Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takový novodobý Mnichov. "O nás bez nás."

    Ještě do toho vkročí jistě Donald se Saudama a bude po dohodě.

    Americký Kačer Donald se naštve, že se něco obešlo bez jeho načesané patky a bude po parádě.

    Nebo, že když se ujme vlády dosud legitimní syrská vláda s mezinárodní garancí, tak přestanou být logicky všichci syřané, kteří nelegálně vnikli do Evropy chránění a šupem expedovaní dom?

    To aby mohli budovat svou lepší budoucnost!

    Jsou inteligentní, vzdělaní a pracovití, tek proč je zdržovat v Evropě?

  • Cetl jsem spravne, ze Ukraina ma pravo  ovladat cele ukrajinske u zemi. Vyrok Putina.

    • dzixy
      "...celé ukrajinské území..." podle Putina, takže bez Donbasu, Krymu.
  • dzixy
    Je nepochopitelné, jak může být Turecko v NATO. Je totiž natolik "proruské", že to bije přímo i do očí. Od tohoto setkání se nedalo nic čekat jiného, než uvedené dohody. Zřejmě na zlost a naschvál všem, kteří usilovali o nastolení demokracie namísto Asadovy totality. Kdo chce kam, pomozme mu tam. Bohužel o novém směřování Sýrie nemohla rozhodovat většina Syřanů, protože jsou rozprchlí po celé Evropě jako blechy. Komu se je podaří vyhledat a poslat zpět, měl by dostat všechny Nobelovy ceny. Protože je to nemožné, nikdy nepoznáme toho, kdo by mohl jednou ty ceny dostat. Ke škodě Evropanů.
  • Je to snad logické, ne? Spojenci v Idlíbu jsou v ohrožení a nemuseli by se živí dostat domů, do USA, Francie, VB, a dalších zemí. Od Turka bych čekal jen podrazy. Na každého a kdykoliv. 

    Je na čase, aby to Putin s Assadem v Idlíbu jednou provždy skoncoval. Metastáze ilsámské džihád rakoviny by se jinak mohla rozlézt třeba do Evropy. To snad nikdo normální nechce. 😈

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit