Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Občané České republiky ROZHODNĚTE SE, 

    zda chcete být i nadále POSKOKY jednoho z největších světových MAFIÁNŮ (bohatšího, než prezident USA),

    ZDA CHCETE SLOUŽIT ROZMARŮM jeho zločinecké familie - cos-ANO- stra nebo žít v sociálním, právním státě a demokracii. 

    Uvědomte si, že těch 100 miliard, které ONANO vlastní, byl VÁŠ MAJETEK,

     o který Vás nekalým způsobem připravil.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tak to jsi s pamětí  na tom hodně špatně!!!   Jem privatizace  3 bil.

  • Proč mám pocit, že vypíchnutím Babišova problému a zapojením do této kauzy všech  ukřičenců se snaží někdo kalit vodu , aby se zakryla ještě větší zlodějina. Rátha taky nenásledovalo další odhalení všech těch odklonů peněz. Jako bybe se to jen hodilo do krámu. Nedělám si iluze , že se někdo neušpiní od práce ale v podstatě se nic ohromného neobjěvilo a ten humbuk kolem toho je podezřelý. Např. 140 mild. na ozdravení bankovního sektoru Klasem, vytunelování důchodového fondu atd. by si podle těchto pravidel zasloužilo min. převrat. a ono se nic neděje. Bakala vysmátý , včetně Ritigy, a vše se jen směřuje na Babiše.  Něco je tu divné, Že by ti co tak křičí chtěli taky přístup ke zdrojům a zatím jsou odstaveni???

  • Máte to nastudované 😯

  • Možná jsem měl spíš použít dokonavý tvar minulého času, tedy "poznal jsem" nebo přítomný čas "znám" . A kupodivu i takoví lidé působí v politice. 😯



  • Babiš - skvrn a špíny se zbavíš, vypráno, zázračné, vy zíráte, my zíráme
  • Nemluvil jste o Evropě,ale o EU a globalizaci a globalizace to je odnárodnění a plánovité mísení,zkrátka genocida a etnocida,tak proto moje reakce.

    Jinak technicky-

    Homo sapiens sapiens my nejsme.My jsme AMH,tedy anatomicky moderní člověk a AMH vznikl smísením Homo sapiens a Homo neanderthalensis na území zhruba dnešního  Izraele.Měl tři vývojové stupně a Neandrtálce v ničem nepřekonával.

    Výsledek je ten,že od Neandrtálců máme 1-6% DNA ,kterou černoši nemají.Navíc máme Duffyho antigen na erytrocytech,který tam černoši nemají a to v 96,5%,takže oni mají jiné krevní skupiny(ABO system mají i šimpanzi).Není proto myslitelné aby černoch daroval krev bělochovi.Pro informaci-od šimpanzů nás dělí 1-5% DNA.

    Kromě toho-rod Homo vzhledem k četnosti pozůstatků pochází patrně z Afriky,ale předchozí článek-Hominidé jsou vzhledem k četnosti pozůstatků vysloveně evropská záležitost.Hodně jich žilo na Moravě a ten nejpokročilejší-Graecopythecus Fyrbergi žil mezi Řeckem a Tureckem.(zkoumáno Uni.Tübingen).A protože Neandrtálec v Africe nikdy nebyl,můžeme se domnívat,že bez toho Homo sapiens z Afriky,pokud sem do glaciálu vůbec kdy přišel, bychom se klidně obešli.

  • Té reakci nerozumím, nikdy jsem nepsal, že bych s něčím takovým souhlasil. Já jsem Evropan a nikoli Afričan.

  • Sory jako, je to predca jen kámpáááň, že Ááááno

    A vy mňa čechůni už dlho nese..tě.

    Jak a kdo budě v čechách kradnůť to si určím sám aby že Áááno bylo pre mňa líp. Vy tak max. dostanětě další koblihu a já si ošéfujem, aby m do toho dajaká polííícia něstrkala frňák. To by bolo aby něbolo, nikdi něodstúúúúpííím lebo je to jen kampáááň.

  • Jndrich
    To že je Babiš gauner zlodějskej mě netrápí, těch je spousta, ale nevěděl jsem kolik je mezi náma šmejdů a ubožáků který ho volí.
  • Budu rád, když po příštích volbách budu mít víc nadšení a méně nenadšení. A bude-li mít víc důvodů k osobní spokojenosti, to lze také je uvítat.🙂

    Je jistě dobře, že jak lev tak i ovce mají stejný hlas. Jenom té ovci musí někdo vysvětlit, že jsou i jiné hodnoty než koblihy a slib, že bude líp nebo že se dotyčný o ovce postará, aby se nemusely namáhat přemýšlením. A pak nechť se ovce zcela samostatně rozhodne. A když zvolí špatně, tak nechť se pak nediví. 😉

  • Mluvíte v minulém čase? Už nejsou tito vzácní lidé mezi námi nebo se nakonec zlomit nechali?

    V koutku duše chci věřit, že někdo takový existuje. Ale nesmí mít nic společného s politikou. 😀

  • Osobně bych Vám přál, aby u Vás po příštích volbách nepanovalo takové nenadšení.

    Možná budete mít důvod nejen k národní hrdosti (což je třeba ocenit), ale i osobní spokojenosti. 

    Jen budete muset připustit, že hlas jako hlas - lva i ovce má stejnou váhu. A to je dobře. 


  • Obcane-cítíš se být černochem?Jsi přece původem z Afriky,z jedné africké matky?

    A ti Homo sapiens sapiens ,tak ti k Tobě už brzy přijdou-na pořád!  Tvá žena bude pár měsíců globalizovaná a pak vrhne čokoládové děti,co už mohou na sluníčko,jak to říkal Donutil a Ty na ně budeš vydělávat.To už je hotová věc,na tom se už v EU dohodli.Těšíš se?  


  • Dnes je jiná doba. Existuje tzv. globalisace jako důsledek poznání, vytváření a využívání technických prostředků a tak si nemůžeme hrát na maličké státečky jako byla středověká knížectví. Měli bychom se tedy cítit nikoli pouze jako občané ČR, také také jako občané EU, budoucích USE a zejména také jako homo sapiens sapiens. A také bychom měli ctít zásadu, že každý si může dělat co chce, pokud tím nezasahuje to práv jiného.

  • Kupodivu jsem znal lidi, kteří se nenechali zlomit ani mocí ani mamonem.

  • Milý příteli, především u každých voleb pečlivě vážím komu dát svůj hlas a nikdy nejsem líný "zvednout zadek" a jít volit. V cizině se snažím presentovat jako občan ČR, bývalého ČSR, bývalých Zemí Koruny České a jako Evropan ctící tradiční hodnoty evropské civilisace jako je vzdělanost a morální a hodnoty. 🙂

    Nevyjadřuji ani osobní zklamání ani skepsi, ale věřím, že v Evropě nakonec zvítězí zdravý rozum a bude líp, i bez koblih. 😀

    Politikou jsem se nikdy nezabýval, pouze vyjadřuji své názory. A jestliže někoho řadím mezi ovce, tak to není lání, pouze vyjadřuji svůj názor. A i ovce jsou živí tvorové a mají právo na slušné zacházení a touží-li po poučení, rád se s nimi o ně podělím, pokud je mi známé.  🙂

  • Horšolidi dopláceli na ty demokratické vlády celých 25let.Všichni jsme jim věřili a oni si mastily vlastní kapsy.Babiš pro obyčejný lidi něco udělal,proto jsme se nad tím zamysleli a volíme ho.Zkuste to také se zamyslet,třeba dostane o hlas více.

  • A co s tím milý Občane chcete dělat? Jen vyjadřujete osobní zklamání a skepsi a lajete ostatním do ovcí. 

    Prostě to budete muset nějak vydržet a potom dostat k volbám tak uvědomělé lidi, jako jste např. Vy a to se nám to potom bude žít přímo skvěle. 

    Už se těším. 

  • No když já nevím,já si myslel,že když jsem jako občan svobodného státu tak žádnému jinému státu nepatřím.

    Protože když teda jsou český policajti poskoci ciziny a český politici onuce který jdou za peníze s tím co dá víc a Česká republika jen takový flek na mapě,tož to jsem teda rád,že jsem pro tuhle chamraď nic neobětoval,jako třeba odbojáři nebo ti v Legiích a taky nevím,proč vůbec máme nějakou armádu a úřady,když už si teď nepatříme.

    ............takže policajti všech zemí se spojili proti občanům a dohodli se,že poruší českou ústavu.Tohle je dílo toho ministra vnitra Hamáčka,předsedy ČSSD,který už před časem deklaroval,že nám Čechům bude škodit.Mstí se Čechům za debakl ČSSD v posledních volbách a tak i celému státu.Patrně se zalyká nenávistí natolik,že nevidí,nebo vůbec nikdy nepochopil pojmy jako je státní suverenita a podstata státnosti vůbec.Pokud se proti té podlé dohodě nepostaví opozice,pak jsme opravdu jen kus hadru. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit