Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu V4 proč nestala po boku volby Polska.?!
  • A co tohle http://1url.cz/itamL *11*
  • Kapříci si rybník nevypustí. Na to musí halt přijít pořádný rybář... všeho do času. Ale tento bezpáteřník se klidně stane Mustafou ibn Tusk.
  • Pozor, něco jiného jsou Poláci a něco jiného Polská vláda. Tusk vadí vládě, respektive fašistické straně Právo a Spravedlnost vedená Katzinským. Normální Poláci s Tuskem problém nemají.
    • A fakt vám to všichni "normální" Poláci potvrdili?
      To muselo dát práci.
      • jste hovořil vy, Jirko? Já tam byl nedávno. Drtivá většina z těch, s kterými jsem hovořil já, s Tuskem opravdu problém nemá.
  • Dávno mělo být prosazeno ( a to už při vzniku EU), aby všichni ti euro poslanci a eurokomisaři byli placeni z rozpočtu svých republik a ne z nějakého "centra". Oní tam totiž dobe vědí ono známé přísloví - KOHO CHLEBA JÍŠ, TOHO PÍSEŇ ZPÍVEJ. A proto to v EU vypadá, jak to vypadá.TAM JE POTŘEBA RYCHLE UDĚLAT TENTO KARDINÁLNÍ ŘEZ.
  • Hoši a holky se tam nahoře navzájem drží, protože jim tam nic nechybí. Chtělo by je to vymést. Začít by se mělo s Junckerem a spol.
  • Se zeptejte Poláků, co si myslí o Tuskovi. Když uslyší jeho jméno, odplivnou si zhnusením. Když byl Tusk ještě premiérem Polska, tak se jeho vláda chovala, jako mafie, zmítala se jen v korupčních skandálech, státní rozpočet byl vládnoucí klikou doslova vykrádán. Waršavská kavárna si žila v dotačním ráji a bohatla, obyčejní Poláci byli sdíráni do morku kostí a chudli (stejně jako u nás). Proto taky nakonec tu probruselskou loutkovou vládu už pod vedením Ewy Kopaczové Poláci v předloňských volbách poslali do řiti a zvolili si drtivou většinou jednobarevnou vládu, která je pronárodní, protibruselská, protiimgrační a teď čistí ten chlív po předchůdcích. V Polsku je Tusk považován za mafiána, zrádce a zaprodance a kdyby se nedostal do EU, patrně by již seděl v base za rozkrádačky. Však mu Kaczynski do Bruselu vzkázal, ať se radši odtamtud nevrací, že na něj toho polská prokuratura má dost aby ho zabásla.
    • a PiS (Prawo i Sprawiedliwość). Postupně je mezi nimi stále větší rozdíl. Pan Tusk jezdí domů do Polska pravidelně. Kdyby ho prokuratura chtěla zabásnout a měla toho na něj dost, jak píšete, mohla to už mnohokrát udělat.
  • Nevím,neznám,ale představme si situaci,kdyby naše komisařka p.Jourová měla být zvolená přes námitky naší vlády......I když má určité renomé,asi by se to nově nastupující vládě nelíbilo,že ji má zastupovat nežádoucí osoba-to je jedno,v jaké funkci.Tak je to i u Poláků,kteří se mohou cítit uraženi a podvedeni.Jejich zástupce p.Tusk byl zřejmě zástupcem bývalé vlády.Nová vláda se s nim neztotožnila.Je to chyba na obou stranách?Jak se to vezme.V každém případě-nebude to dělat dobrotu v unijních vztazích.
  • Tak to bylo předem jasné, že si tvárného a slabého Tuska bude Berlín hlídat. A tak panoptikum reprezentované Tuskem, Mogheriniovou a Junckerem, vysmívané zbytkem světa a naprosto neschopné, pokračuje v demontáži EU. To vše pod taktovkou Berlína.
    • Jen aby to bylo všechno tak jednoduché.
      Polsko je Polsko. Na Jaltě se o něm přeli hodně dlouho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit