Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chystá bič, jo? Já bych uvítal zrušení všech "padesáti" pojišťoven, tzn. přestat dotovat armády vyžírků. To je neskutečná černá díra, kde mizí prostředky, které by ve své podstatě měly pomáhat POTŘEBNÝM.
  • Líbivá politika CSSZ socanů. Na jedné straně zruší polatky a na té druhé samozřejmě zvýší poplatek za zdravotní pojištění! O tom jsem psal tady v diskuzi tuším ještě při tom jejich návrhu na zrušení polatků. Jsem sice "rád" že ten směšný polatek je pryč, ale to nepomůže!
    Takle kdyby se na to daly čerpat dotace, že?? Jsme stát zcela závislý na EU. Cokoliv se pokazí v EU unás bude 100 násobně v prd..i! A léky z číny a sajrajty z EU nechci!!
    Co takhle čínskýho krtečka nedal by si někdo? Nešahejte v tomto roce prosím Vás na vejce, hlava státu má problémy s cholesterolem. *4*
    • Sorry CSSD
  • pozdě
    • Pozdě, ale přece.
  • Agent StB Babiš začal podnikat i ve zdravotnictví a tak chce prostě zlikvidovat
    veškerou konkurenci na tomto trhu.
    Podobně jako AGROFERT požírá většinu dotací pro zemědělský sektor.

    Díky Rudým ovečkám se majetek tohoto miliardáře ještě zvětší protože když jste napojen
    na státní informace a zdroje můžete podnikat ještě efektivněji.

    Babiš prosazuje totalitní stát dle hesla - stát jsem já a ČR je jen moje firma.
    • Obávám se, že tomu tak je. Nejlepší zárukou demokracie je dělba moci. A to u nás chybí.
    • i kdyby to byla pravda (jakože je to spíše sci-fi), je to stále lepší alternativa, než když se veškeré potraviny (a jiné výrobky, popř. služby) budou dovážet

      důležitá je jedna věc, pakliže se to vyrobí a spotřebuje v ČR, nenásleduje odliv kapitálu do zahraničí (třeba jako v případě VŠECH bank, mající zahraničí majitele), takže Babiš nechá lidem vydělat, aby od něj mohli nakoupit (musí, jinak by zkrachoval, a do zahraničí nevyveze, ptž tamní dumpingovým cenám nemůže konkurovat)

      znovu a opět, Babiš nedělá nic, co už by nedělali politici (zloději) před ním a to NAPŘÍČ všemi partajemi (ODS, ČSSD, KDU-ČSL, KSČ, DEU-ODA, SZ, US, ...)

      rozčilujte se před volbami, jděte k volbám (anebo do ulic) a ZMĚŇTE TO, jinak tu laskavě nebrečte *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit