika 🤣

    • Nu což, jeden komik už na Ukrajině vládne.

      Nemám někdy takový vtíravý pocit, že ho (pana Kulhánka, kterého 98% lidí u nás do tohoto týdne vůbec neznalo) někdo nějak používá?

      Co se potom s použitým materiálem stane? Nejspíš půjde pracovat za odměnu někam do USA.

      Já bych mu to moc přál.  Každý má dostat, co si poctivě zaslouží. 

      • KIMCID

        Jak už jsem psal.Urajinci mají plné zuby zlodějů co jsou u moci po oranžové revoluci.Ty netrápí boje na Donbase ,ale že jsou z nich čím dal víc chudáci,kvůli lupům jako Porošenko a Zelensky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit