Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kdepak jse vy darebáci prodrbali prachy na důchody po převratu? Důchodový fond byl nedotknutelný a rozpočet vyrovnaný, bez st. dluhu. Zakryli jste prachama z důch. fondu ty vaše rozkradené a vytunelované díry ve všech rezortech. Zdechněte na lepru, darebáci! Současní i ti co si již nahrabali a jsou za vodou! Je mě na blití! A kde jsou zase prachy z toho, jak vše reformujete a výsledek...H.vno! Státní dluh stále roste i přes stále vyšší ždímání lidí z peněz! Je mě na blití, jsem se zase nas.al....
  • Je to sice tvrdý,ale pokud by tedy došlo, že nic a na nic nebude s tím, že vytvořené peníze existují, ale u "jiných lidí", tak logicky asi nezbyde než jít po těchto zdrojích ať do bude dělat "nějaká vláda", které v dané vyjiímečné situaci nic jiného nezbyde a nebo lidi sami živelně a bez kontroly..Spousta lidí se do dnešní situace vůbec nedostala vlastní vinou, jak někteří hloupí "chytráci" a životem nezkušení tady někdy vykládají, protože ti lidi nějak či někde celý život pracovali a vše si platili né, že ne, sice s ohledem na danou dobu,situaci i dobové nároky,ale platili povinným odvodem z platu,nebylo možné se tomu jen tak vyhnout, jak dnes. Vůbec se nepočítalo s tím, že se peníze budou vyplácet už i mladým a zdravým lidem za základě nějaké "diskriminace" či dokonce cizím státním příslušníkům a přistěhovalcům. Na to ten systém nebyl nikdy ani stavěný v takové síle. To není jen u nás, ono se to sype i jinde např. v USA vznikají stanové městečka, kde ti lidi opravdu nemají, jak a kam jít, aniž by měli práci i když mají vzdělání a na druhé straně je tu skupina "lidí" co neví roupama co by si nechali vzácnějšího dovézt z druhého konce světa, aniž by byli tak zázračně záslužní svým přínosem práce a její hodnoty. Peníze už se spíše dotiskují , protože jejich skutečná hodnota stále klesá kvůli kapitálové spekulaci s její hodnotou, která ještě do budoucna ani neexistuje. ... Přiznejme si upřímnou otázku v tom, že je třeba narovnat zbůsob koloběhu,hodnocení i oceňování hodnoty peněz a nebojme se i ve strategických věcech státu uvažovat o pojmech, jako je znárodnění či peníze, které patří lidím a zemi co si je vydělali a tak i jim a té zemi patří. Peněz je dost , ale nesmí mít jedna vrstva skoro všechno a zadržovat vše pro svůj mamon a udržení moci a druzí co vytvářeli ty hodnoty svojí úměrnou prací neměli ani na důstojný základ života ! Kdo nás dostává neustálým zvyšováním energií a pod. do stále vyšších dluhů a deficitů a co jsou zač ? Obyčejní lidi to nejsou určitě, tak leda ty svoje osobní dluhy z "blbosti", ale státní ne..S takovou se nikdy žádný dluh nesplatí, jen se bude vazalsky stále zvyšovat pomoci úroků z úroků až do padnutí..
  • Ať vrátí Drábek peníze převedené z ministerstva na jeho bývalou firmu AMI, a hned bude
    i na zvyšování důchodů jinak než nyní. Je zarážející, že vazby spojené s firmou AMI a Drábkovým
    ministerstvem ještě neprošetřuje protikorupční policie. Proč asi?
  • A kdo každý měsíc rozkrade miliardy z důchodového účtu? Důchodci určitě ne, ale Drábek asi ano. O Klouskovi nemluvě. Ten už začal na ministerstvu obrany.
  • Kdy vrátí peníze do důchodového systému zloděj Kalousek a zloděj Topolánek ???? Oba si "vypůjčili" 800 milionu právě zdůch. systému na své volby !!! Proč to policie nešetří ????
    O Drábkovi jak by smet !!! Ano důchodový systém byl v přebytku. Kam se poděly naše peníze ???? Modrá trojkolka je rozkradla !!!!
  • Tento státní dluh by měli zaplatit všichni,kteří od roku 1990 byli u moci.To není těžké dohledat.Ještě bych rád věděl,kde je těch 70 000 000 000 kč které byly na sociálním účtu.
  • Pravda nejbohatší platí daně v cizině. A to by se mělo zatrhnout. Nebo jim přestat dávat zakázky
  • Neměli jsem tu pravicovou lúzu pouštět v roce 1989 k moci a měli jsme všechny ty signatáře pozavírat. AŤ žije socialismus - ať žije socialistická revoluce. Všechno opět znárodnit a tím zachránit co se dá a co se nepodařilo ještě vyvést z republiky. ˇuplně všechno jim zabavit a zrádce a kolaboranty popravit za vlastizradu a sabotáže. Vzít si vzor z Činy a byl konec jejich zlodějen.
    • Už není co znárodňovat, všechno už je rozkradený. Jinak máš pravdu.
  • co si stěžuje,vždyť si to takto s Kalouskem nastavili. Soukromé penzijní fondy- soukromé zisky, veřejné schodky.
  • A víte kde budou brát peníze na důchody? No přece z jejich dobrovolně povinného druhého pilíře,
    mladí tam budou cca 35 let odvádět peníze v domnění, že je někdy uvidí. Z tohoto pilíře se bude
    látat kdejaká díra, 35 let je přece dlouhá doba a navíc po nás potopa. Vy mladí, dobře si rozmyslete,
    jakým způsobem si chcete spořitl druhému pilíři se ale vyhněte
    • Uviděj je, a pak si za tu sumu koupěj 4 rohlíky, protože to inflace požere! *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit