Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že pokud chce někdo na lécích skutečně ušetřit, tak by měl nemocem předcházet zdravou stravou a správnou životosprávou. Pak se nemusí spoléhat ani na pojišťovnu a ve většině případů ani na doktory.
  • Ani se nedivím,že to senát odklepl.Vždyt jsou v něm samí důchodci,v podstatě k ničemu.Naše země má stejný počet obyvatel ne-li méně než mnoho velkoměst světa a na tento počet obyvatel máme snad nejvíce různých zákonodárců-darmožroutů a žvanilů-.Také jsem zvědavý kolik různých přílepků se na tento zákon nabalilo,je to už takový nás parlamentní a senátní úzus.Dle mého názoru,děti a invalidé s vrozenými vadami,pobírající důchod od plnoletosti by měli mít automaticky veškerou péči včetně léků zcela zdarma a je smutné,že se najdou vždy peníze na vyložené hovadiny,hromadění peněz na švýcarská konta,vynakládání nemalých prostředků na migranty,které tady nikdo nezval, etc a na zákroky zachranující dětský život se musejí dělat solidární sbírky.Je to smutné ale bohužel tvrdá realita.
  • Ani důchodci neušetří ! Protože v naprosté většině skupině léků je vždy lék který je hrazen pojišťovnou a že lékař předepíše nějaký jiný to pojišťovnu nezajímá a pacient "může" použít lék hrazený. Jedině když pacientovi vystaví revizní, že musí brát ten předepsaný tak potom pojišťovna hradí ! Jestli se mýlím budu rád když mě kdokoliv přesvědčí o opaku !
  • Děti ušetří tak leda prd. Možná ušetří za léky pro ně jejich rodiče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit