Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K merkelovskému migračnímu šílenství se přidávají další šílenství - inkluzívní šílenství, šílenství iniciativně blbnoucích bruselských novátorů, šílenství ekologických aktivistů a nyní šílenství gretenských klimatických podvodníků. Davové psychózy, masové hysterie, poblouznění především mladých lidí, kteří nemají žádné životní zkušenosti a jsou snadno tvárným materiálem pro mystifikátory, kteří se ukrývají za štítem s vizáží jakési Gréty, která má evidentně problémy s vnímáním reality a s logickým myšlením, se stávají všedními každodenními záležitostmi. Zeměkoule prochází cyklem oteplování, jako jindy prochází cyklem ochlazování, takže se nic zvláštního neděje, jen někteří lidé se utápějí ve vymýšlení fantasmagorických závěrů a ostatní lidé jim dopřávají až moc sluchu. Historie lidstva je protkána proroctvími o konci světa a dalšími podvodnými aktivitami, takže nic nového pod sluncem. Gretu a spol. by měli zatknout za šíření poplašné zprávy. Smutné je, že klimatickému alarmismu propadají i někteří soudní lidé, kteří pak pod tlakem lživé propagandy dělají morbidní závěry, třeba nechtějí dítě, aby údajně nezvětšovali negativní dopady činnosti lidstva na pozemské klima.  
    • vanhorne

      "negativní dopady činnosti lidstva na pozemské klima."

      Negativni, vubec ne. Co muze byt pro louky a zemedelskou pudu positivnejsiho, nez zalit betonem a asfaltem a vybudovat nakupni stredisko? Neni jeste tak zle, ale az prijde den kdy se politici zacnou starat odkud importovat krmivo, to bude sranda. Pak mozna zacnou vymyslet methody, jak pestovat obili na betonovem lanu a brambory na asfaltu.Nebo zacnou rozoravat ty betonove lany?

    • Zeměkoule je těmi téměř 8 miliardami přemnožených živočichů "homo prý 2x sapiens" zahlcená, že to vede k drancování zdrojů, zhoršování klimatu, a porušování rovnováhy, což nakonec povede k tragedii, kdy Příroda opět nastolí rovnováhu násilným zredukováním počtu těchto živočichů na desetinu nebo i méně. Kdo to nechápe, měl by se dát zapsal přihlásit do základní školy.  

      • vanhorne

        "porušování rovnováhy, což nakonec povede"

        Tam kde priroda na zacatku vytvorila les, pastvinu, reku a lan urodne pudy, uz z jejiho puvodniho programu mnoho nezustalo. Park, loucka, potucek, zahumenek. Letiste, dalnice, lidska colonie, prumyslova zona, nakupni stredisko, arena. Mozna ma priroda uz novou versi OS a update toho starsiho OS uz pomalu konci.

        Ale pravdepodobne nekde v tom systemu ma skryty algorithm, ktery s nasi ochotou pomoci by ten konec oddalil. To by ovsem pro dnesni generaci lidstva bylo nemyslitelne, vratit se jen o nejakych 50 nebo 100 let zpatky. Ja osobne si dovedu predstavit jak by se dalo kroutit jednou rukou volantem a druhou rukou klickou u telefonu, ale ty telefonni draty by predstavovaly problem.☺☻

  • dante

    Už Darwin napsal že přemnožení lidských druhů které nejsou schopné se o sebe postarat bude velký problém a humanizmus je zkázonosný názor-humanizmus jen tomu kdo ho dá tobě ne příživníkům a líným--pak to sama Matka příroda začne regulovat bohužel ta nerozezná příživníky od těch co se sami o sebe dokáží postarat-proto bud ji člověk brutálně pomůže -nebo dojde k tragédii-a vyhubí vše ???

  • V politice se pohybují jen neschopní lemplové, kteří by se jinak ve společnosti neuplatili. Pokud by společnost fungovala normálně, žebrali by na nádraží. Co můžete chtít za témata a řešení od lidí typu Gazdík, Pithart, Rakušan, nebo tam kandidát na prezidenta kterej za celej život v AV nic nevymyslel.
  • Příroda je vcelku moudrá a v případě extrémní samoregulace může zmizet se spoustou druhů i ten na vrcholu - člověk.

  • "Jablko nepadá daleko od stromu" říká stará moudrost. A jaký "strom"  je ten Kikina senior to netřeba rozebírat. A že se najde pár jeho stoupenců? Svůj k svému.

    • KIMCID

      No rozhodně té teplotě nepřidává Stropnický junior :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit