Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a co? zločinec a vlastizrádce, jinak obyčejný ochlasta a podvodník havel zaprodal celou zpravodajskou službu a tamaru bratrům z juesesej tak vo co tady ku r va jde?
    *16*
    • Plně souhlasím, každej si nějak vydělává....
  • Tak to je zas článek: přemýšlel někdo, jak to v praxi takové případy skutečně vypadají. K soudu podá prokurátor návrh na odsouzení clověka, proti kterému svědčí "parta plukovníků", kteří to vyšetřovali (parta plukovníku je v reálné životě skupina tajných agentů, kteří ani u soudu neuvádějí své jména a mnohdy se jejich výpovědi pouze přečtou.... to kvůli neprozrazení a utajení). Obžalovaný nemá advokáta, nemá přátele, není kdo by se ho zastal. Prostě se ztratíte a nikdo už o Vás neuslyší. Sousedky se přestanou za několik týdnu vyptávat a země se za Váma zavře. Veřejnost, novináři anebo takové organizace jako třeba Spolek Šalamoun se o takovém procesu dozví za několik let, když už obviněný je dávno po "sebevražedné" smrti v nějakém "přísně" střeženém vězení. Stejně tak to probíhalo v 50-tych letech. Nikdo se Vás nezastane, nikdo neuspořáda tiskovou konferenci jako třeba Bradáčová a její "vyrobená kauza", prostě Vás ten system semele jako maso v mlecím strojku a pravdu se nikdo nikdy nedoví... Kdyby nám alespoň nepředhazovali takové nesmysly, jako třeba že vysokoškolsky (bez VŠ se pracovníkem tajných služeb nikdy nestanete...) vzdělaný agent volal cizí tajné službě ze služebního telefonu - to je do nebe volající debilismus ale tady to asi půlka národa sežere i s chlupama...
    • Přesně tak ,to je informace pro hlupáky.tak jako ta pohádka o pilotovi,který znásilnil nezletilou.,Ještě,že jsem již imponentní,ale mám přístroj.Nikdy jsem nevěřil kolik volovin se dozvím.Nedivím se,že klesáme na 16té místo.
      • Jo - to je přesně ono. Jako za války. Rusové znásilňovali z fleku a bez skurpulí, Amíci "inteligentně a slušně" v rukavičkách. Komouši ve veřejnejch a zmanipulovanejch procesech, dnes ve vší slušnosti potajmu a v zájmu t.zv. demokracie vše stejně zmanipulovaný. Takže nic novýho pod sluncem.
  • Která cizí rozvědka by dnes měla zájem o čtyři tanky a jednoho psa, tři nepojízdné transportéry a fetující mančafr.
    • ...tj. úplně přesné!
      AČR je jen na na tzv. zahraniční mise, jako kanonenfutr. Ve vlasti jsou draze placeni a úplně k ničemu. Už nemají ani útvary Civilní obrany pro ochranu obyvatel např. před povodněmi, o válečném stavu ani nemluvě.
      Zrušit! Stojí, nás daňové poplatníky zbytečné peníze a jejich zakázky jsou dobré jen pro tuneláře ministry.
      • A to nikdo nepočítá mnohde ve státním sektoru ještě pracující socialistický policejní a vojenský důchodce s jejich vejsluhama a důchodama....
  • Peníze, peníze, ty má dnes (a nejen dnes) každý rád. Žádná sebelepší a sebedůkladnější prověrka nezaručí, že dotyčný morálně neselže.
    Tohle Česko z ostudy nevyjde, a že už těch průserů tady od r. 1989 bylo a bylo, je, a bude a bude.
    Kam kráčíš, Česko, vypadá to, že do záhuby, nebo se ještě dokážeš někdy vzpamatovat?!
  • Vypráskat! A celou tu směšnou armádu!Na co je nám taková smečka dobrodruhů která jen spotřebovává státní peníze?Defraudantka Parkanová ,důstojníci co si pořizují ze státního eráru drahé osobní věci.V Česku nemá nějaké souzení tradici.Tady by prospělo pár facek.Pěkně u té chromované honosné brány ministerstva.Hned po ránu a pak po šichtě.Až z nosu poteče.Jinak-budeme mít napořád profesionální srandovní armádu.
    • Vrata nebudou jen nějaký chrom to bude nějaká ? nerez ale jaká, papír snese všechno.
      V armádě se krade co já si pamatuji a to je dlouho, bylo to i před 89, jen se vyměnila část těch zldějů!
      Informace od spravodajců se prodávají co dějiny pamatují, jak to vláda ošetří tak se stím zachází! Lidský prvek v řetězci je jen slaboučký článek!
      Dnešní profesionálové *1* *1* *1* dovolte mi se zasmát, co to je? Je tam jen banda blbců a feťáků kteří nemají ani profesionální velitele družstev ne tak pluku!
      Viděl jsem na dni otevřených dveří sám osobně, a některé znám také osobně *1* *1* *1* .
      Zapalte si trávu a otevřete PC můžete hrát pouze hry troubové.
  • Pišta Žiga je cikán ze s Plzně, dal si nick tečka, to je ale hlava prasečí!,.,. *12* *12*
  • Šmejd bolševickej, pověsit!
  • Nedivím se tomu! Po listopadu 1989 na základě tzv. lusetračního zákona bala vyhozena od rozvědky a kontntrarozvědky většina slušných profesionálů, kteří svoji práci brali jako poslání, a to bez ohledu na politické podnebí. Jednoduše řečeno, všem "stébákům tekla z rukou krev" a museli z kola ven, aby jejich místa obsadili "dobroduzi" nenadáni genetickou "výbavou pro zpravodajskou práci". Oni totiž vůbec netušili, co ta práce "žere", ale protože to bylo a vždy bude určité tabu, tak se trapně domnívali, že tu práci zvládnou. Hluboký omyl . Případ konkrétního pracovníka rozvědky ja jen kapkou stékající do jezera důsledku té příčiny, které byl listopad 1989 a náš národ tu drahou daň "kapitalistického handlu" bude dlouho a zbytečně platit. Já osobně, byť nejsem nejmaldší, tak věřím tomu, že budu ještě přítomen výchově nových zpravodajců.
  • Jiní šmejdi tzv.chodci, kteří prováděli diverzní a výzvědnou činnost za komunistů ve prospěch cizích mocností, dnes dostávají medaile a vyznamenání s dost vysokou finanční odměnou. Na tohle se musíte dívat objektovně.
  • V Emerice už by obdržel "křeslo pro hosta".
    Uměl vůbec severokorejsky? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit