Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Je to možné. Nebude to válka, ale jak je dnes moderní říkat, ozbrojený konflikt. USA teroristé potřebují válku. Čím více válek ve světě (většinou vyvolaných nebo vyprovokovaných teroristy USA), tím více zisků z výroby a prodeje zbraní pro krachující a zadluženou ekonomiku USA.

    Takže, válka musí bejt, to je přece jasný, jak už jednou řekl dobrý voják Švejk.

    • Jooo svatá pravda

  • Nehledě k tomuto článku jsem mrknul, na co budu koukat večer v TV.... Obžaloba!!!!!

    Na 90% od 20.00 bezduché, připitomělé seriály USA či filmy .... co dodat???

    Kam jdeme a proč??? Nemáme svých starostí dost??? Komu lezem do análu???

    Je potřeba mít na noc řádně vymytou hlavu.... Zprávy z Ukrajiny budou na pořadu

    před vymýváním. Tak to do nás valte!!!

  • a my jsme jako na straně těch prašivých banderovských vrahů a amerických teroristů? to jsme teda v ř..i

  • Co má výslech afgánského terroristy, prováděný za účelem minimalisace dalších hrozeb pro naši jednotku v Afganistanu společného s konfliktem na Ukrajině, ví jen pisatel pod nickem "m.prasek" a jemu podobní. 

    Jinak - pokuď miliardář Porošenko a spol. vyhlásí Rusku válku s nastupující zimou, tak jsou to osoby rozumu mdlého, ducha matného... 

    Nebo chtějí po vzoru filmu "Myš, která řvala" mocí mermo tu "válku" prohrát, aby je pak Rusko futrovalo "poválečnou pomocí" - to je stále více pravděpodobné! 

    Mají totiž Ukroši už jen holé zadky - za noci už přesvítí i měsíc v úplňku, jak je na východním obzoru vidět!

  • namorni incident? myslis toto jak ukrajinci v ruských vodách provokovali pod vedením USA rusáky?

  • Žádná válka nebude. Ukrajina s Rusy bojovat nebude, nemá na to a Američani rozhodně kvůli Ukrajině riskovat třetí světovou nebudou a to samé Rusové. Myslíte si, že si kapitalisté na obou stranách barikády si chtějí rozkopat bábovičky a udělat se svého ohromného majetku nulu a pak někde v atomovém krytu do konce svého bídného života chcípat jako krysa v kanálu. Kdyby zbraně byli na úrovni první nebo druhé světové, tak už by válka dávno byla a proč, protože by tam chcípala jenom chudina a oni by bohatli.

  • Právníci se ptají: Komu ku prospěchu? Kdo bude mít největší radost z možného konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou? Zkusme si odpovědět v klidu sami.

    My z toho můžeme mít jenom a jenom potíže. Někdo z dálky si hraje na vojáky nedaleko našeho dvorku. Proč to nezkusí někde blíž ke svému domovu? 

  • Pokud by ukrajinu nepoňoukala říše Mordoru,nic takového by se nedělo ..ale....na východ přes Slovensko směřují vlaky naložené těžkou vojenskou technikou...za listopad jich prý zatím bylo 11....píší slováci na diskusích ...analytici ,kteří se tím živí ,říkají ,že se už nemusíme ptát ZDA bude válka ..ale..KDY BUDE VALKA ...nevím proč my češi musíme sloužit a obhajovat válečnou rétoriku říše Mordoru.

    • KIMCID

      Jak jsem již psal je jedině dobře že UA není v NATO

  • tuto provokaci sám tupý banderovský ukrouš nevymyslel, za tím stojí teroristické NATO, možná o tom ví i náš babočka jenerál pavel a lopata

  • A co jako my s tím? Ať se tam klidně mydlí mezi sebou. Loďky, tančíky, vojáčky ... všechny ať zapojí. Hlavně ale, ať nám tady u nás s tím neprudí.Ať nepochtívají armádu, naše nemocnice a nějaké sociální zázemí. Tady máme svých domácích vyžirek dost. Už tak si ČT královsky platí z našich poplatků reportéra. Který mastí přiblblé informace, které jsou nám úplně a absolutně u zadku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit