Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ke Tvému příspěvku bych připomněl moudrá slova slovenského ex-premiéra Fica, který řekl, že imigrantům NEDÁ 200 EU týdně jako Makrela, protože je to vůči slovenskému lidu nemravné, když na Slovensku je minimální plat asi polovina této částky a to se na to musí pracovat.

    ... což afroasijským naplaveninám nevoní ...

  • No a stejně se vyjádřil jeden americký prvoválečný generál Sheridan, po němž později pojmenovali americký lehký tank M551, že východní hranicí sféry amerických zájmů je západní evropské atlantické pobřeží. To mluví za vše.

  • Před asi roky jsem zde na tiscali diskusích napsal, že Evropa by měla své hranice - mořskou, pozemní i vzdušné přístavy hájit třeba se zbraní v ruce.

    Řada dřívějších pisálků mě označila za totaliťáka, komanče, zakrvácenou ruku a všechno možné podobné darebné.

    Když dokáží afričtí mořeplavci na děravých neckách přeplout Středozemní moře k Evropě, dostanou na moři najíst a mohou zase plout zpět domů. Je to jednoduché.

    Kdo se na cestu vydá, musí počítat s tím, že se může i nemusí vrátit domů.

  • Dobře to řekl náš president Zeman.

    Můžeme pomoci tím, že jim u nás na krátkou dobu necháme děti a ženy. Muži-bojovníci musí být doma, aby si svoji svobodu buď zvolili - ženy volební právo v mnoha islámských státech nemají a nebo se zbraní v ruce svoji budoucnost doma vybojovali.

    Pokud se muži chtějí u nás schovat, jsou to jen obyčejní srabi a žádní bojovníci !!!

    Tak tedy, muži-bojovníci, podporujeme Vás ve Vašem boji za budoucnost Vašeho národa na Vašem historickém území. Vaše budoucnost u nás v Čechách a na Moravě neexistuje.


  • Rusů je hej ...

    Rusové mohou imigrantům vymezit území mezi Bajkalem a Jenisejem a tam si imigranti mohou např.vybudovat svoji enklávu, zavést si tam místní samosprávu, pracovat k rozkvětu svého území, které poté mohou považovat za svůj domov apod.

    Tak mně napadá, že by se případnou dohodou s Vláďou Putinů dala řešit naše otázka tzv.nepřizpůsobených občanů ...

    Ale co my s imigranty? Ze Sněžky se nám skutálejí dolů, z dolu u Ledvic se vyškrábou nahoru a problém trvá ...

  • Nalimst

    Rusko porazilo Islámský stát a Rusko navrhuje to, co je nejrozumnější a co by mělo být automatické - tedy že uprchlíci vysmahnou do svých zemí ihned, jakmile válka je po válce.

    NATO naprosto selhalo a nechalo IS zabrat téměř celou Sýrii a EU selhala jak v živelném přijímání uprchlíků, mezi kterými bylo tisíce násilníků, zločinců a vrahů, tak nyní v návratové politice. Jakmile Evropa připustí, že jakýkoli konflikt někde v Asii nebo Africe znamená volnou vstupenku do Evropy a trvalé poflakování za výživné od Evropanů, tak to jen povzbudí další konflikty.

    Každý národ by měl za své chyby zaplatit a čím drastičtější je lekce, tím je větší pravděpodobnost, že svou chybu nebudou opakovat. Syřany z celé Evropy by měli postavit do řady a pěšky hnát do Sýrie - jak přišli, tak by měli odejít - desítky milionů Evropanů po válce taky nikdo nerozvážel. Za druhé by si všichni včetně žen měli vyhrnout rukávy a dát si svou zemi do pořádku...

    Ježe tohle nejsou Evropané, jsou to muslimové - budou se raději povalovat za peníze druhých a plodit děti, než aby si mákli. Muslimové nemají žádnou hrdost - neustále někde žebrají o peníze a tu ubohost si sami před sebou omlouvají tím, že obírají nemuslimy o peníze...

    Už měli být na pochodu...

  • Tady je vidět, kdo co dělá. https://www.youtube.com/watch?v=CK60u5n4_D4

  • Základním problémem, který z článku vyčuhuje jako sláma je to, že s tímto návrhem přišlo Rusko. Aby se Syřané mohli vrátit domů je třeba souběžně s návraty dávat dohromady infrastrukturu. Je jasné, že se  řadě uprchlíků, kteří úspěšně vegetují na dávkách domů nebude chtít. A těm, kterým hrozí polní soud za válečné zločiny, se domů nebude chtít vůbec.Jsem zvědav zda USA vrazí do obnovy Sýrie stejné peníze, které vrazily do protivládních banditů.

  • KIMCID

    no vzpomínám na Taliban jak se amíkům nepovedl :D Sice vyhnal sověty ale dává pořád zatopit američanům :D

    Jinak za talibanu klesla výroba heroinu v afghánu z 70% na stěží 30%.Teď už je to zase tam co dřiv.A to jen proto že NL vojáci OSN chrání pěstitele opia.


  • Jasně, může i za Mnichovskou dohodu, zřejmě nutil velmoci k jejímu  podpisu a v dějepisu to po sametu ještě neopravili.
  • Ano, do KAŽDÝHO svrabu nás dostal vždy jen a jen TVŮJ slovanský bratr Rus.

    P.S. Je to tvůj názor vycházející  z neznalosti historie a faktů a schopnosti správně je vyhodnotit nebo to píšeš za stakan vodky?

  • Asi před půl rokem jsem slyšel generála Šedivého a nevěřil jsem svým uším. Měl totiž totálně vymytý mozek od velení NATO a USA. Tehdy byla ještě Šlechtová ministryně. Redaktor se Šedivému zmínil o myšlence Šlechtové povznést bojeschopnost a obranyschopnost naší armády s cílem chránit vlastní zemi. Tak ten zelený mozek Šedivý tehdy asi s otevřenou pusou (neviděl jsem to, bylo to v rádiu, ale vycítil jsem to) řekl, že "...co je to obranyschopnost země? To se nedá tak jednoduše definovat" Ale na otázku redaktora, co budou naši vojáci dělat na misi v Afghánistánu, tak řekl "skvělou" myšlenku, přímo osvícenou: "...naši vojáci tam budou hájit svobodu a demokracii a tím budou chránit naši vlastní zem..." Prostě k tomu není co dodat. A pokud je vedení naší armády s takovými tupými a vymytými mozky, pak je to, jak to je. Budeme jenom poslíčky Amíků ve světě. To je prostě na zastřelení celého velení armády a těch, kteří něco takového mohou navrhnout a schválit.

  • Namísto, abychom kladně ocenili konkrétní (!!!) kroky, ne jenom dokola KECY, které slyšíme z EU, tak budeme kritizovat Rusko, jako ten "odborník" (kterých je v Praze jak nasráno) Kostohryz, nebo jak se jmenuje. Je mi z těch lidí na blití. 

  • ivislo

    Syřan a jak se naučil pěkně česky ?

  • ivislo

    Západ bombardoval bez souhlasu OSN a drží tam ilegálně vojska tak by měl platit jak mourovatej.

  • Podpora tzv. "národně osvobozeneckého boje", to byla metoda CCCP k poštvání obyvatel kolonií proti koloniálním mocnostem a potažmo i proti celému svobodnému světu. Přitom sami udržovali kolonie ve střední Evropě (SEV-RVHP, Varšavskij dogovor), ale i jinde. 😉

  • Nevím, jaké PÍÁR Rusko vymýšlí, ale naprosto přesně si pamatuji zahájení válek v Iráku, Lybii, Afgánistánu a dalších státech pod vedením USA a jejich přicmrndávačů z EU.
  • Ruský plán rekonstrukce Sýrie je bohulibý. Potrefené kejhání humanitárních parazitů je příznačné.

  • No, žádné argumenty jste nedal. Aby je mohl každý, jak tvrdíte, "posoudit" a klidně Vám dát i za pravdu. O tom diskuse je. Nepochopil jsem tu invektivu na konci-kromě mne se k Vašemu příspěvku zatím nikdo nepřihlásil a tak toto mohu považovat buď za vaši neomalenost, nebo za cílenou urážku mé osoby. Pokud ani toto není pravda, tak se zbavte té osobní nedemokratické indispozice vůči ostatním diskutujícím. To je moje rada, jak s ní naložíte, je pochopitelně čistě na Vás. Ale opět k věci, jste zapšklý  a zaujatý vůči Rusku, to je evidentní. Jenže v článku je ruská nabídka, k řešení obnovení válkou zničení Sýrie a zmenšení problémů spojených s migraci v Evropě, takže ta nabídka z Ruska  má smysl. Kdyby tato nabídka přišla z kterékoliv jiné země, tak bych ji uvítal zcela stejně. Jenže ta nabídka z jiných zemí bohužel nepřišla. Jediný, kdo to přednesl, je Rusko. A jde o věc, ne o to, kdo s tou věcí přišel. A pokud nemáte rád Rusko, Vaše věc. Ale jen díky Rusku válka v Sýrii skončí velmi brzy. A to je velmi dobrá informace pro všechny slušné lidi přející si mír.  

  • Kdo nám zase lhal, že jich tu máme jen 12 kousků, že p. Chovaneče a ostatní politická elito? A to jsou jenom Syřané. Nezasloužáte si mandáty ani v komunálu (ve volbách). Řadoví policisté vám řeknou, že se migrační situace k zajištění bezpečnosti každého jednoho občana v budoucnu nedá zvládnou, tak jako v Německu, Rakousku, Francii, Anglii, Itálii, Španělsku atd., ale vy od kulatých stolů víte  s ČT1-ČTx vše nejlépe, že?

    Z článku: Na mapě je rovněž znázorněn počet syrských uprchlíků, kteří našli útočiště ve státech střední a východní Evropy. Data zveřejněná ruským ministerstvem obrany ukazují, že navzdory antiuprchlické politice přijaly země visegrádské čtyřky syrské migranty. V případě Polska šlo o 500 lidí, Maďarsko se ujalo 50 osob, Česko a Slovensko shodně po čtyřiceti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit