Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kníže se ukázal co všechno je schopen člověk udělat pro své zvolení. Nyní odsuzuje tu stejnou vládu a ty stejné kroky které provádí celá vláda a teda i on jako její člen.
    Lidi nadávaj na Kalouska a Drábka ale pak maj nadávat i na knížete který jako jejich stranický šéf plně podporoval jejich politiku ožebračování důchodců nezaměstnaných a matek s dětma a naopak odpouštění milionů na pokutách pro spřízněné podnikatele.
    A spousta lidí naopak dává hlas pro Karla jako morálně čistého člověka který nemá s touto politikou nic společného. Lidi jsou opravdu hlupáci a tak snadno se nechaj oblbnout kdejakým gaunerem.
    Dnes všema nenáviděný Gross nebo Buzková dřív podle průzkůmů jim patřila špice u lidí nejoblíbenějších politiků. *1* *1* *1*
    Stačí pěkná tvářička Americký úsměv pár ohraných vět a lidi na to stále dokola skočí.
  • Tady se ani svržení vlády nečekalo. Šlo jen o vyvolání debaty a oficiální vyjádření odporu vůči krokům prezidenta a vlády, protože mlčení by bylo ve své podstatě tichým souhlasem. Kalousek ať si okřikuje, přijde čas, kdy bude okřikován on. Odpor sílí a bude eskalovat. Schwarzenberg je naprogramovaným prezidentem, za cenu možná i tajných volebních podvodů, nebylo by to nic divného... A nevyjádřil se jasně v TV debatě se Zemanem, zda povolá do ČR zpět sudetský landsmanschaft a navrátí jim majetky - potažmo tedy zrušením Benešových dekretů. Byly vydány tehdejším prezidentem a tedy každý nový prezident má právo je zrušit. Kníže jenom mlží, je před volbou a potřebuje oblbovat. Ale až Sudeťáci začnou znova vyhánět české obyvatelstvo z pohraničí, dojde k ozbrojenému odporu s vysokým rizikem občanské války. Tu vyhrají sudeťáci, dostanou podporu z NATO pod heslem obrany "demokracie"... Něco jako 21. srpen 1968 v opačné polaritě, ale na stejném principu. Takže Češi vzhůru volit knížete, ať můžete dřív do hrobu...
    • Přesně tak! Nechápu ty trotly, co tak halasně propagují K.Schwancenberga a aby mu ještě hlouběji lezli do konečníku jmenují ho knížetem ikdyž tyto tytuly byly již v době Masaryka zakázány. Okamurovi vytýkáno bylo, že není pravý Čech, ale tenhle slinta, který neřekne souvislou větu česky, s manželkou, jejíž otec byl aktivní nacista za 2. sv. války - to jim nevadí, o tom nemluví. Zeman mi není zrovna sympatický, ale z těhle dvou jednoznačně vítězí. A koupená média nám tady budou pořád předhazovat pár jedinců z tupého hloupého stáda ovcí, kteří budou volit K.Schwancenberga jako moudrého, zkušeného a ve světě známého a jediného správného, který by měl nám dělat prezidenta. No hnus, kam to došlo. Zaprodanci, kterým fakt stačí málo, aby popřeli svou identitu, svou historii a za mrzký peníz provedli cokoliv.
    • Mohu se zeptat-Tobe nevadi ta pakaz,jez sem Pruzinkyij natahal ze zemi byvaleho Sovetskeho Svazu?
      • Rozhodně nevadí, v té době jsme žili šťastným a spokojeným životem, byla práce i legrace, žádný hlad a ty dnešní vymoženosti jsme ani nepostrádali, natož banány, váš hlavní argument. Dnes žijeme bídně a obracíme každou korunu - k čemu jsou nám přeplněné hypermarkety, když většinu ani nenapadne kupovat něco extra, všichni jen nutné potraviny a ještě k tomu vesměs kontaminované...A stará Škododovka udělala stejnou službu jako dnešní bouráky - přepravu na místo určení a trocha menšího pohodlí nebyla tak hrozná. Zato jsem si na ní udělal sám cokoli, akorát výměnu kastle dělal servis, jinak šlo cokoli rozebrat a opravit pomalu doma - za 22 let byla v servisu jen jednou. Zato nyní je všechno zandané, a bez speciálního nářadí se nedá ani pomalu vyměnit olej ale toho by bylo...Prostě dneska auto stojí ročně navíc tisíce, to tenkrát nebylo...a kdo má na to kde brát peníze, když nesežene práci !!! To máme krást úplně všichni ???
        • Absolutní souhlas. K čemu je nám, že můžeme cestovat, když nemáme za co, ta pofidérní svoboda slova je úplně stejná jako za minulého režimu. Taky jste si mohli říkat cokoliv, ale pak se nesměli divit tomu, co nastalo. Dnes je to úplně stejné. Zaměstnavatelé nedodržují zákoník práce a vy držíte "hubu a krok", abyste náhodou o práci nepřišli. Dřív jsem věděla, že pokud v práci přijdu s nápadem, jak by se práce dala dělat lépe, budu pravděpodobně minimálně vyslyšela a nebudu potrestána. Dnes řeknete něco ve smyslu, že nápad, se kterým přišlo vedení není úplně v pořádku a můžete se hlásit na ÚP.
          A zprávy z minulých dnů ... v Plzni rodiče stáli frontu, aby děti zapsali do prvních tříd. No to je teda bomba. Já raději budu stát frontu na banány nebo na zájezd od CKM než frontu na úřadu práce nebo frontu, aby mým dětem bylo dovoleno naučit se číst a psát.
          Možná, že pro někoho jsou ty banány důležitější než vzdělání vlastních dětí, ale to pak už nestojí za komentář.
          • Na tebe kočko pořádného hafana.Ti lidé si vybírají školu,což za komoušů zásadně nešlo, byl si zařazen podle obvodu a fertik. A pokud neděláš v práci, co máš ,tak sbohem, ty časy,kdy sis v pracovní době nakoupil,či raději řečeno sehnal ,co kde bylo.ALE,kdo chce vlka bít,vždycky si hůl najde.A komouši jsou v tom skuteční borci a ty zajisté k těm rudochům patříš
      • jděte se svým pružinským někam, Klaus je jistě darebák, ale není takový zbabělý, jako ta potrhlá herečka a ostatní trotli, kteří ho urážejí jen pro urážení a sami jsou zbabělí až na půdu. To je pakáž, takovíto lidé
        • Nebylo by lepsi,abys s tim Pruzinskym tahla nekam sama-treba do H A J Z L U? *16*
          • to je teda slabej argument, trošku mi to připomíná včerejší blitíčka socanů a komoušů.
  • Neurážejte pudlíky pro Nečase už ani slovo žádné není.A že se vláda udržela tak to díky pucflekům a patolízalům z ODS a TOP 09.Kalousek ať jsi jde okřikovat své kumpány do knajpy k těm se akorát hodí.
  • Honzo a kočko máte můj souhlas.Dnes jsem poslouchal propagandu jak lidé plýtvají léky ,musel jsem se smát opět výzkum zbytečné organizace STEM.V naší rodině se spotřebují léky úplně a do lékárny bych je nosil pokud by mi někdo vrátil peníze.Protože to jsem tvrdě zaplatil tak si s tím budu dělat co chci od toho je spalovna.je pravda,že do kanalizace to nepatří.Nebo demokracie a svoboda je to co se hodí?Volte Zemana,kníže je představitel 23 letého bordelu.
  • Je to jasné, Zeman bude prezident a Trautenberg bude nadále narážet sudy ve své chajdě, Zemana sice moc nemusím ale proti uslintanému Trautenbergovi to je přece jen sto a jedna.US zaprodanec Klaus se uchýlí do USA aby ho tady některý amnestovaný nezabil, ostruhy si tam vydobyl pokusy na lidech našeho státu pro jejich institut, ta amnestie taky patřila ke zjištění jak se lidé chovají v mezních situacích, za ni mu taky institut vyplatí pěkné množství dolarů, takže bude spokojen a neuvidí znechucené tváře našich zbídačených lidí.
  • Grebeníček říká pravdu, Kalousek je prolhaný, arogantní gauner.
  • Ach ta media !
    Měl jsem možnost sledovat debatu ve sněmovně. Jak o tom však informovali media to byla naprostá katastrofa. Přitom to byl neprostý debakl pravice a postup levice nahoru.
    To co tam včera vyprodukoval Nečas sedmilhář, Kalousek arogantní manipulátor a Šwancenberg jako naprostý pokrytec a slizký had to nemá obdoby.
    Nadával jsem jak CNN manipuluje zprávy z Iráku , Libie, Syrie , ale ČT a Nova to jsou jiní kadeti.
  • MOdrý svazák Nečas je pudlík Klause a poskok Kalouska. *12*
    • ...a kundolízek jeho sekretářky co dře jako kůň. *1*
  • a kde se mluví o tom, o čem mluví titulek? zase je to jen titulek, ale zpráva o ničem
  • Na dění v tomto státě sedí hláška z filmu Limonádový Joe. Zloděj nebo hrdina, všechno jedna rodina. *1*
    • Tak za prvé tam nebylo slovo "zloděj" ale "padouch", nebo hrdina...a za druhé miliony našich občanů nejsou ani zloději, ani padouši, ale jsou ovládáni hrstkou padouchů....takže nejsme jedna rodina !!!
      • Seš taky zloděj, neboť seš komouš!
        • Ani ne, ale zato ty jseš blbej, jak daleko vidíš - až na sluníčko...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit