Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobře to vedete. Není třeba nechat si mluvit do systému každého, kdo má v zadku díru. On se takový Soroz nebo jak se to jmenuje tváří věrohodně ale přitom je to křivák neobádaný.
    • chtěl bych být maďar *13*








      WOW !!!
  • jakej ten Puňťa trpajzlík proti Orbánovi *1*
  • oba jsou státníci jímž můžeme jenom závidět, žádný z nich nejedná v předklonu a dělá politiku pro svůj stát, pro svůj lid !
  • Orbán je borec, ale Putin je ještě lepší
  • Mě spíš zaujala věta, že v tomto případě jde o "neblahé" paralely. Jaképak neblahé!
    Vždyť už sama myšlenka, že by se NEVLÁDNÍ organizace mohly stavěly proti Vládním rozhodnutím, když vlády vzešly z voleb, je proti právu občanů.
    Právu vybrat si právě takovou vládu, jaká vzešla z výsledků voleb. Tak proč říkat nevládní, když jde fakticky o PROTIVLÁDNÍ. A proč volit, když si někdo bohatý ty protivládní pořídí.
    To jsou paradoxy, řekl by literát, že!

    *16*
    • Souhlas. Jen u nás můžeme zaplakat. Naše exekutiva vynakládá na jakési " neziskovky " dotované ještě také západem, těžké miliony. Proto také není na důchody a jiné prospěšné výdaje. U nás jsme tak potroublí, že si chodí pro prachy nebo pokyny proamerická vládní klika. O koho jde všichni váte.
    • Chybí tu onen Damoklův meč. A to nejen na státníky, ale i soudce a Armádu. Prostě zákon na jejich odvolávání voliči, co je zvolili a co si je platí.
  • Autor článku by si měl vyhledat videa a fotografie z demonstrace v Českých Budějovicích 6.7.2013, kdy Česká policie mlátila demonstranty tak, že kolem nich byly metrové lože krve. Samozřejmě žádné České sdělovací prostředky o tom nepřinesli ani jednu fotografii. Proto psát, že v Maďarsku hrozí, že někdo bude mlátit opoziční politiky je dost úsměvné.
  • A už vůbec nechápu, jak to může také vzejít z článků z Německa. Ti tam házejí klacky pod nohy Turkům, aby se setkali státníci a Turci pro obhajobu tureckých zákonů, nikdo jim nestrkal pracky do německých zákonů a rozvracení Německa, tak ať sklapnou podpatky, nerejpou do rozhodnutí svrchovaných zemí a jejich zákonů a jsou zticha. Český lidi tady vydělávají na jejich blahobyt u mašin v halách za polovinu minimální mzdy, než je v Německu. Tak ať jsou zticha.
  • Díky za info, JOJO. To jsem netušil...Jestli má autor článku rodinu a nějakej magor mu ji rozbíjí a on ji nebrání a jen to sleduje, odkejvává a podporuje, tak to je stejnej magor jako stát a prezident, kterej nechává zvenčí rozbíjet svůj stát nějakými cizáky. Některé jeho názory jsou fakt mimo mísu, nedivím se, že jsou prezidenti, kteří chtějí pisatele nemožných slintů totálně omezit nebo zakázat a neziskovky vypráskat. Jsou to demokraticky zvolení prezidenti a vlády a do toho nemá žádný cizák co strkat rypák a zasahovat. Jen tací šéfové států jsou pro mě skuteční státníci a zastupují nejméně 99% svého lidu !!!! Rozvracení začíná články, manifestacemi, násilím, vyprovokováním druhé strany a končí válkami....Souhlas s Putinem, Orbánem a státníky, co hájí svůj národ před Sorosy a jemu podobnými, rozbitím, násilím a válkami.
  • Že takový kontroverzní zákon na omezení vlivu cizích nevládních organizací platí v USA, pod názvem FARA už od konce 30 let minulého století, to nám je samozřejmě autorem článku zatajováno. Podobný a ještě přísnější zákon proti neziskovkám financovaných ze zahraničí má i židovský stát Izrael. Rusové a Maďaři udělali moc dobře, že Sorosovým neziskovým mafiím přistřihli křídla. Ke stejnému kroku se chystá i Polsko. Zato my ještě toho Sorosového zmetka vyhozeného z Maďarska sem lákáme a přitom je to usvědčený rozvraceč států a národů, který se tím ani netají.
    • Bylo by dobré kdyby v našem státě začal ihned platit stejný zákon. Choroš si může svůj rypoš strkat doma do hnoje.
  • A co je komu po tom?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit