Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Antikomunistická kampaň se tu vede již od roku 1989. Už dětem v mateřské školce vtloukají do hlavy, že komunista zabíjel na ulici kdekoho na potkání a děcka to berou hůř jak horror.

    • vanhorne

      "a děcka to berou hůř jak horror."

      Tak jim nevtloukej do hlavy ty svoje bolshevicke brdy.

    • Ten zákon najdete na www.zakonyprolidi.cz/cs/1993-198
    • Ten zákon najdete na www.zakonyprolidi.cz/cs/1993-198

  • Aktuálně to vypadá, že největším nepřítelem lidu je nějaký Fiala z ODS.To když za střízliva a přes den vykřikuje, že on by byl silným premiérem! A dobrým.Přeci chorému hlupákovi nelze dát prostor k takovým výkřikům.Pomatenec strácí soudnost.Ten obecní blb a na takové funci?Oni snad ti modráci na schůzích hulí trávu.Přeci kdo by zvolil takového sebestředného maagora? A hulákat takové nápady dopředu a veřejně? Arogance a přirozená tupost ODS je bezmezná.Partaj nám vygenerovala pěkný výkvět špinavců.

  • Komunisti měli u každých voleb nakonec vždycky o něco víc hlasů než jim prorokovaly předpovědi. Takže na jejich konec v parlamentu to u příštích voleb bohužel ještě nevypadá. A aby se ten jejich konec opravdu přiblížil, tak by musela naše pravicová politická scéna zplodit někoho jiného než Fialu, Kalouska, Pospíšila, Výborného a Bělobrádka... Výlevy a jednání těchto pánů komunistům přihrává další a další voliče.
  • Komunisté ptznili tuto zem v letech 1945 - 89 opravdu důkladně!

    Zaostávání ve vzdělanosti, kádrová politika (vymezování se proti těm opravdu  úspěšným rodinám z minulých let, ne-li staletí) a s ní spojený odchod těch opravdu schopných do ciziny (podle slov těch bolševiků "na západ") - to vše vykonalo své.

    Dvě generace bude trvat, než dojde k nápravě!

    KSČ měla být v roce 1989 prohlášena za zločineckou organizaci a zakázána - jako se to po roce 1945 stalo s NSDAP v Německu

    • Však na to máme zákon č.198/1993 Sb, podle kterého organizace vyznávající komunismus jsou "zločinné a opovržení hodné". Ale k čemu jsou zákony, když si stádo jako své vůdce volí "bývalé" (i jsoucí!) komunisty a konfidenty StB, pro které jsou zákony tak akorát na vytření rekta.

    • KIMCID

      vrať se do školy nějak ti nesedí roky

    • Na pitevně jste možná dobrý pane doktore. Exceloval jste u určení diagnoz u mladé aktivistky, dobrá, ale jinak?

      Nemusíte rozumět všemu a evidentně třeba ve vzdělávání doma nejste. Velké skupiny pologramotů, které produkují dnešní vzdělávací subjekty nesvědčí o vyšší kvalitě vzdělávání.

      Nakonec Vy jste obdržel doktorát za Masaryka nebo za těch komunistů? Cítíte se nebýt dostatečně odborně edukován? 

      Já když chci po mladém kolegovi empirický výstup, tak mi nabídne, že o tom sepíše esej, nebo připraví plán kreativních alternativ. Díky. ne úplně všechno bylo za těch komunistů (bylo jich jen 1, 5 milionu) tak hrozné. 

      Mě sice stačili poskytnout jen základní vzdělání, ale v mnohém z toho čerpám i dnes. 

    • Ty vycitas kounistum co se dnes deje bezne? Pan radni je vic nez ostatni obcane mesta natoz pan doktor. Chodim doucivat decka aby prolezli k mature a vseobecne znalosti proti nam jsou o dost mensi. Schopni lide odchazeji do nemecka - svaret ucit lecit starat se o nemocne ... Takze to je v poradku???



  •                                              Zlatí komunisti!




  • KIMCID

    Se.u na komunisty. Ale kdyby se 24 let předešlé vlády rádoby demokratu, nechovali jako prasata k lidem a nerozkrádali tuhle republiku.Nestalo by se že by jsme měli teď co máme.

    Tak že pláč komunistů nad třídním nepřítelem se okamžitě přelévá na ty, kteří 30 let své neschopnosti vše háží na komunisty.Kteří notabene ve vládě těch 30 let nic nedělali.

  • Je to veliký omyl. Lidé s levicovým smýšlením tady jsou a budou, protože společnost nedokáže vyprodukovat spravedlivou společnost.A pokud odejdou z KSČM bude to jako  dříve ,kdy se etablovali do různých stran, včetně těch pravicových. Takže voliči levicoví přejdou nejspíš do strany Babiše, která se tu zatím od té "revoluce" projevila nejlépe.A zatím jdou do zapomnění  jiné strany, které se nedostanou do parlamentu.Takže ten článek je zase matoucí a pravici stejně neposlouží, spíše voliče ubere.Lidé umějí  rozpoznat, kdo pracuje pro ně a kdo pod sebe.
    • Komouši, ale nejsou vůbec levicoví. Jsou to jenom kariéristi, zloději, zločinci a vrazi. Víc toho mají společného s italskou mafií než s politikou.
      • Dokážete na volebním programu a faktické hlasování poslanců KSČM ukázal, že nejsou vůbec levicoví?

        Dokážete alespoň naznačit, co je to "být levicový"?

        Tvrzení "víc toho mají společného s italskou mafií než s politikou" je nesmyslné. Dokážete bez pomoci asistentovy přijít na to, proč?

    • Lidé s tzv. "levicovým" smýšlením jsou nesamostatní a potřebují nějakého vůdce, který  jim řekne co mají dělat a "postará se o ně". A když jim slíbil, že bude líp a ještě jim dal koblihu, tak schovali rudou pracovní knížku a jdou s jásotem za novým fýrerem. A že má problémy s Čapím hnízdem? Veď všici kradnú, že Áááno.

      • josef.chmela

        To je tedy pěkná kravina. To jsi někde zkopíroval anebo tu blbost vymyslel sám? Podle předchozích tvých  příspěvků to zřejmě bude výplod tvého chorého mozku.

      • Dokážete vysvětlit, co míníte "levicovým" smýšlením? Poslední dobou zjišťuji, že že většina diskutujících například v rozhlasových "duelech" pojem používá, ale každý mu přisuzuje jiný obsah... 

        • Pojem "levice" a "pravice" pochází z tzv. francouzské revoluce z devadesátých let osmnáctého století, kdy se lůza dopouštěla nepředstavitelných zvěrstev. To dělení vycházelo z toho, na které straně seděli v tzv. parlamentu (Convent):

          ti co seděli vpravo, tak usilovali o zachování stávajícího řádu, ale o jeho vylepšení a odstranění pokud možno všech nedostatků.

          Naproti tomu ti co seděli vlevo, ti chtěli všechno rozkrást, rozbít, rozbourat a pak "nějak" vytvořit "něco" nového.


          • Copy+paste zvládáte, jak jste předvedl, perfektně.

            Teď ještě: Dokážete vysvětlit, co míníte "levicovým" smýšlením,  nebo ne, protože váš asistent chodí po obědě domů?  

            • 1. Nemám žádného asistenta.

              2. Nechápu jak souvisí s "levicovým smýšlením" to, jestli někdo po obědě chodí nebo nechodí domů.

              3. "Uč se synu (filius) moudrým býti".

              • Reakce na příspěvek:

                Děkuji za odpověď, potěšil jste mě. Nevěřím, že pochopíte, čím.

              • Reakce na příspěvek:

                Obcane prosim o odpoved:


                V nasem meste bylo 5 statnich podniku a 6000 zamestnanych. V nasem meste od roku 1950 vzrostla vystavba natolik, ze do roku 1989 byl jeho pocet obyvatel skoro 2x vetsi. A plocha vzrostla 3x. V nasem meste bylo vse - dokonce si tady i clovek koupil fotak objektivy atd. daly se poridit ruzne dily na ruzne stroje a elektricke naradi. ATD. Voda stala 90 haleru. Najem stal 220Kc. Fotbalove kluby atd - kam mohl kazdy, dokonce tanecni klub kde vyucovala tehdejsi spicka v republice. Platilo se 2500Kc na rok.


                Ted mi vysvetlete proc od roku 1989 klesla mistni zamestnanost i s podnikatelema na 1500 lidi. Je zde 9 vetsich podniku. Vystavba vzrostla natolik ze mesto ma o 500 obyvatel vice a plocha vzrostla 0,2x Neni tady nic - nekoupite ani uhliky do vrtacky, natoz blbej film do fotaku. Nekoupite vlastne nic krome bordelu z lidlu a podobnych domu. Vsechno co chcete aby jste jel nejlepe hodinu vlakem do prahy a tam minimalne dalsi hodinu bloumal a hledal. A nakup po internetu? Hehe uz nikdy ... Dnes mesto byty nema - rozkradli je predchozi starostove a najem svobodne matce na tech 15000 doplati stat. Voda stoji 99Kc

                Fotbal dela malo lidi - rodice na tonemaji ani jine sporty, stadion pekne upada nejsou prachy na kvalitni udrzbu. Tanecni klub nejblizsi je cca 40km daleko a rozni poplatek v klidu da ctvrtinu me mzdy aniz bych mel individualky a dalsi veci. S individualkama a dalsima vecma tam nechate klidne rocni plat.

                Dneska bez znamejch neudelate vlastne nic, protoze na to nemate ... Pro blbej oregon retez do motorovky musite jet 25km. A pro fotak za rozumnou cenu - neberu internet, clovek si to musi osahat - nejlepe 50km do krajskeho mesta. ATD.

                Ted mi reknete jak je to s levici a pravici - prosim vysvetlit

  • Jste pane Bicane přesvědčen, že tahle skupina ještě někoho zajímá? 

    Nezajímaví lidé, program - postupně zmizí z politické scény a moc slz kvůli tomu téct nebude. 

    Ale jak říkal Smrťák u Cimermanů - po mě přijde jiný...…..Pokud budeme lidi tlačit na pokraj bídy, nenažraní oligarchové budou dál krást jako zjednaní, abychom se nedivili, že tu vyhaslou pochodeň někdo nerozfouká...….

    • Nevim jak ve tvem okoli, ale kolem sebe mam hromadu nespecifikovanych lidi. Vsichni by chtely vyhody socialismu - bydleni za hubicku, vsechno idealne zadarmo a zarizene od statu atd... Ale pritom chteji svobodu a demokracii - v jejich pojeti - nechci aby mi nekdo rikal co mam delat, co muzu a nemuzu, chci vse a pritom nic nedavat, o nic se nezajimat atd ... To nejde dohromady.


      Kazde volby voli nekoho jineho ODS, ANO, Piraty naposled napriklad a pak chodi a nespokojeni vykrikuji co je to tam za debily. Tihle lide komunisty volit nebudou neboj - sice to nikdy nezazili, ale vedi ze ej to vetsi zlo nez hitler co nas chranil pred rusem. :-D

      • Vážený Flexo, i já mám kolem sebe mnoho a kových osob. Snad je to dobový rys a patří to ke koloritu dneška. 
        Kde to jde - stát okrást, zákazníka okrást, na druhé straně na všechno mají právo, plnou hubu svobody a požadavků. Mě nikdo nic nesmí!! Já smím všechno!!

        Měl jste někdy za posledních deset let pozvaného "podnikatele" řemeslníka? Vydal Vám někdy doklad? V kadeřnictví, kam jsem si zvykl chodit, zdražily dámy službu ze dne na den o 70 korun!! Prý protože očekávají EET. Zlodějinky a okrádání v novém.

        Obdivuji na tzv."reálném socialismu" především to, že ho lidé za 40 let totálně nerozkradli. To si nechali až po hardovém mejdanu. 

        To je asi náš národní rys.

  • kerim24

    ...drazí soudruzi váš dnešní povolební problém s úbytkem volebních preferencí spočívá v tom, že jste se rozhodli podpořit svého bývalého estébáka a komunistu který na vás a na vaší stranu která mu důvěřovala že na vás v roce 1989 po sametovém puči plivnul a otočil se k vám zády.....a věřte tomu drahzí dnešní bolševici že skalní soudruzi a jejich potomci kteří chovali k vaší straně jakous takous důvěru tak vám ochladli...protože dát se do holportu se zrádcem komunistické strany a jejích ideálů je neodpustitelný hnus a zrada na vašich voličích...

    jste stále blbý jakešovsky blbě důvěřivý strejcové...ale když lejno vím nebo si nejsem jist tak se poradím...ale ti vaši poradci stojí asi také za velkou vyliž zadek 

    …..a věřte tomu kdybych byl komunista tak bych po volbách kdy jste se dali dohromady s tím vaším bolševickým zrádcem Babišem a do vzájemné spolupráce a do jeho parlamentní podpory….tak bych s té vaší komunistické strany OKMAMŽITÉ odešel....naštěstí nemusím nikdy jsem tam nebyl a nebudu ! 

    ČEST VAŠÍ PRÁCI

    • KIMCID

      No vidíš a jako starej komundira jsi se rozloučil. Holt některé věci nemůžeš zapomenout 😂😂😂

  • Protože Čapí hnízdo je už nepoživatelná brynda, tak média s těmi veřejnoprávními v čele (hlavně ta jejich nestrannost až udivuje) už rozpracovává pilně a usilovně téma finančního úřadu v Německu ve věci reklamy Čapího hnízda. A jsme tam, kde jsme byli. Vše se bude opakovat do zpitomění. Budou následovat oznámení, do Brusele psaní a plácání v médiích v duchu „spis jsem nečetl (jako by ho nějaký pisálek měl snad číst), takže zcela přesné informace nemám, ale Andrej Babiš by to měl řádně vysvětlit, zdůvodnit ....“ a tak podobně. Zase ta známá mašinérie, kterou budou rozfoukávat opoziční partaje.Hlavně ztroskotanci

    z TOP09,Lidovci,STAN a štváči z ODS.

    • vanhorne

      „spis jsem nečetl (jako by ho nějaký pisálek měl snad číst)," 

      Proc by ho cetl, kdyz ten borec v rychlocteni Erazim ho precetl ani ne za 2 tydny a dospel k zaveru, ze vsechno je hunky dory a nad kristal vsichni cisti. V Guiness knize takovy record urcite brzy zaznamenaji. Studenti pry dovedou cist 300 az 350 slov za minutu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit