Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Islamisté udavte se vepřovým masem.
  • Indonéský velvyslanec už dostal za uši, a sobotka při vědomí objemu vzájemného obchodu ho šanovat nebude. Je nevinný, takže je samozřejmě dobrý obětní beránek, který třeba usmíří islamisty. Teď už tuhému tuhne úsměv, protože nenajde-li rychle vhodnou oběť, tak se nejspíš z policejního prezidia bude poroučet sám.
  • ať si indonesie naseeeere *16*
  • Muslimům bych žádné takovéto stavby v Česku nepovolil, pokud se chtějí modlit k alláhovi, nechť se dostaví např. na Indonéské velvyslanectví v ČR a tam ať se modlí. Celý kulturní svět má toriž muslimy spojeny s terorismem. Proto, když se dovedou vůči jiným věřícím či bezvěrcům chovat tak, že na sobě odpalují nálože, aby pozabíjeli okolní lidi, tak jsou pro mne osobami nežádoucími, stejný postoj očekávám od vlastního státu - České republiky
  • To je škandál !Právě projednávali jak uzákonit v čechistánu zákon šaría a jak se budou trestat neposlušné ženy jestli řemenem nebo klackem (nejlíp bejsbólovou pálkou)a jak velký mají bejt kameny až se budou trestat souložící neoddané dvojice ukamenováním, návrh dlažebních kostek už byl skoro schválen a teď tohle !
  • Zkuste někdo šířit v islamácké zemi křesťanskou Bibli. Stačí mít na krku křížek a usmolený islamák vás v Egyptě hned na letišti přinutí ho sundat.
  • Kluci islamsti.Tady plati komunisticke-republiku si rozvracet nedame!Co k nam lezete?My k vam taky nelozime.Proste bylo nutne vec resit okamzite.S tim nic neudelate.Doma v dzungli by se to resilo jeste radikalneji.Tak zas tady nehrajte manaskove divadlo.Co si dovolite treba v Nemecku tady nepujde.A jak budete prudit vyprasime vam kozichy a pomazete domu.A tam si islamujte o dusu.
  • Pokud by se chovali normálně žádnej zásah by nebyl.., ať táhnou odkud přišli.. *16*
  • Uchcaní islamisti! Buď vypadnou z této země nebo V.Klaus, - Kikina, bude "eliminován",
    teplý a kolaborant!
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy plné smradlavých a jedovatých ropných lagun vidíme asi tak, že naposledy se tady lidé upalovali za napsání knih ve středověku. Pak si vzpomínám, že během "noci dlouhých nožů" se pálily židovské knihy. To dělali nacisté. Komunisté byli prokulturní a knihy nepálili. Je pravdou, že někomu třeba neumožnili vytisknout nějaký paskvil (díky jim za to, jinak bychom tady měli samé hudební veledíla jaká třeba prezentovali Plastic people... anebo žurnalistiku s Blesky a podobnými ohavnostmi). Ale pálit knihy anebo zavírat někoho za to, že si nějakou knihu přečetl o tom jsem neslyšel. Dneska máme zase despotický režim, který díky své politické policii zavírá lidi za četbu beletrie nebo poesie.
    • Rázovitý chachare, odjeď na stáž např. do Francie, kde na okraji v islámských čtvrtích už nejsou ani Francouzi a ti , co tam nyní jsou denně dělají spanilé jízdy do dalších čtvrtí a dnes a denně tam hoří auta a obchody, Francouz tam nepáchne a bojí se. Přílišná tolerance je cestou do pekel, to už tu v historii bylo mnohokráte a někdo to v Evropě zcela záměrně podporuje. Nic se nesmí přehánět, rozumná dostatečnost je jediná možnost, jak zabránit velkému třesku, který se vždy při výchýlení rovnováhy dostaví, dříve nebo později. . Pokud příliš prší, je potopa, pokud neprší je suchu, obojí je zhoubné. Pokud kniha nabádá k něčemu ostřejšímu, už to není kniha ale návod a kde máš jistotu, že mezi nimi není fanatik, který tento návod nepůjde realizovat. Pak tu všichni nakonec budete vykřikovat, co dělala policie, že to nevěděla a nezabránila tomu včas. . Je to složité a přílišná tolerance není na místě. .
      • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy plné smradlavých a jedovatých ropných lagun neradi bereme někomu iluze. Souhlasím s tvými argumenty a taky jsem pro tvrdý zákrok proti šmejdům (jenže u nás mám právě opačnou tradici, když dělníci protestovali proti nepřízpůsobívým občanům v Ostravě, tak jim těžkooděnci vysvětlili náš novodobý postoj k pokřivené demokracii obuškama, dýmovnicema a krveprolitím přímo v centru města...). Já ve svěm příspěvku ovšem píšu o vztahu k literatuře. Zdá se mi, že ve Starém zákoně je dodnes napsáno "oko za oko, zub za zub" - což je evidentně návod k pomstě a ignoraci soudů (které tak očividně nesoudí) a přesto se tato kniha může prodávat a nikdo nezatýká křesťanské nakladatele. Upozorňuji na to, že ani komunisté nezatýkali za literaturu a nepálili knihy. Nic víc nic míň.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit