Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kritiku užívej si důchodu a jdi si koupit banány protože za komunistů to byla pouze podpultovka. To je to tvoje ovoce co jsi zasel tak si je teď můžeš sklízet. Pokud jsi vládl před rokem 1989 tak je vidět kam jsi to dopracoval stou vaší stranou. Nedávej vinu někomu jinému, ale můžeš za to sám a tvá komunistická strana. Za komunistů to byla samá agitace a pracovat se komunistům nechtělo jenom plácat hubou.
  • Kanále byt si má postavit každý sám a ne čekat na někoho že ho za tebe někdo postaví. Zásobování obcí potravinou? Kdo ty obce zásoboval? Snad ne města kde nevyroste ani kulové. Vždy to byla vesnice co zásobovala města. Jaká bezpečnost když přes hranice nepřešla ani myš. Bezpečnost nebyla potřeba když jsi se nepodíval ani přes hranici. Armáda byla pouze na parádu a vojáci v kopřivákách. Do armády byl naverbován každý si IQ tykve hlavně, že měl červenou knížku. Nezlob se buď jsi velice mladý a nevíš o čem píšeš a nebo senilní pomatený stařec.
  • o čem by jsi chtěl ty moulo tak rozhodovat? Ty si maximálně rozhodneš jestli jedeš do práce na kole ne mašíruješ pěšky. Nebo zda si zabalíš tlačenku do novin nebo baličáku.A tady tvoje rozhodovací pravomoc končí.
  • To je nežádoucí každou chvíli převlékat kabáty.Ulice rozhodla v roce 1989,musí rozhodnout i v roce 2018,když to jinak nejde.
  • Stejný názor .Teď sklízíme ovoce.A ovce mečí dál.
  • Myslím,že víc zničených životů,rozpad rodin a dalších negativních vlivů je nyní v této pademokraciia pasvobodě.Kdo nepochopil události roku 1989 sametového podvodu,nemůže pochopit ani dnes co se tady vlastně stalo-napovím komunistický převrat komunistů z prognostické ulejvárny proti komunistům tehdy vládnoucím tzv.stará garda Jakeš,Štrougal a další.Štafáž jim dělal Havel se svou chátrou a křoví pomýlení studenti.
  • Sám si píšu, sám si odpovídám, omluvte mne. To víte, IQ kupky hnoje......
  • Ne ne na žádném praporu ani pluku jsem tedy nebyl jsem jen dodnes vojín který 16.11.1989 dostal rozkazem nařízenou dovolenou, o Rakovníku vím od kluků kteří tam v té době sloužili , otec ani matka u žádného STB nebyli , dědovi znárodnili živnost takže k nám žádný soudruh nesměl do baráku ,na to zapomeňte a sám mám na rozdíl od premiéra negativní lustrační osvědčení ....takže asi tak...
  • No vidíš jak si pitomej, ani psanému nerozumíš imbecile!
  • čteš možná hodně, ale blbej jsi pořád stejně. někdo má, holt, to nadání, že nechápe psaný text.
  • o historii Jižní Afriky o bývalém státu Transwaal, Bůrských válkách, těžbě zlata atd, že? Jinak bys neblekotal takové nesmysly. Už jsem si dříve všiml, že vyvaluješ rozumy žáků druhé třídy ale vydáváš je ať z neznalosti nebo z arogance za informace vysoké školy. Možná si myslíš že svou předstíranou vzdělaností někoho ohromíš, ale mně jsi pouze k smíchu. Posledních čtyřicet let jsem totiž dost hodně četl a jinak se vzdělával a stále na tom pracuji. Takže mne prosťáčku neohromíš a neoblbneš. Zkus to v pomocné škole, tam tě možná budou obdivovat..... *3*
  • *16* *16* *16*
  • Takové šmejdy, jako jsi ty, si mažu na chleba a pak ho hodím do záchodu kam všichni patříte, tzv. demokratická špíno.
  • trumpeto, a víš ty vůbec kdo byli Bůrové ? Tak šup na Wiki. A koncentrační tábor je každý, kde se někdo koncentruje, tedy i zajatecký. Tady mají spíš lidé na mysli, komunistické a nacistické VYHLAZOVACÍ tábory, troubo.
  • to zas bude nějaká ultrakravina. Jako všechny jeho texty.
  • Proč naši nestranní a investigativní novináři nenapíší, či nezveřejní něco podobného ? Je to pro tvrdší povahy. Ale objektivní.



    https://www.youtube.com/watch?v=6rGp9aidWcg
  • žádná výhra. Ale pokud se v TV zprávách promenádují takoví trotli ja Fiala z ODS, nebo eritrejský drban z TOPáků, nebo německá podržtaška Bělobrádek ...... nedá se nic dělat. S takovou bandou bychom ztráceli čas.Tihle žijí v jiném světě.Opakujících se frází a poklonkování se navzájem. Právě takové kousky bychom potřebovali odsud vyhnat. Nafurt.
  • Kdyby byla volební účast 80-90% tak bych soudil , že ty demonstrace jsou na místě. Každý má právo se vyjádřit- slušně. Pak je i možné jeho názor respektovat a uvažovat o něm. Pokud ale narážím na reklamy placeného komparzu a protestující se chovají jako zfanatizovaná skupina fotbalových fanoušků, tak to není svobodné právo na názor ale diktatůra menšiny, která si myslí , že je něco více než ostatní.To pokaždé , když bude někdo nespokojený s výsledkem tak nastane "čurbes" na uliích???? Proč jste si zvolili své zákonodárce??? Své zastupitele??? Hodně mi to připomíná mentalitu našich fotbalistu(některých), když prohrávají tak jsou schopni bojkotovat věškeré dění kolem. Je to podobné černošským nepokojům ve státech. Zrušme tedy parlament, soudy, senát, policii a vše se rozhodne na ulicích. Kam by to byl návrat nechávám na vaší úvaze. *8* Kdybych pokaždé , když se mi něco nelíbí šel stávkovat na ulici , tak nemám čas chodit do práce. To asi není řešení!!! *3*
  • Zakázat server Tiscali i s tím blbcem bublifukem alias Sajmonem.
  • Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU:

    Parlament

    konstatuje, že Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit