Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všem stejné důchody,zrušit všechny renty,bude pořádek.Přestane se pořád nadávat a ušetří se spousta peněz.,žaludek má stejný obyč.člověk i policista nebo doktor,Kdo žije v nadbytku okrádá bohužel ostatní.A život na zeměkouli už brzo skončí nenažraností lidí.
  • Když si John zjistí politickou příslušnost velitelů policie tak zjistí, že je to samý socialista. A jak strana, tak její věrní souputnici se chovají podle toho "čím hůř, tím lépe". Hned bude vědět důvod toho, proč všichni policisté a hasiči dostali méně, než měli. Policie by měla být naprosto apolitická.
  • Už si je měl podat někdo dávno a nejen hlavouny u polcie ale i jinde. Odměny má dostat ten, kdo pracuje nadstandardně. Bohužel hlavouni to většinou nejsou, ti u koryt naopak zleniví.
  • No konečně jste se probudil pane Johne!
    Takto je to ve státní správě totiž se vším, nechte si na stůl předložit např. komu konkrétně se skutečně vyplácejí odměny a budou to opět tito "manažeři" kdo je polyká. Proto na Vás apeluji, aby jste systém odměn nenavyšoval, ale naopak zrušil!!!!!! Vy ušetříte do státní kasy nemalé peníze a řadový policista to téměř nepocítí!!!
  • po věčné masáži nemá John čas na svou práci protože darebná soc.démo odborová mafie dělá vše aby se na krvežíznivé lumpíky nedostalo a jak vidět ani moudří policisté nevědí kdo je vlastně okrádá. Hasiči vystíkejte své vlastní nenažrance protože ministr je daleko.
  • Neboj se Johny,že si s tebou nevytřou konečník.
  • Ta ODSácká mafie je tak rozrostlá, že to až bolí. Johnovi házejí klacky pod nohy a nejen jemu ale všem véčkařům. I ta petice za jeho odstoupení není výmysl samotných hasičů nebo policistů, ale viděla bych za tím bývalé vedení. Dost se jim to musí zajídat, když neví na koho se obrátit o prachy, aby zase nedopadli jako v případu Drobil. Všechno je jinak než si malovali po volbách a Véčkaři jim řádně zatápějí, už neví jak by se jich zbavili. Jen tak dál Véčka, zatápějte jim starjem strukturám.
    • Musím se přidat k Mirovi.Vždyť i děcku musí dojít,že VV je marketingový trik na prostoduché občany a šlo jim jen o informace z vnitra pro svoji budoucnost a John posloužil jako bílý kůň. A to vám nestačí,jak neplní volební program a teď i navíc i omezují pseudorefernda svých oveček,atd.atd..
    • pane kolego, Vy musíte být duše prostá , jednoduchá a důvěřivá, jinak by jste nemohl napsat takový blábol, VV jinak též Bártova partaj řeší jedinej problém, jak se co nejdéle udržet do koryta, a v případě Bártovy firmy ABL co nejdéle cucat státní rozpočet, než se stejně jako Zelené, US, lidovce a jiné pidistrany smetou volby do propadliště dějin. John je jenom trapný komik a tajtrdlík, který ničemu nerozumí, nic nedokáže , kromě toho, že rozesere polici a hasiče akorát tak umí hloupě žvanit a veřejnosti předvádět svoji důležitost a nepostradatelnost tím, že jezdí v služební limuzině s majáčkem, to je vše na co stačí. Jako novinář nestál za mnoho a jako ministr je pode vší úroveň.
  • 2O let jsme si užívali slasti kapitalismu a navzájem si lžeme jak je všechno v pořádku.Viz sdělovací prostředky.To že se nadává komunistům to je účelová věc.,aby bylo na koho si stěžovat a aby jsme nepřišly o koryta.
  • Neměl by taky zedník brát v penzi výslužné jako policajt když mu hrozí celý život že spadne z lešení-
  • Nikdy jsem nebyl u komoušů ale jak oni to dělali že jsme neměli dluh a neměli se tak špatně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit