Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jak čechostánká televizní žumpa Čt oblbuje protiruskym zpravodajstvím , tak oblbuje i německá televize ! Ta čelí kritice kvůli protiruskému vysílání o Ukrajině !

    Z internetu - necenzurovany informace !
    "Berlín - Německá veřejnoprávní televize ARD se potýká s kritikou kvůli zpravodajství o situaci na Ukrajině. Politici postkomunistické Levice jí vyčítají protiruské zaměření, k tomuto názoru se přiklání i programová rada. "Televize vědomě podporuje politické zájmy spolkové vlády, nebo dokonce Spojených států," řekla deníku Handelsblatt místopředsedkyně Levice Sahra Wagenknechtová. Podle ní je zpravodajství otevřeně protiruské a nehledá skutečné pohnutky za událostmi na Ukrajině.
    Kriticky se k vysílání ARD staví také programová rada. Devítičlenná rada, která není formálně součástí televize, slouží ale jako nezávislý zástupce diváků a jako poradní orgán vedení ARD při hodnocení programu, tvrdí, že zpravodajství o Ukrajině je neúplné a tendenční.
    "Zpravodajství je tendenčně zaměřeno proti Rusku a proti ruským stanoviskům. Naopak v něm není dost kritiky vůči NATO a Evropské unii," tvrdí programová rada ve stanovisku, které zveřejnil portál Telepolis.
    Téměř se neobjevily zprávy o tom, jaké politické a strategické záměry mělo rozšíření NATO směrem na východ. A jen malý prostor ve vysílání byl věnován tomu, jakou roli hráli radikální nacionalisté při převratu v Kyjevě," uvádí rada.
    Rada rovněž kritizovala ARD za to, že televize "bez jasných důkazů" informovala o působení ruských jednotek na Krymu, když jejich nasazení Moskva oficiálně nepotvrdila."

    Čt je skutečně žumpou na vymývání mozků , kterou asi financuje nejterorističtější režim světa SSA a další západní diktatury !
    • Blahopřeji,děkujeme za zprávy ze stanice Chomutovský komsomolec.Vy jste adept na Puiltzerovu cenu,kam se na Vás hrabe reuters
    • vy píšete taky rovnou z jímky..? mát ten dojem,hned jak jsem to dočetl,pane komunistickej triplíku
  • v rámci EU nyní zuří boj! Jedna skupina začíná chápat jaká špinavá hra v podání
    USA se tu hraje a snaží se omezovat škody v podobě sankčních válek. Druhá - lokajové
    USA se nás naopak snaží zavrtat do velkého maléru hlouběji.
    USA dodá Kyjevu další zbraně a ten hovoří o znovu získání Krymu - ten je však Ruský
    takže to bude znamenat 3. světovou válku.
    Už i Merkelová je znepokojená a ostře Kyjev varovala ať na Krym zapomene.


    Válka nebo mír? to je nyní ve hře. Ovčané kteří povzneseně tvrdí že se jich rozvrtaný
    svět vůbec netýká ať si pak nenaříkají.
  • To si ta naše svobodná média pospíšila s informací ze 12. září. Copak těm smetákům z EU asi tak státník Putin mající podporu 84% ruských občanů tak závažného sdělil, že si pšoukli do gatí? A co na to naši rekové, naši umělci, politologové, analytikové, komentátoři, volající po tvrdších sankcích? Jestlipak jim svitne v zabedněných tupých hlavách, že příští chlebodárci budou požadovat jiné písně, že je již žádoucí opět a zavčasu přehodit výhybku? Nebo zase budou zatvrzele hloupě čekat až na pět minut po dvanácté?
  • Cynická h o v a d a bez špetky cítění vyjma své vlastní osoby, zrůdy, jimž nikterak nevadí vraždění žen, dětí a civilistů ruské národnosti, masakrování lidí ruské národnosti, žijících do té doby řadu let na Ukrajině, což je zdokumetované na otřesných fotkách, fandové ukrajinských fašounů, zde pravidelně a opět i dnes předvádí zrůdnost svých nechutných, zavrženíhodných povah. FUJ !!!
    • vykašlu se na Plzeňáka,budu jen tvůj,múj genaralisime
    • nezlobte se na mě pane komunisto,ale úplně jsem se z toho vašeho textu vzrušil,určitě by jste potrestal všechny ty banderovské fašity,fašistické z USSá ty tyrany ruského národa,vem si mě hned Voloďo
      • tečko, tečko udělej za svými kydy tečku a už neotravuj, ty komunistický, banderovský,fašisto.Tyrane ukrajinského národa, vezme si tě nějaká Uljana z Kijeva! *5* *16* *1*
      • chtělo by to lepčí česá jazyk
        • mám na jazyku pěšinku,už teď mě přitahujete..jsem banderovec,potrestáte mě?
          • jseš h o v a d o
  • Za sprostotu lumpů z EU je od Ruska nejrozumnější ukončit s EU veškerý obchod a před Evropou zavřít dveře.Ještě intenzivněji prosazovat trend aby si tak velká země ,jako je Rusko vyráběla vše sama a surovinové zdroje si pošetřila pro další generace Rusů.A nenechala si Rusko od EU,za její sprostotu vůči Rusku, suroviny drancovat.
    • něco z KLDR - také dobří vymývači mozků.
  • Sranda z Ukrajiny už i v Německé TV .... http://www.youtube.com/watch?v=q0FIhgBY8Aw#t=45
    Co bude dál? Že by se hnuly ledy? U nás asi těžko.
    • rád bych viděl neco podobného od našich rádobyumělců,jenomže u nás máme umělce typu ožralý havel
  • Česko, Slovensko, Maďarsko jsou veřejně proti sankcím vůči Rusku.
    Polsko začíná také vehementně otáčet.

    Nebýt vydírání Merkelové Amíky, tak je dávno vykopla na měsíc.

    Věřím, že ten amícký hazard s podporou fašistů v Evropě brzy skončí.
  • https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q0FIhgBY8Aw

    *5*
  • Všechny naše vlastizrádné lumpy,lteří se po komunistech prolhali k moci,odtahli nás od surovinově bohatého Ruska a zatahli do nejzločinější organizace světa,tedy do NATO,je třeba,co nejkrutěji,odporážet,za vlastizradu, na katovských mučírnách,s bezbřehou krutostí.Navíc znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Než se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku Česka udělá pořádek tak to se chudáci kati pořádně zapotí.To aby makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy..
    • začínají se mi masochisté líbit a vy komouši jste podle mě všichni takhle ujetí,mohl by jste mě potrestat??
  • To koukáte, jak jsem vám zasral diskuzi?

    hm, Doktor, Alina, Honza, GEMA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit