Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jéje, vždyť se z něj všichni mohli posrat, a kdo nesral, tak byl za pravičáckýho netvora nepatřícího do slušný společnosti *2* *2* *2* A co Nobelovka? *7* *7* *7*
  • Obama - nositel Nobelovy ceny miru a clovek odpovedny za statisice mrtvych civilistu vsude tam, kde USA vedou svoji svatou valku proti vsem ve jmenu svobody a demokracie...
    • Mate to spatne, to byl George W. Bush, ne Obama, kdo rozpoutal ty silene valky. Takze ne statisice mrtvych, jen treba par desitek tisic. Vim, na veci to moc nemeni, jen me stve, ze tu nasazujete svinskou hlavu tomu, komu nepatri. Ne, ze by take nenadelal xyz chyb. Ne, ze bych s nim souhlasila ve vsem, co delal, to urcite ne. Nalety dronama na nejake lidi o kterych si nekde nekdo mysli, ze jsou to teroristi... to myslim je uplne odsouzenihodne. Ale v zadnem pripade tenhle prezident nema kompetence, ktere mu pripisujete ani neni zodpovedny za vetsinu toho, z ceho ho obvinujete. Clanek je zavadejici a nepravdivy, pan Obama ma celkove podporu asi 42% obyvatelstva tehle 350 milionove zeme, coz je bratru 147 milionu lidi. Podpora tohoto prezidenta je velice polarizovana podle politickeho presvedceni, cili zatim co "pravostranni volnotrzni milionarsti hamburgrovi republikani" ho podporuji jen z 11%, mirne doleva tihnouci pracujici tridy sdruzene prevazne v demokraticke strane ho podporuji z 82%. Neni mozna idealni, ale kdo je? Je to muj prezident, ja jsem ho volila.
      • Češi jsou ideální občané, to nevíte? A Já to vede, to je ideální člověk bez chyby *3* ...proto jsme tím nejlepším státem na světě *4*
      • Tak to gratuluju k volbe dalsiho demagoga a lhare. "Jen" par desitek tisic... Bezpilotni letouny v Jemenu a Somalsku vrazdi dal, vojaci i pres slib stazeni do konce r. 2011 nadale zustavaji v Afghanistanu i Iraku, Libye je v totalnim chaosu, v Nigerii podporovany prevrat, na Ukrajine podporovany prevrat, podpora teroristu v Syrii atd. Opravdu gratuluju... *7*
  • http://vimeo.com/99407737 -

    toto je práce USA, CIA a EU na Ukrajině v pěti dílech , tedy i se závěrem , co z Ukrajiny zbyde a když to tak necháme, tak to díky USA makačenkům zbyde z celé Evropy a možná i světa.
    • Ja by som to nazval - USA - , ze su cistokrvnou fasistickou diktatúrou. Ktora si vo svojom ufalstve osvojuje mafianske prktiky, ktore si mysli, e moze pouzivat proti celemu svetu...
  • Všichni presidenti - amíci stáli za h o v n o. Kdo je jejlepší, to ukáže čas ..-.-
  • USA - Spojené státy vyděračské

    Putin napadá pokutu $9 miliard pro francouzskou BNB „vydírání” za dohodu s Ruskem o válečné lodi.

    Vzpomeňte, že asi před měsícem jsme referovali, že krátce poté, co je Francie ohromena, že jí její největší banku napadá ten úplně nejlepší z jejích kamarádů, USA, s rekordní $9 miliardovou pokutou, tak na tu „pokutu Francie odpověděla oznámením, že vycvičí stovky ruských námořníků v ovládání ve Francii vyrobené válečné lodi,“ Mistral. Jinými slovy, přes všechno tu hněvivou rétoriku o sankcích proti Rusku, je Francie pouze poslední zemí, si musí přiznat, že také nemůže existovat bez podnikání s Ruskem (a to ani nemluvě o zemním plynu), a to i když, nebo obzvláště když, to znamená vyvolat hněv USA, které pak jdou po jejich bankovních institucích. Konec konců, pokud se USA pustí do taktiky spálené země, tak bude Francie potřebovat stabilní obchodní partnery, zvláště pak když jde o takového partnera, který tak řečeno přidává plyn.
  • Amíci nepochopili, že Obama je jen loutkou v rukou Bilderbergu - NWO . TO je ta hlava té hydry, která dnes hraje hru na zničení celého světa a tu je třeba likvidovat, jinak se nic nezmění. Přijde někdo jiný a bude to stejné, protože to vždy řídí Bilderberg, akorát prezident se může více či méně jim postavit, ale nic víc.

    Ryba smrdí od hlavy a hlava není prezident USA, ale hlava je Bilderberg, Wall Street,FED, nadnárodní korporace těžařské, farmaceutické, zbrojní.

    Amíci, ten hnus máte ve svém domě a ohrožuje to celý svět, tak začněte pěkně uklízet. Do toho.
    • Super.
  • USA se staly neoliberálním Sovětským Svazem, prima.
  • Zločinec který rozvtral Irák Sýrii a Ukrajinu dostal nobelovu cenu za mír. Co nato říct?
    Tak to už ji příště může posmrtně dostat i Adolf Hitler.

    Jinak Tečko. Miliony Američanů nechtějí zdravotní pojištění které prosazuje Obama. Proč?
    protože na něj nemají peníze. Další dostávají potravinové lístky - v době kdy není
    světová válka je to známka úpadku tamní chudnoucí společnosti.

    Jak nedávno napsal Americký reportér. Kdyby Američan z roku 1960 dnes oživl USA by
    už nepoznal. Dnes je to svět drog běd chudinských slumů na jedné straně a pohádkového majetku na straně druhé . Ten vlastní smetánka politiků podnikatelů sportovců a umělců.
    • Zlocinec co rozvrtal Irak byl nekdo jiny, kdo se neangazuje v Syrii, jo, to je tenhle, kdo se snazi nejak zdemokratizovat Ukrajinu, to mate spravne... Nobelova cena miru nebyla na miste, ale otazka je, co sledovala Nobelova komise tim, ze ji tomuhle prezidentovi dala, kdyz byl teprve par dni v urade???
      Miliony Americanu jsou vdecny panu Obamovi, ze maji moznost mit zdravotni pojisteni (pro mladsi rocniky vysvetleni: vite, to je to, ze muzete jit k doktorovi kdyz potrebujete a nemusite se starat o placeni... neco co v socialismu bylo v Ceskoslovensku uplne bezne a nikdo na to nikdy nemyslel - ne, nejsem a nikdy jsem nebyla priznivec komunistu, jen popisuju vlastni zazitky) statisice lidi dostavaji potravinove listky, protoze miliardarske majitele korporaci nikdo nenuti, aby lidem platili za jejich praci dostatek na zivot. Protoze miliardari chteji vic pro sebe, prece se nebudou delit s temi, kdo jim svou praci ty miliardy vydelava, ze jo? Prachy, vladnou tu prachy a ne lidi, vlada je jen pro zamazani oci verejnosti, politici stejne nic nedokazou ani kdyby chteli a velke mnozstvi z nich je podlaceno aby tancili jak ti nejbohatsi piskaji. Myslim, ze je to v CR stejne, ze jo?
      Kdyby dnes ozil American z roku 1960 -- ten clovece jeste neumrel, prumerny vek je tady hodne pres osmdesat pro obe pohlavi. Pokud nekomu bylo 20 v roce 1960, aby uz mohl vnimat jak funguje spolecnost, tak je mu dneska 74. Zadny vek. *16*
    • Takové bludy může napsat jen Bolševik.
      • Jsem blbý Tečka.
        ,,
    • Byl jsi někdy třeba v Portlandu?
  • Barák Obawa .. *13* .. Jóóó. to je ten černouš, co byl kooptován na prezidenta USA .. *7*

    Hmmm, bezva .. *5*
  • Že by Amíci dostali rozum? A to jim díky jejich propagandě ještě nedochází, do jaké žumpy je tan Barík tahá vna Ukrajině!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit