Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    Co asi clouma Hradem, kdyz spolecnosti clouma nenavist? 

    Novinari ho udajne nenavidi, proto on chudak ve sve velkodusnosti odpovida podle hesla" vy do mne kamenem, ja do vas balvanem"? Ten clovek ve sve nenavisti k novinarum nejde jenom za svuj hrob, ale hrabne i do hrobu davno mrtveho novinare Peroutky a vyhrabal z hrobu i kosti A. Dubceka aby na neho take plivnul. "Smrt abstinentum a vegetarianum a kdo neslysel cimbalovou muziku a nenavstivil sklipek, neni plnohodnotnym clovekem" prohlasil Zeman,(Hrad 2015). Na shromazdeni na J.Morave, hodil bonmotovou bombu. Na otazku jak by se slo zbavit Sobotky, navrhnul bud volby nebo Kalashnikov. Podle premiera Sobotky to desi jeho rodinu.Takove chovani by nemelo desit jenom Sobotkovou rodinu a normalni obcany, ale i ten dav jemu oddanych vericich.(Jan/26/2016). " Vyzente ho ven nebo ho zabiju", na adresu kameramana(Strasbourg 2017).  Zeman vyvolal poprask v zahranici "Tady jsou dalsi novinari?" zeptal se Putina Zeman rusky, na tiskove konferenci. "Existuje prilis mnoho novinaru." zvuk nebyl jasny, ale Zemana je jasne slyset, jak mluvi o tom, ze "je treba likvidyrovat' novinare". Svetova media pisi o tom, ze chce likvidovat novinare pise NY Times.(16. května 2017).

     President Milos Zeman on 20 October 2017 DR,Organisation   RSF_en. Reporters Without Borders (RSF) is not amused by Czech President Milos Zeman’s latest provocative threat against the media. Pretending to make a joke, he brandished a dummy Kalashnikov bearing the words "For Journalists" at a press conference last week.

    Organisace RSF na jeho chovani neshledala nic zabavneho, kdyz tajtrlikoval pred novinari a maval maketou Kalashikova s napisem"Pro novinare". Poskozeny mozek nebo desetilety kluk ktery si hraje na vojacky? Jaka bida ducha vedla hlavu statu k tomu, aby z obcanu kteri s nim nesouhlasi vytvoril zvlastni skupinu, ktere dal vedecky nazev" Patologicka sedlina lidske spolecnosti"(Liberecky kraj 2017).

    • Tak vyhlašuji soutěž, kdo pozná elfa, jak včera hlásili  na čt24 news room. Jedná se nejspíš o placená místa. Tito elfové vám neservírujou, co je správné a nesprávné a mají tu jedinou pravdu. Opravdu  boj proti nepravdám. Lepší je ale si to najít na více serverech, ty čt24 jsou opravdu nevěrohodné.
    • hradem to cloumá už od roku 90. kdy se tam usadil zloděj, lhář a vrah havel



    • Jenom poznámka.

      Vaše věta: "Na otazku jak by se slo zbavit Sobotky, navrhnul bud volby nebo Kalashnikov." je lež.

      skutečný výrok jsem slyšel v přímém přenosu a potom několikrát v reprízách. Premiér Sobotka se následně zachoval jako skutečný trouba.

      K vašim vývodům je buhužel nutno přestupovt s velkou opatrností.


      • vanhorne

        "navrhnul bud volby nebo Kalashnikov." je lež."

        [InternetShortcut]

        URL=https://zpravy.idnes.cz/jak-se-zbavit-sobotky-zeman-zminil-kalasnikov-nevkusne-rekl-chovanec-12v-/domaci.aspx?c=A160126_113607_domaci_kop

        • Kdybyste četl to, co odkazujete, zjistil byste, že tam je napsáno:„Chcete-li se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta
          nevyjímaje, je k tomu jediná demokratická cesta - a to jsou svobodné
          volby, které v daném případě budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku
          2017 se zcela určitě dožijete. A pak existuje nedemokratická cesta - a
          ta se jmenuje kalašnikov,“

          Není tam "premiér", není tam "Sobotka", nejedná se o návrh, přestože Sobotka pravil: „Jsme s vysokou pravděpodobností jediná země v
          civilizovaném světě, kde prezident veřejně vyzývá k zabití předsedy
          vlády.", což se slušně komentovat nedá. 

          A je to výrok pravdivý a je to vyčerpávající odpověď na veřejně položený dotaz. S onou nedemokratickou cestou, tedy použitím "Kalašnikova", se tazatelka velmi pravděpodobně setkala při výuce dějin ČSR (Kramář, Rašín), případně zahraničních (J.F.Kennedy, R.Reagan - namátkou, nejznámější).

          Článek, který odkazujete, je typickým příkladem primitivní manipulace, nic víc. Po jeho přečtení jsem nucen potvrdit to, co pan president často tvrdí o novinářích.

    • Naprostý souhlas. Nečekejme, že nás bude civilizovaný svět brát vážně, když jsme si zvolili jako svůj "symbol" takové psychopatické monstrum. 

  • Nenávist rozšiřuje pražská kavárna.

    • Ano,přesně tak-plijí na prezidenta i když dobře ví,že byl demokraticky zvolen většinou a to v přímé volbě.

      Neříkám,že je Zeman prezident jaký by měl být,ale právě pražská kavárna je zodpovědná za výběr nevolitelného protikandidáta.To je právě to čemu nerozumím-proč oni,havloidi a antikomunisti vybrali bývalého komunistu,titulníka a slabocha bez názoru??mohli vybrat někoho mezi sebou.tak proč zrovna takovou nulu?Výsledek známe-nezvolili ho a tak na Zemanovi nenechají nit suchou a navíc to dělají vzteklým nízkým způsobem.Prostě pomluvy a urážky.a co jako bude dál?

      Díky  Zemanovi jsme zatím uchráněni před migranty.Ti co proti němu povykují,jsou Pánkové z neziskovek.Takže jestli zvolí někoho kdo jim bude pochlebovat,zmrví nám republiku na dalších sto let.

    • To bych neřekl. Hlášky jako "novináři jsou sv.ně a měli by se střílet" apod, rozšiřuje spíš putyka IV.cenové.

      • ale novináři jsou sv*ně a slouží bruselskému protektorátu, a putyka IV. cenové je ta kavárenská s Kalouskem a jeho voliči, říká se jim lůza náreoda....

        • Co to je "bruselský protektorát"? Vím však, co to byla ČSSR - "Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika", jak to někteří Rusové četli.

          • Protektorát je od slova Protector=ochránce.Protektorát tu zřídili Němci,museli jsme makat a držet hubu,ale nemuseli jsme rukovat.No jenže nás před Ruskem neochránili a pak tu byla ta zmíněná ČSSR.

            Brusel nikdy neřekl,že nás bude chránit a taky to nedělá,cosi nám ale vnucuje a my nevíme co to je,nikomu to totiž Brusel neřekl.Jsou to prý jakési "společné evropské hodnoty" o kterých se dozvíme jen když někomu vyčítají jerjich nedodržování.Orbánovi vytkli,že -nedává antikoncepci zadarmo,-že ta správná rodina jsou dva teplouši s vypůjčeným děckem-že nechce migranty.

            Takže my se můžeme jen dohadovat o co se to tady hraje.Jisto je jen to,že náš souhlas k té hře nepotřebují.

  • Pánkova občanská společnost je protipólem demokratické společnosti, ve které soutěží o přízeň voličů demokratické politické subjekty. Občanská společnost v podání Pánka je pokrytecká a nedemokratická. Fašizující tendence antizemanovských aktivistů jsou zjevné. Pánek již učinil vše potřebné k tomu, aby se dokonale znevěrohodnil.
    • Pane bože to je ale blábol.

  • Zeman v roce 1998 vyhrál volby,celkovou 1/3 voličstva,a byl úspěšný,i když ne bez chyb,ale kdo je nedělá.To,že je dnes tak nedůvěřivý a ironický za to může v první řadě Sobotka-podraz u prezidentských voleb 2003, a dále pak dnešní jeho odpůrci,kteří jej nenávidí až za hrob! Tak se mu nedivte,že je takový jaký je! Co se týče Klause,tak mu to jeho ukradené Občanské forum lezlo do zadnice přímo kosmickou rychlostí, a nakonec z něj zůstal dnes jen nedoceněný privatizátor,který stále věří surovému kapitalismu,zlodějinám a korupci.Havla nebudu radši zmiňovat,to byla jen atrapa nabiflovaných věcí bez vlastních myšlenek,ale splnil tím přání  jeho matky,která nesnela,že přišla o ateliery Barrandova,na rozdíl jeho bratra Ivana,který řádně vystudoval,žil,pracoval a při tom komunisty také nemusel.

    • Zeman vyhrál volby díky podrazu (kecy den před volbou, kdy už se ve slušné společnosti neagituje) a oblbnutím oveček. Takže mají ovce "symbol" k obrazu svému.

      • Občan - ty jsi teda ale extra vyvedený hlupák. Taková guma z pod mostu co? Ty jsi ten křikloun z ulice co zaminrákovaně vyřvává za lepší zítřky, co?
  • nebylo vůbec co slavit, republika která byla před 100lety založena, byla zničena havloidama v 90tých letech, měla to být pouze pietní akce

    • Republika byla zničena v r. 1945, kdy jsme byli "osvobozeni" východostepními nájezdníky, tj. hnědý socialismus byl nahražen méně vypočitatelným a divočejším socialismem rudým a kdy jsme se díky Benešovi  a jeho příznivcům stali de facto ruskou gubernií, čili kolonií.

      • republika byla osvobozena od němců...a je jedno kým...nyní díky tomu bisexualovi Havlovi jsme kolonií těch, ktří nás okupovali a zavraždili cca 350 000 lidí...uvědomuješ si co tu zvracíš za nesmysly ty havloidní třetí pohlaví????

  • Ano, mějme se rádi a buďme jednotni v názoru.

    Nejlépe v tom mém, že ?

  • zubr

    V samotném článku je publikováno několik zajímavých údajů, na příklad, že volby přináší výsledky a situace s nimiž nemusíme souhlasit, ale měli by jsme je RESPEKTOVAT! Dále, že demokracie velmi trpí,to je také fakt,ale KDO tu vytváří onu skutečnost, KDO neustále zpochybňuje to či ono, zejména po volbách a vytváří tu "blbou náladu" a bere si část občanské společnosti jako pojistku,proč jsou někteří funkcionáři nepostižitelní za svá " mylná " rozhodnutí,proč se nedokážeme vypořádat s politickými tůristy napříč politickým spektrem,kteří se dostanou do i nejvyšších pater politiky, ale prakticky nenesou za nic odpovědnost pojmenujme lidi, kteří pořádají truc akce, dehonestují práci poctivých politiků, kteří plní volební sliby voličům!

  • TheGGG

    ten člověk žije v najivní bublince tzv. safe space bubble, kde si vytvořil svůj jednoduchý najivní pohled na svět, kde on je ten hodný tolerantní laskavý člověk, který všem těm zlým Okamurům, Zemanům a Klausům dokáže odpustit... smrk... co takto nenávist, kterou šíří neoliberální, neomarxistická mašinérie, kdy je každý nevyhovující nálepkován hloupými slovy jako nacista, fašista (volně zaměnitelné sluníčkovými nevzdělanci), xenofob, sexista, bigot atd. atd. slovník mají ti pomatenci velký. K těmto šířitelům nenávisti se pán nevyjádří?

  • V článku je přesně popsaný důvod, proč Drahoš nevyhrál prezidentské volby. Při debatách s prezidentem se neprojevil jako oponent, ale nepřítel. Po jeho zvolení by národ nadále zůstal rozdělen na dvě nesmiřitlné poloviny, takže by se nálada ve společnosti nezměnila. Pouze by na hradě seděl kultivovanější politik a to je na výhru ve volbách málo.

    • Napsal jsi kultivovanější? Ó jak velký omyl!😈

  • Kdyby měl ŠP charakter, a současně něco uměl, tak nebude v žádné neziskovce. 😈 Tam jsou jen  neschopní, bezcharakterní šmejdi.  

    • Naopak, jestli mám v nějakou neziskovku důvěru, tak je to Člověk v tísni. Kdyby jejich pracovníkům šlo o prachy, tak jdou do soukromého sektoru.

      • pitomost, u vesla se mají krásně,na ostatní zbydou jen drobky

      • promigranský netáhla ty jsou důvěryhodný asi jako pražská kavárna

      • Ještě mne žádná neziskovka jaksi nezaujala. Možná nějaká existuje, ale ty politické, ve které se usalašil na dlouhá léta ŠP, tak ty rozhodně nee.  Opravdu bych doporučil více informací ze všech úhlů pohledu. 😈

      • sow.da

        Jenže v soukromém sektoru se musí pracovat!🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit