Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • po posledním čtvrtstoletí mne už nemůže překvapit nic.
  • K zmaření žádné investice nedošlo, protože žádná ani učiněna nebyla. Celé je to fabulace a podvod. Ten Vomáčka na tuto činnost neměl ani vzdělání, ani povolení k podnikání, natož státní koncesi! *12* *12* *12*
  • činnost ,kterou uprchlík Štáva Josef za celý svůj život vytvořil , bylo a je vyvolat dojem jak ho země ze které uprchl ožebračila . Tedy v době kdy do ní přilezl nazpátek . Parchantů se tady k tomu našlo dost , k tomu vytvořeni takovéhleho dojmu. Že kalousku !
    Vracet jsi se nemusel , nevím komu jsi tady scházel .
    Zámek Bechyně , který jsi ukradl ti stěstí nepřinese , nevěř tomu .
    Mimochodem , na ministerstvo Zdravotnictví , kam jsi chodil se svými velice podivnými kšefty , se jde pres Palackěho most. Sám jsi se těmi cestami chlubil.
    Nechceš náhodou na tom mostě udělat to samé , co nedávno další slavný zbytečný česky rodák na moste Karlově . Jste si tak rovni v důležitosti a prospěchu pro tuhle zemi. Více zbytečné tvory opravdu s lucernou v poledne pohledat.
  • Okolnosti zrovna Sobotka coby ministr financi CR daval pred lety pokyn z uhrazeni flastru za tv Nova. Tedy pruseru drahemu pro kazdehho danoveho poplatnika v Cechach. Vysledek cinnosti vsivaka Zelezneho v podstate. Tak kdopak bude tim stastnym ministrem nyni?
  • josef.servit.9
    Text Vašeho příspěvku Kalousek je připraven znovu vyhovět a zaplatit? Je to další tunel za
    bílého dne? Diag. Kalousek má i jiné povinnosti v jeho oblíbeném HAZARDU §§§!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit