Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vliv bruselského eurohujerismu ruku v ruce s islamizačním procesem negativně působí i na politické scény států západní Evropy.
  • NO COMMENT !!!Vážení,
    mohu potvrdit, že na střední ekonomické škole, kterou jsem absolvovala, se kromě povinné ruštiny (4 roky+maturitní předmět) jsme měli ještě další povinný světový jazyk - na výběr byla angličtina, němčina a francouzština. Vybrala jsem si němčinu a stále se s těmito získanými znalostmi docela slušně domluvím. I na vysoké škole jsme měli povinnou státnici ze světového jazyka. Z dalšího světového jazyka povinné základní znalosti, včetně gramatiky. A většina z nás ještě další jazyk, ten však už byl volitelný, libovolný. M.H. CO JSOU ZAČ NAŠI POLITICI - určitě exoti!
    Ostudná "kvalifikace" Ministra vnitra ČR Milana Chovance - tak se nedivte tomu, jaká se na MV dějí svinstva !!!Milan CHOVANEC 31.1.1970 ( zdroj: Vikipedie)
    Absolvoval prý střední ekonomickou školu v Plzni a Západočeskou univerzitu v Plzni, bakalářský obor na právnické fakultě, který absolvoval během 9 měsíců (od září 2008 do června 2009) a jeho regulérnost je tedy právem zpochybňována.
    Chovanec uvádí, že byl jako absolvent kurzu celoživotního vzdělávání (v letech 2007 až 2008) následně zařazen přímo do 3. ročníku (2009), Chovanec rovněž sám uvádí, že mu škola oznámila, že jeho bakalářská práce není k nalezení. Později ho prý ale informovali, že jeho práce leží po celou dobu v univerzitn& iacu te; knihovně. Své studium na právnické fakultě nicméně on sám považuje za nejhloupější nápad svého života a získaný titul (Bc.) již údajně neužívá.
    Přesto na svém profilu na webové stránce
    Vlády České republiky uvádí, že je absolventem Západočeské univerzity v Plzni. Hezky mlží, hošan .....Ale teď to nejpodivnější : Chovanec neovládá žádné cizí jazyky a hovoří pouze česky, takže vyvstává vážná otázka, na které ze středních škol v ČSSR se nestudoval ŽÁDNÝ CIZÍ JAZYK !!!???!!! CO TO TEDY BYLO ZA EKONOMICKOU STŘEDNÍ ŠKOLU ???Dále: Do roku 1989 údajně pracoval v Československé bance, (tj. do svých 19 let !!! ) a po absolvování 4-leté SEŠ hned po revoluci začal podnikat v oblasti maloobchodu, velkoobchodu a služeb. (Jenže podle svědectví mnohých Plzeňáků v obchodě Ovoce - Zelenina na plzeňském náměstí ! )JAK TEDY PAN MINISTR VYSVĚTLÍ, ŽE PO ABSOLVOVÁNÍ STŘEDNÍ EKONOMICKÉ ŠKOLY NEZNÁ ŽÁDNOU CIZÍ ŘEČ A DÁLE, JAK TO, ŽE JEJ NĚJAKÁ BANKA VŮBEC ZAMĚSTNALA???!!! Zvládá totiž jen prodej zeleniny !
    Ale jak vidno, je to v tomto Kocourkově dostatečná kvalifikace na post ministra vnitra !!! Nedivte se :
    On náš pan předseda vlády pracoval také jen pár měsíců na Městské části Brno, kde měl jako právník na starosti výběr poplatků ze psů a odtud byl odejit pro neschopnost !!! I v jeho případě to stačí postupně na post ministra financí ČR, předsedy ČSSD a z toho titulu, bohužel, i na post předsedy vlády !!!
    Tak si to občané pamatujte, volby se blíži!
    • Bohužel je to tak. Do politiky jdou ti kteří by se jinak neuživili anebo ti kteří byli vyhozeni pro neschopnost. Proto by, těmto neschopným a zároveň všehoschopným darmožroutům, měl být přiznán pouze průměrný hrubý plat.
  • stranickou kleptokracii, kdy politruci a kleptomani bez kontroly si dělají, co se jim zachce. Účet je mínus pět bilionů korun. Zjistili jsme, že stranická kleptokracie nefunguje. MUSÍME ZKUSIT NĚCO JINÉHO .......jedna varianta je Babišovo ANO řídit stát jako firmu (a ne jako dosud stát jako kořist stranických lupičských sekt) a další možnost je Okamurova vize polopřímé Demokracie kdy lidé budou mít možnost politruky kontrolovat. Horší než dosud, to určitě být nemůže.

    JE ČAS NA ZMĚNU!!!! Jen hlupák opakuje stále stejný postup a očekává jiný výsledek. Moudrý se z chyb a slepých cest poučí a zkouší NOVÁ ŘEŠENÍ.....
  • Letos volím jednoznačně piráty, chce to novou krev a hlavně vyšoupat od koryt ta jatečná a prodavačná zvířata, co už neví co je pravda a lež a hlavně jak vypadá občan.
    • a lupiče už přes 25 let a kam jsme došli?
    • Co to jsou "piráti", nějací zkrachovalci, populisté nebo další pašíci kteří se chtěji také napást našich vydělaných peněz. Tato ministranička a její představitelé mi vždy byli při jejich vystupování pouze k smíchu. Prostě nevolitelní.
  • Souhlasím s názory nicků "Asi tak" a "mazda".
    Nejhorší ovšem je skutečnost, že lidé si je volí. Nehledí na morální a vzdělanostní profil kandidáta, zda prosazuje věci reálné a své sliby plní. Tupému stádu stačí pár nesplnitelných slibů nebo postrašit imperialistama, kapitalistama... a promluvit jejich "IV.cenová speach". A někdy dokonce stačí slib, že se o ně dotyčný postará a bude řídit stát, tedy i ty ovce jako (svůj) podnik a když k tomu ještě přidá koblihu, tak je stádo v extázi. Nedivme se potom, že na nás civilizovaný svět pohlíží jako na nějakou Urundy Ukundy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit