Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odesáci,místo toho aby to ,po tomto skandálu zabalili,se chtějí držet koryt dál a takto pokračovat ve zbídačování této země.Tím ohrožují nejen sebe,ale i své rody.Pak zbídačenému národu nebude stačit vybití všech odesáků,ale rozlícený dav bude vybíjet celé odesácké rody.Podobné kdysi udělali revolucionáři v Rusku,když vybili celou carskou rodinu i s malými dětmi.Moc se to Rusům osvědčilo.Po vybití celé carské rodiny jim ta už nikdy neškodila.Dodnes to většinu Rusů nemrzí.
  • A jaký čekání do úterý - než se slezou!!! Už bych je tam vůbec nevpustil. Ksindl zkorumpovanej. Včera dopoledne se měli sejít, ale bylo tam prázdno. Já když přijdu o 20minut později do práce - tak se už nemusím ani převlékat. Ať už někdo udělá pořádek. *16* *12* *12* *12* *16*
  • Jaképak hlasování, vláda by měla odstoupit automaticky, ale to bohužel u nás nehrozí, výnosné židličky jim přirostly k p r d e l í m .....
    • Proč by měla vláda rezignovat,je v tom některý ze stávajících ministrů vlády? To co se děje je jen hra určitých politických struktůr pro uchopení se moci. Copak je možné,že se prošetřují případy banální a to hlavní se nekoná(hlavní akteři odjeli těsně před akcí do zahraničí,aby se jim nic nestalo). Jde jen o hru,jak odstranit stávající vládu a zastavit reformy,které měla a slibovala vláda strany vládnoucí v letech 1998-2006. Tato strana se nemůže smířit s tím,že někdo dokáže za 3 roky udělat to co ona neuměla udělat za 8 roků.
      Vypadá to na určité metody z let padesátých,kdy se také musely lidu předhodit "případy",aby se nevěnoval tomu,že někdo chce republiku zaprodat.I tenkrát byli chráněni někteří lidé a lidu předhozeni jen nepodstatné případy,které bylo možno rozmáznout a udělat z komára vola. Byl to určitý způsob boje proti třídnímu nepříteli.
      Víte je zajímavé,že dnes vedou na řídících funkcích tzv. "Husákovy děti" a do funkcí se tlačí jejich děti.
      • Dědovi už kape na karbid a neví co sliní. Padesátý leta přežil ve zdraví, až na tu hlavu, a může být rád, že komančové byli tak milosrdní a nechávala takové h o v a d s k é nepřátele socialismu, jako je tenhle poťapaný děda, přežít.
        • ... tobě nemá na co, debžoune :)))
      • No, podle tvých názorů, pokud ti někdo něco ukradne, tak by také policie neměla nic vyšetřovat, že ??? Co je jí do toho ??? Měl sis to lépe ohlídat, nevzniká důvod k nějakému trestnímu stíhání...
  • Necas zebral o hlasy o volby,slibene zas pani nedodrzeli...a zase jen politici zradili lid,kradou dale a vse tu likviduji,okradaji lid,klamou... Uz je nikdo nebere z lidi vazne,jsou k pohrdani,neveri jim lide.Politici jsou za sasky,co maji drzosti se drzet plnych koryt tu,venku by davno tvrde sedeli za mrizemi.Jen nam delaji venku vsude ostudu a zase se budou uplacet hlasy o duvere,intrikarit,hrat komedie a stejne jim vse projde a drze budou krast dal a vse tu nicit...
  • Komunisti číhají za bukem v naději, že stádo tupců skočí na jejich sliby o ráji na zemi bez námahy a dopomůže jim k moci. A to bychom zažili nový rudý holokaust jako po r. 1948.
    • To je možná pravda, ale co tedy radíte?
      • Pamatovat si,že to co mi dnes slibují to co v letech 1998-2006 nedodrželi a nesplnili. Slibují stále totéž a zase nebudou plnit. Spoléhají na stádo nic si nepamatujícího lidu,že jim sločí na špek a oni si budou oficiálně a beztrestně přikrádat. Co to je za lidi,kteří když všichni musí šetřit,snižovat si platy,oni si platy zvyšují,okrádají nás v nezdanitelných náhradách(viz pan Sobotka,který si koupil byt z nezdanitelných náhrad placených z daní poplatníků). Proč ti,kteří kritizují dnešní stav v době kdy byli u moci neuzákonili věci tak,aby byly zákony jasné,stručné a srozumitelné-to bych považoval za službu lidu a ne jejich kapse.
  • Jediný možný premiér je Vojta Filip a vláda KSČM, která se do tohoto marasmu pořádně obuje a kapitalistické zločince sejme!
    • komunismus = rudý fašismus
  • Kdo čeká se se prasata připraví dobrovolně o koryta, je blázen.
    • Máš recht. Ale udát se ještě může lecos, co nás může překvapit. V každém případě je to umíráček nejen pro Nečase ale pro celou slavnou provařenou zlodějskou pravici. Těším se na nějaké ty sprosté nadávky. Neurazí ale povzbudí a udělají radost tou jejich vzteklou bezmocí.
      • Kdo a kdy provedl největší zlodějnu. Bohužel to nebyla pravice,ale levice:v roce 1953 podvedla národ a okradla lidi o jejich životní úspory. V letech privatizace skupovala podniky a závody za peníze půjčené od bank a my daňoví poplatníci jim to zaplatili. Kdo privatizoval velmi nevýhodnš mosteckou uhelnou,Investiční a poštovní banku a ostatní banky. Zaručeně to dělali z lásky k lidu nebo si za to ukládali drobné do zahraničních bank a daňových rájů. Tak,že si prosím Tě uvědom,kdo Tě podvádí a kdo se snsží,neboť říkat neplní to co slíbil můžeš až skončí jeho funkční období. Zaručeně jsi nekritizoval své oblíbence,když za 8 roků nesplnili reformu zdravotnictví,penzijní reformu,snižování státního dluhu v době hospodářskíého růdtu,boj s korupcí (bojovali tím,že miliony nosili v igelitových taškách-Grss,Poslanec Kraus,expředsedy parlamentu Vlček,atd),snižování byrokracie(slib v roce 2003,snížení státní administrativy o 53000 osob-skutečnost nárust o 75000 osob). Věř podvodníků a ber jejich heslo-pro lid chléb a hry a pro nás klid pro podvratnou činnost.
        • Ale jdi, ty troubo, tehdejší "obrovské úspory" byly jen hromady bezcenných papírů, leda tak na podpal do kamen. Vždyť za ně nebylo co kupovat, krámy po válce takřka prázdné, protože se budoval průmysl, kde si lidé vydělali prachy, ale spotřební výroba byla na prd. Byly jen dvě možnosti: Jedna byla zvýšit ceny, tedy rychlá inflace, která by nakonec stejně musela skončit tou měnovou reformou, stejně jako před 23 lety v Polsku a nikdo tam nevyváděl. Vytahuješ na světlo boží prošlý nesmysl, lidé by o ty úspory stejně přišli inflací. Podobná byla inflace marky po prohrané 1. světové atd.Je to jednotlivý akt jednoho státu, ale, ale ve světě běžný, on ani americký dolar zdaleka nemá tu hodnotu, jako na počátku 20. století. Tyhle kecy jsou jen, jako bychom vytahovali proti církvi upálení mistra Jana Husa, či vyhnanství K.H. Borovského atp... Pozdravuji tě soudruhu naším společným jazykem: Bůůůůůůůů !!! Pokračuj v pitomostech, těším se na ně !!!
          • Kocoure. Nebyly to jen bezcenné papíry,byly to úspory nás občanů někdy za celý život. Jak mohl stát,který v roce 1948 ukradl továrny,dílny,byty,pole. To co říkáš,že byly prázdné krámy. Nevím kolik ti je roků a jestli tví rodičové mají více než 60 roků. Když máš ponětí o tehdejším dění jen z literatury 1948-1989,pak se nedivím Tvým názorům. Tehdejší doba (1948-1989) neznala inflaci,neboť vše do výroby posledního kolíčků do hrábí bylo přesně naplánováno,stanoveno kolik mezd se vyplatí,kolik se proinvestuje a koli půjčíme bezúročně bez návratu státní plánovací komisí a pak sestaven rozpočet.
            Nevím proč mne urážíš pozdravem soudruhu (jedině,že by jsi byl také v té době odborář).
            Přeji ti aby jsi pokračoval v obhajobě lží,podvodů a nezákoností,které ti budou asi velmi vyhovovat. Přeji ti mnoho úspěchu k tomu,až Tě budou Tvá vnoučata lynčovat.
            Čest Tvým názorůn,neboť neznalost věcí Tě omlouvá ) Dle levicového názoru neznalost neomlouvá)
            • Mě už je semdesátka, a tu reformu jsem zažil. Jaképak úspory ??? Tenkrát to přece Svobodná Evropa vykecala měsíc předem a lidi vzali krámy útokem, pamatuji si to moc dobře !!! Všude bylo prázdno a stejně lidé přinesli měnit desetimiliony, za které nebylo co koupit, protože jim zbyly a nikdo na světě by jim za tyhle papírky neprodal ani sklenici vody. Ty jenom lžeš, abys oblboval mladé lidi, ale na mě to nezkoušej. Lidé k těm prachům přišli všelijak, soukromí zemědělci keťasením a prodejem na černo ( měli stanovené kontigenty na maso, a obilniny + pícniny atp.). A dělníci ??? Tenkrát se podvádělo s normami a dokonce ještě třeba jsou o tom filmy , např." Bylo to v máji" s Jaroslavem Marvanem v hlavní roli - tenkrát "Stachanovské hnutí z SSSR "bylo zneužito - dělníci plnili normy na 300 procent a dostávali za to metály. Jenže nevyrobili nic navíc.Norma, kterou lze splnit na 300 procent není norma, ale pamflet. Prostě dělali jako jindy , jenom za to brali vysoké platy a odměny, nekryté hodnotou výrobků. Takže vlastně ty úspory vznikaly daleko více podvodem, než opravdovou iniciatívou, atp. Ne, že by nedělali poctivě, to ano, ale normy byly díky podvodu nastaveny nízko a tak výrobní náklady byly vyšší, než hodnota výrobků. Byl to komunistický propagandistický systém, který byl v rozporu s klasickými ekonomickými zákony. Nemohl uspět a musel být změněn... Nu a ono je zde i dnes velmi nízká ekonomická gramotnost, natož počátkem 50tých let... Komu to pálilo, a snažil se umístit peníze do realit, vydělal. Ale většina jako Harpagoni "jásali", jak jsou bohatí, ale zato měli v podstatě úplně kulové, ty chytrolíne. Ostatně se k tomu pomalu zase blížíme, jenže z "druhé strany", půjčkami a pak exekucemi, které dnes představují zcela permanentní "měnovou reformu." ( v relatívním smyslu, není oficiální, ale tichá a plíživá )
      • ... ty snad nejsi primitiv?
    • Máš něco měně primitivního?
      • Buď sprostota, nebo jediný urážlivý výraz - primitiv - který jsi s obtížemi vstřebal. Prostě "inteligent" jako prase.
  • No samozřejmě, oranžoví soudruzi se snaží využít situaci ve svůj prospěch, aby se dostali ke korytu. Ale vzpomeňme si jak Bohouš Sobotkovic při svém finančním ministrování v době ekonomického růstu plýtval tak, že zadlužil i naše vnuky.

    A jak to má Bohuš s tím OKD?
    • Pan Sobotka s.r.o. by měl neprodleně vyvolat jednání o nedůvěře meteorologům..., na co ještě čeká?
    • Ty jsi fakt nenapravitelný hloupoučký ubožák. Ačkoli víš velice dobře kdo nejvíce zadlužil a zadlužuje republiku, budeš tu šířit ty tvé poblouzněné bludy. Notabene dnes, kdy se potácíte v nevídaných p r ů s e r e ch všeho typu.
      • ... jsi stejný primitiv jak on, jste dokonalý pár, chudáku :)))
        • Za to ty jsi inteligent jak p r a s e. To jsem raději primitiv.
  • celý svět se na vás dívá---stydte se
  • Sobotka byl u prezidenta nejdéle: Tento kokta chce být novým premiérem :)))))))))))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit