Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K radosti většiny občanů,se rysuje situace kolem TOP09 pod hranicí
    volitelnosti.Kalousek si už ve Sněmovně po sobě uklízí nedopité a prázdné láhve,aby aspoň
    utržil nějakou korunu na zálohách.A ještě se svými spolupartajníky bude muset navštívit
    příslušný Úřad práce.Snad se tam něco pro ně najde.
  • demokracie je chcíplá mršina
    • v Rusku rozhodně *3*
      • Píše blb co v Rusku nikdy nebyl a soudí ho z článků v Blesku
        • Blesk je také blb a provokatér.
  • Průzkumy šité na míru některých stran, to zde již bylo, nic nového. Až volby ukážou, co všechno Sobotka se svou partou nixmochrů, kecalů a ibotechen pohnojili. Do bitvy s Babišem se neměli pouštět, protože se ukazuje, že jim toto právě zlomilo vaz. A zaslouženě.
    • Až půjde do tuhého, tak se opět domluví za zvuků trumpet a piána. Jde přece o moc a peníze, nikoliv o lidi. To je pro tyto politiky jen smečka doufajících voličů. Proč ale tito prolhaní politici dotovány ze státní kasy? Bohouš např. nedal aAltnerovi ani floka, stranická kasa je v dluzích a něco mi bude kázat o morálce. Pro samého inteligenta v ČSSD není kam odplivnout. Bohúšu, ty jsi totálně zklamal.
    • Nemáte úplně pravdu.ČSSD zorganizovala velkou smečku chrtů a dlouhou dobu nestydatě pronásledovali lišku-Babiše. a zraňovali ji.Podařilo se jim po frontálním útoku snížit preference ANO o 6-7%.Snad jim to voliči příští týden spočítají.
  • Nechte to na voličích
    • A my u nás máme nějaké voliče znalé hodnot, na nichž je založena společnost? Jsou jimi morálka a znalost historie, ale to se dnes "nenosí". Stačí pár keců o ukojení živočišných pudů a jak je vidět velká část obyvatel toto země klesla na úroveň živočichů, jejichž snahou je ukojení svých živočišných pudů. A že je k tomu také opět čekají rány bičem, to už nechápou.
      • Takže jsme se snížili na úroveň římského lidu,kde si vládnoucí udržovali jeho přízeň poskytováním chleba a her?
        Jistě jste pochopili,že reakce patří k příspěvku j(inkognito).
      • Ano, to je demokracie ve state blahobytu. Volit může každy kdo dovršil 18let, nezávisle na vzdělání, inteligenci, rase, vyznání, názoru atd. A ano, pokud může politik uplacet voliče z kapes jiných bude fungovat uplaceni. Bohužel stát blahobytu je dost silná droga a dokud si hooooodne lidé nenatlucou tak se nechají uplacet kratkodobymi, klidně i jen fiktivními výhodami.
        Demokracie je režim kde i člověk co není schopen plánovat za co bude jíst v pátek Nebo třeba ten co vyhlásil osobní bankrot rozhoduje o osudech dalších generaci stejnou váhou jako odborník na právo. Demokracie je systém kde si státní úředník může sám svým hlasem pokusit zvednout plat (a daří se jim to). Problém demokracie je, že aby mne jsi někoho uplatit, musí to někde sebrat, stát sám hodnoty nevytváří, pouze prerozdeluje. Což znamená že každými volbami kdy vyhraje levice se zvyšuje přerozdělování a regulovani. což v době ekonomického růstu mnoho lidí nevnímaji, že se bere čím dál víc a čím dál víc je neefektivní hospodaření, protože i když se bere čím dál víc stejně že životní komfort zvyšuje. Dokonce to došlo tak daleko že tradiční uplaceči (sociální demokracie) začala narážet na to že se díky úspěchům placeni voličů posouva k socialismu proto také bylo třeba najít Třetí cestu(Giddens) aby stát nezvedl centrálně řízenou ekonomiku a birokracii s absolutní moci.
        Mimochodem asi je každému jasný že na průšvihy se přichází hlavně v době ekonomické stagnace, či chcetebli v řeči politiku kryze (když je když ekonomika neroste tak rychle aby vykompenzovala čím dál větší plýtvání) , je třeba najít vynika toho, že lidem se komfort nezvysuje i přes čím dál vyšší odvody (nějak nasměrovat pozornost lidi od toho že celý ten moloch je nastaven na plýtvání směrem na pochybení jednotlivců, vybere se obětní beránek a u něj se rozkreje majetek a hle už je koho pranyřovat, a zbytek politiku doufá že krize pomine včas než bude třeba dalších obětních beranu. Pak nastane obdobi růstu a už je to zase v pohodě, lidi zase uvěří že se mají líp protože odvádí víc státu.
        • V podstatě s Vámi souhlasím.Jen se domnívám,že k reorganizaci policejních složek bojujících proti organizovanému zločinu došlo v okamžiku,kdy se ve vyšetřování dostali příliš blízko k našim nedotknutelným politickým a ekonomickým špičkám.To byl obrovský flus do tváře demokracie a určitě to zastrašilo řadu ryzích a nepodplatitelných policajtů.
      • roku 1993 jsi jistě poznal všechny hodnoty života, že swině Křenku?
  • TOP09, Piráti...jen duševněchorý může volit probruselské vítače a příznivce eura...brrr...SPD!!!!!
  • Konečně si Češi dobře zvolí!
    • Němci si kdysi taky "dobře" zvolili jistého Hitlera
      • ... a proto jim dal Rus přes držku, na nás si to amrdólové netroufnou
        • Nebýt všestranné materiální pomoci USA, tak by se dnes Krasnaja ploščaď v Moskvě nazývala nejspíš Hitlerplatz a místo myšího oleje by tam stála nadživotní socha Führera, "osvoboditele Ruslandu od rasy podlidí".
          • ... jen doplním, že tzv. "všestranná materiální pomoc" činila pouhých pár jednotek procent Sovětského rozpočtu na válku, nejcennější bylo asi 900tis knoflíků, ostatní byl nepoužitelný šmejd.
            • vanhorne
              bylo asi 900tis knoflíků
              tady mas dalsi knofliky, ty chudaku knoflikari
              Subject: Lend-Lease statistics
              mike_golf 3/31/2004 9:35:07 PM
              Here's some statistics on Lend-Lease to the USSR. Over 400,000 trucks, more than half of which were medium and heavy trucks. 60% of the Soviet wheeled vehicles in 1945 were Lend-Lease trucks. 22,800 armored vehicles (tanks, half tracks, etc.), including more than 12,000 tanks. 40% of these arrived in 1941 when the USSR most needed them. 11,000 freight cars and 540,000 tons of rail -14,798 aircraft -4,111 20mm and 40mm AA guns -434,000 trucks -28,000 jeeps -5,500 artillery tractors -330,000 field telephones -2,670,000 tons of petroleum products including 476,000 tons of aviation fuel -5,500,000 pairs of boots -25,000,000 yards of uniform cloth -1,045 locomotives -8,260 wagons -1,200,000 tons of steel -26,000 machine-tools Soviet explosive production - 600,000 tons explosives via LL - 317,000 tons Soviet toluene (key ingredient in TNT) production - 116,000 tons Toluene via LL - 103,000 tons I would say that increasing Soviet explosives production by roughly 40% is significant. I would say that is pretty obvious that the USSR could not have sustained their military effort in 1941 and 1942 without Lend-Lease. I'm pretty sure that 8,000 armored vehicles arriving in 1941 made a huge difference at a critical moment. So, gBWR, the fact is that American, and British, aid to the USSR is one of the most significant factors in the USSR not being defeated by the end of 1942. If Germany had been able to defeat Russia and cause them to sue for peace Europe would be a completely different place dominated by Nazi's and Fascists since it would have been nearly impossible for the US and UK to invade France and fight a ground war against Germany when the entire resources of Europe could be brought to bear against the invasion. In rough terms Europe was about equal to the US economically and militarily. The reason that the western allies could defeat Germany in WW1 without the Russians is that they were already on the continent. Had France collapsed before the entry of the US Germany would have won WW1. The fact that the US fielded a 12 million man military, the second largest of the war right behind the USSR, fought major naval and ground campaigns in Asia, Africa and Europe, the Pacific and Atlantic and still sent more than $50 billion in war material, over and above spending $340 billion on its own military, to the UK and USSR is incredible. One out of every eight dollars the US spent on munitions and war materials was given freely to American allies, primarily Russia, Britain and China. America was truly the main factor to winning WW2 and Lend-Lease was one of the greatest things ever done for civilization and the defeat of the Nazi's. Without it the history of the world would be dramatically different and not for the better.
              https://www.strategypage.com/militaryforums/478-530.aspx#startofcomments
            • vanhorne
              "nejcennější bylo asi 900tis knoflíků, ostatní byl nepoužitelný šmejd."
              A nejake dalsi knofliky, prolhany prokremelsky politruku.
              .Více než 72 let ležel americký stíhací letoun na dně ruského jezera. Námořní flotila ho v pondělí vyzdvihla.Článek
              Ruská flotila vytáhla ze dna jezera na severozápadě města Severomorsk trosky havarovaného stíhacího letounu. Jde o typ Bell P-39 Airacobra, který havaroval 6. března 1945.Za havárii mohla pravděpodobně lidská chyba. Letoun spadl na zamrzlou hladinu jezera. Tu pokrývala až metrová vrstva ledu. Šlo o zkušební let. Na palubě byl poručík Fedor Varavikov z druhé letky 225. stíhacího pluku severní flotily. I jeho ostatky potápěči hledali. Po více než sedmdesáti letech však marně.
              Americké letouny typu P-39 Airacobra propůjčily tehdejšímu Sovětskému svazu USA v letech 1941 až 1945 v rámci programu Lend-Lease. Letounů tehdy bylo zapůjčeno téměř pět tisíc.
              https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/skoro-jako-titanic-stihacka-havarovala-kvuli-ledu-po-72-letech-ji-vojaci-z-vody-vyzdvihli-34124?dop-ab-variant=&seq-no=2&source=hp
              Letadlo havarovalo v roce 1945 kvůli lidské chybě (video: Ruptly).
    • Podlost stoupenců smečky Basmea je příslovečná, Ukradnou i nicki.
      • vanhorne
        "Ukradnou i nicki"
        Uryvek z jednoho clanku ve Slovenskych novinach.
        "Lebo doma na Slovensku, by bol možno už dávno aj v base.
        Preto zapakoval kufor a odišel do Česka, lebo len tam u vás, ako on hovorí, všetci veselo kradnú."
        Tak se nediv, ze jeho obdivovatele ukradnou i nick.Pro vetsinu jeho tlupy, kazda i nepatrna dusevni namaha a premysleni predstavuje ujmu na zdravi.Jsou tak simple, ze je vubec nenapadne, ze jejich mluva nadavek a lzi okamzite prozrazuje o koho se jedna.☺ ☺
        • vanhorne no tvá mluva je jasná *1* *1*
      • ... Basmea = Baltická smečka amrdólů!
  • České stádo je nepoučitelné. Zas bude rýt d.žkou v zemi.
    • A kdy že to rylo?
  • Takže opět dueto papáto Babiš a Sobotka? Košile bližší jak kabát. Jinak to po dlouhých teatrálních a dopředu připravených divadelních kreacích nedopadne. A dám za to hlavu na špalek. Teď jen koho třetího do party.
  • Teď jsem slyšel, že Tomia platí Andrej. Je pravda s kým by se nespojil není ANO.
    • Neposlouchej radio humor
  • Neuvěřitelné jak b.bost ovládá stádo žijící v této zemi. A co nabízí ta loupežnicl á a všehoschopná Babišova smečka? Není to ani žádná politická strana s jasným programem, který by chtěla prosazovat. Jediným cílem je zavést u nás fašistickou diktaturu. Podobně začínal Mussolini v Italii, Franco ve Španělsku a ostatně i Hitler v Německu.
    • vanhorne
      "A co nabízí ta loupežnicl á a všehoschopná Babišova smečka?"
      Vsechno co si kdo preje.Koblihama nadivani peceni holoubci, budou padat do kazde huby.Nejlepe placene zamestnani u reznika Burese.Stejne tak ve slepicarne Vodnany u slepicare Babise.Kazdy obcan s nim zdarma muze sdilet jeho fantasmagoricke sny, Raj na zemi, Kobliharovo El Dorado. ☺☺☺
    • Proč se všichni bojí Babiše? Protože by mohl lidem ukázat že to jde jinak a líp. Tak že se konečně něco změní pro lidi a náš stát bude bohatnout a stejně tak lidi v něm. Jenže to politický odpad který tu vládl více jak 20 let nechce ! Chce ovce které může hlídat a může s nimi manipulovat jak se mu to hodí. Jen naivní a hloupý člověk si myslí že strany které na to měli spoustu let a nic neudělali to teď změní.
    • Není Pehe tvůj příbuzný?
    • Blahopřeji k výtečné analýze,jiskrný politologu.Jen tak dál.
    • zvykneš si

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit