Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GDPR je v posledních letech největší zločin, který se chystá. Je to jako když pejsek a kočička vařili dort. Cílů se nedosáhne, ale nadělá se velká škoda. A hlavně to bude neskutečná buzerace. A zase diktát ze strany zasraných úředníků EU, kteří velmi často nemyslí hlavou, ale prdelí.
    • Pisatel zjevně neví, že dort se nevaří, ale peče.
      A ta poslední věta svědčí opravdu o "vysoké" morální a inteligenční úrovni.
  • Rusové mají alespoň rozum. Možná, při vzniku facebooku, to byla dobrá myšlenka ale, jako všechno ze západu, se to zvrhlo v rakovinné bujení ve prospěch určité skupiny lidí - podnikavců. Dnešní mladí lidé, s vymytými mozky západní propagandou, si neuvědomují nebezpečnost a zbytečnost takovýchto sítí.
  • Bylo by dost falešné, hloupé a pokrytecké vše házet na Facebook i jiné sociální sítě ..a dělat z nich viníky..Jsou to hlavně sami lidé, co si ty účty, profily atd. pořizují, tzv lajkují.. a to svéprávně, vědomě a často i přímo záměrně až exhibicionisticky..Jen nesvéprávná trdla a naivní hlupáci si mohou myslet, že dnes je vše anonymní a nevyhledatelné, případně nezpeněžitelné a to buď reklamně, či i jinak..,včetnė zneužití, vydírání atd..Každý se pak má podle toho i chovat a jednat, včetně i toho, že když kdokoliv, cokoliv, kdekoliv i kdykoliv uvede, napíše i vyfotí, ale např. i tzv. smaže atd.., tak se to stejně "někam uloží"..a nikdo nikdy nemůže s jistotou říct, jak je s tím vším dál skutečně nakládáno , či i "jinak" vyhodnocováno...Kdo to nechápe, ať raději nikam nechodí, nepíše, nefotí, nechlubí se.. atd ..
    • Naprosto přesné. Jsou věci, které o mně vědí jenom nejlepší přátelé. Ale nebudu to psát na žádný facebook. Za blbost se platí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit