Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdy jsem u komunistů nebyl ani nikdo z rodiny.Ale v tomto s nimi plně souhlasím.Žádné mise ve kterých jde jen o získání peněz a žoldáci kteří se vracejí jsou polopříčetní i když tam dělají křoví.Nelíbila se nám přítomnost cizích vojsk u nás tak proč to děláme jiným.Atˇ si ten svinčik vyřeší amíci sami a netahají do toho ostatní.Stejně jsou toho příčinou se svojí půlmilionovou partou dobrodruhů kteří se již nesmějí vrátit domů protože by destabilizovali celé jů es ej.Proto jim ten pominutej pán z bílého domu furt shání práci a zbrojařům kšefty.Když zabije jeden rus jednoho izraelce je to násilí a terorismus.Když amík či izraelec pobije 60 palestinců je to pro naše sdělovací prostředky statistika.
    • Chlapče,my jsme členy NATO.To nás zašťiťuje proti nepřátelům,hlavně z Východu.NATO to nechce zadarmo.Jsou místa,která NATO vytypovala jako společensky nebezpečná s nutností v nich zasáhnout.A to je daň za naši bezpečnost.My tam spolu s členy NATO musíme zasáhnout.I když se to KSČM nelíbí.
    • Na obecního blba dobrý názor. Tak zase někdy čest soudruhu.
      • palestinci pořád prudí a vyhryzují. Musí počítat, že jich bude ubývat. Jo hochu nedá se nic dělat.
  • Slovo Vlastenectví bylo bohužel zdiskreditováno na sto let dopředu.
    K vlastenectví se totiž hlásí proruští a proameričtí pošukové.

    Skutečný vlastenec však není proruský ani proamerický ani jiný pro něco cizího.
    Skutečný vlastenec je jen pro svou vlast. Je naivní věřit že cizáci mají zájem o naše blaho.

    Bohužel po roce 1945 nastalo v Evropě rozdělení. Jedni věří v ruské bratry a druzí v
    americké bratry. Skutečné vlastenectví v evropských státech se vytrácí. Jenže velmoci jako Čína, Rusko, USA nás vždy jen použij jako wc papír. Každý stát má vlastní zájem. Proto spoléhejme na sebe a nelezme stále do zadnice cizáků aˇať už z východu nebo západu.
    • Myšlenka je sice hezká a rád bych tomu věřil, ale zajeď na vesnice do Sudet po celé zemi a řekni to zdegenerovaným a vykořeněným 3 generacím, kteří mají v hlavě sečku a vůbec neví, co to skutečné vlastenectví znamená.

      Na Jaltě v únoru r.1945 byla podepsána tzv. Deklarace o svobodné Evropě, ve které se USA, SSSR a Velká Británie zavázaly nechat na osvobozených evropských územích proběhnout demokratické volby. Zároveň se mocnosti zavázaly pomáhat národům osvobozeným od nacistů řešit demokraticky jejich politické a hospodářské problémy.

      A třetí docela zásadní zamyšlení je otázka vyhlazování židů. Do roku 1945 se největší genocidy podíleli Němci - fašisti. Zapomíná se na jednu podstatnou věc a to, že po druhé světové válce v době MÍRU !!! to Bolševici chtěli dohnat na svých okupovaných - osvobozených územích. Padesátá léta jako by vůbec nebyla a mělo by se účelově na to zapomenout. Stále nedokážu pochopit, kde se vzalo v českém člověku tolik zla, podlosti a násilí, které prováděli na bezbranných občanech ve vykonstruovaných procesech podobných z filmu Kladivo na čarodějnice. Styděl bych se v dnešní době hlásit k jakékoliv levicové komunistické straně.
      • Možná by stačilo být pamětníkem oné doby a nebylo by tolik toho divení se, Neile. *8* Umím si docela živě vybavit situace, které nejsou sice k žádnému chlubení, ale byly tvrdou realitou. Navíc, není možné tehdejší historické excesy hodnotit současnými pohledy na věc. To je obecné a pravdivé pravidlo.
  • milanv
    Prostě kdo mise podporuje tak bych je tam poslal na vlastní náklady.
    • Až Vám IS bude řvát pod okny,změníte názor.Pak už nepůjde o peníze,lakomče.
  • Ten Jégl se už z té své smradlavé novinářské žumpy nevyhrabe.
    • Odpověď najdete u "šviháka".Potřeste si rukou.
  • Promarněná neutralita.Pokud chce někdo na mise jako žoldák ,souhlas,ale na vlastní náklady a nebrečet,když se vrátí v alobalu.Voják je na obranu vlastní země a ne žoldák.To potom chápu,ale ne jako příslušník za zájmy někoho jiného a náklady státu.
    • Na toto téma jsem už "kritiku" u "anonyma" odpověděl.Jsme členy NATO,ne spolku baráčníků.
  • Jaká ironie....30 let po převratu, pouze komunisté mají zdravý rozum....
    • Nemají,destruují naše členství v NATO.Chceme ochranu NATO,nebo "zdravý rozum" kom unistů.Já jsem si vybral,jakpa budou reagovat ostatní?
      • Prý "ochrana NATO" *1* *2* *15* všechno mne od smíchu bolí......odkdy teror chrání? Jo pardon, to je ta "ochrana" jako když například Mafie obchází v Neapoli krámky a vybírá od obchodníků výpalné "za ochranu" že prý se jim pak nic nestane. No a když obchodník nezaplatí, tak v lepším případě mu krámek shoří a v horším najdou obchodníka s nožem v zádech.
  • Pokud někdo mluví o dezinformačních webech, tak je to ticali s panem Jéglem.
    Pane redaktore, přestaňte psát nesmysly, kde Vaše články připomínají polévku eintopf. Tento článek není korektní, ale jak z pera Sorose a jeho neziskovek.
  • Nechci vládu Babiše s ministry za ČSSD! A je mi jedno, zda ji podpoří, nebo nepodpoří komunisté. Já ty gaunery ve vládě nechci! *16*
    • že to tady říkáš jen za sebe. Tidříku a ty jsi kdo? Nějaký prd z vesničky u lesa. Károvaná košile dvoje gumáky a huba plná blbých řečí. Musíš o moc víc křičet. To uděláš dobře!
      • Prd z lesa, aha, tak to je ten termín v pořádku...ale gauner vadí. Neznáme se, že?! Tak to soudružské oslovování - tykání, si nechte pro sobě rovné. Já určité politiky považuji za gaunery a jsem na 100% přesvědčen, že v tom pohledu na věc nejsem sám. A není to pro něčí "postoj", ale po zralé úvaze a sledování jejich působení na naší politické scéně. A takový trapný multitrollový anonym, jako jste vy, který tady roky špiní diskuse, a jeho "takynázor", mi je zcela lhostejný. Vy se bojíte i podepsat a měníte každý den své multinicky tak, aby se neukázalo, že na diskusích tiscali, kromě vás, skoro nikdo není. Můj nick je na tiscali roky. *16*
      • Proč urážíš člověka, který jen napsal svůj názor? Co ty jsi za chytráka? Radši někam zalez a předstírej, že neexistuješ.
        • zalézat? Pokud někdo označí jen tak urážlivými slovy, musí počítat že reakce okolí bude adekvátní. A tak se stalo. A to mu to řekl ještě moc pěkně.
        • zalézat? Pokud někdo označí jen tak urážlivými slovy, musí počítat že reakce okolí bude adekvátní. A tak se stalo. A to mu to řekl ještě moc pěkně.
  • že KSČ má ještě ve svých řadách J. Skálu. Ano toho vítače okupačních vojsk z Ruzyně 1968. Toho prašivého a podlého křiváka který se neštítil pět oody na Rusáka -Okupanta. Místo aby se radoval, že mu nikdo dosud nepolámal jeho kolaborantské kosti, tak on vymýšlí kraviny. Ale zas - je dobře. Není pro studenty středních škol lepší příklad,jaký odpad a hnůj momentálně kočíruje komunisty. Hnuj který má svoji podobu, jméno, pracovní adresu .....a domovskou partaj.
  • vykašlete se na Jégla, nečtěte to a nekomentujte, on se utluče sám.
    • Pokud na Jégla argumentačně máte,smysluplně mu odpovězte.Nepindejte o kašlání a samoutlučenosti.Máte na to?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit