Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diktatura ulice je nepřípustná. Z milionchvilkových aktivistů se vyklubali nepřátelé demokracie.
    • Přesně. Masové demonstrace jistě mohou vést až k demisi vlády - pokud by Andrej Babiš vyhověl petentům a podal demisi, znamenalo by to vládu v demisi, pokusy o sestavení nové vlády (v čele s Fialou, Kalouskem, nebo Pospíšilem?) a pravděpodobně předčasné volby.

      Mohlo by dojít i k majdanisaci a "spontánnímu" převzetí moci "studenty", pokud je vytrénováno dostatečné množství Martinů Šmídů, ale udržitelnost takto vzniklé vlády je diskutabilní. 

    • A diktatura komunistů (prý bývalých) a konfidentů StB  vlastizrádců táhnoucích naši zem opět do ruské a dokonce čínské ).( je přípustná?

      • Pokud dokážete zaměnit demokraticky zvolenou vládu za diktaturu, je zřejmé, že netušíte, co to diktatura je, kde se kupuje a kolik bonů asi tak stojí.

        Děkuji censorovi za smazání předchozí verse mého předchozího příspěvku, trvalo jistě jenom chvilku. Jenom jednu z milionu chvilek pro demokracii.

        • To milý cenzor nechtěl, jistě jenom překlep.

          Tady se smí hrubě urážet jen představitelé státu a publikovat mohou bez potíží ti, kteří jim vulgárně nadávají. 

          Pokud nejste pozván profesionálními demonstranty na pódium, tak Vás tady páni cenzoři vidí neradi. Nějak moc přemýšlíte vážený Filie.  

  • Moc v České republice, pane Bicane, neleží na zemi!

    Přes veškeré potíže, problémy a nedostatky jsme stabilním státem, kde o problematice a struktuře moci rozhodují svobodné a demokratické volby a ne davy hulvátů v Praze. 

    Ti si hájí jen své zadky, aby mohli dál okrádat turisty a nějaká "justice" a "spravedlnost" jim slouží jen jako hadr na vytření vlastních zlodějin. Ani netuší, co takové pojmy znamenají.

    Jich je dejme tomu 80 000, ale v republice žije přes 10 milionů lidí. 

    • Přesně. Potěšil jste mě připomenutím celkového počtu obyvatel, nikoli počtu voličů - včera mi cpali na stanicích metra letáky typičtí mladší středoškoláci.

      • No a co jako - to měla ty letáky se svými žvásty rozdávat osobně ta koblihářská nesvůrná hnída??

        Co by "chudý" študák neudělal za kus "žvance"  - koblihu zadarmo.

        • Tedy pane Nováku, Vy jste musel mít jako středoškolák hrozný hlad. 😂 Jedno oko.......

        • Diskutujeme, jak censoři pravidelně připomínají, k tématu článku. Jednalo se tedy o pozvánky na demonstraci pořádanou dne 21.5.2019 na Václavském náměstí. Tuto demonstraci pořádá spolek Milion chvilek pro demokracii.

          Jste při aplikaci standardních nadávek hloupější, než jsem předpokládal, opravdu dokážete překvapit.

  • Krásně. Moc krásně se ve zprávách sleduje jak se pouliční chamraď rozčiluje. Jak by chátra vedená ODSáky a TOPáky chtěla rozhodovat a do všeho mluvit. A stejně krásná je její naprostá bezmoc s tím vším něco dělat. Chamraď zůstane chamradí za každého režimu.
    • Máš malý problémek, primitive - bliješ o sobě. Popiš svůj intelekt, vzdělání a tak. Nenapíšeš vůbec nic.

    • Že českou scénu ovládá chamraď tak odporná že to nelze ani pospat to máte dozajista pravdu - stačí jen ti dva "výtečníci" komouš.konfidenti zeMAN a babiš. A že by se ti dva flákali po ulicích - to rozhodně ne - to těm křiváckým držkám strach nedovolí.

      Bezmoc - no je pravda že v české kotlině to chvíli trvá, ale - bude to hnijící monstrum zeMAn co si nechává říkat sprasident a jeho přisluhovačský poskok - zloděj babiš v této zemi první kdo "vyjedou" ze svých míst rychleji než stačí říct - Áňňóóó, sory jako je to účelovkáááá - kapomáňnnn a něěodsťupíme, ně ně nikdy????

      A budou najednou v tom lepším případě v teplácich na Mírově lepit pytlíky.

      Byla kritická chyba hesla "nejsme jako oni"  - vypořádat se řádně s takovými zvrhlími bestiemi jako jsou ti dva měl být úkol již prvních dnů, max. měsíců. Nemuseli jsme dnes zde řešit  problémy s rusáckým lokajem a imigrantským gaunerem.  

      • Novák Novák je vidět, že lůza z ulice zavítala i tady. A blije zde naučené básničky. A nic jí to není platné. Těžkou moc těžko se ODSákům i TOPákům loučí se zavedenými korýtky. Jejda ti by chtěli vládnout. Takový Fiala ten by panečku kočíroval.Aktuálně může tak akorát dřevěná kolečka s nákladem hnoje. A ještě dlouho bude. V naší kotlině se nezapomíná!

  • Je velmi těžké vždy vyvrátit křivé nařčení. 

    Tady je vidět, jak ti lidé na ulici vůbec netuší, co to znamená justice. Benešová ještě nic neudělala a už vytáhli lidé do ulic. Ano - spojuje se to s ANO, tedy s Babišem. Jeho vysoce promyšlené kroky k vlastnímu prospěchu doprovázené oblbováním národa se mi taky nelíbí. Ale hlavní byla Benešová a justice.

    Copak nevidí ty případy totálně zkorumpované vrchnosti justice, kdy prachy hrají hlavní roli? Ať mi někdo z těch demonstrantů ukáže jediný případ špinavé korupce vysokých částek, který byl dotažen do uvěznění nebo zabavení majetku těch zlořádů! Benešová má určitý program a plán na změnu. Nikdo z těch demonstrantů ani netuší, o co jde. Ti jenom poslouchají své našeptávače, kteří chtějí jenom chaos v zemi. A myslím, že těmi "organizátory" jsou lidé z TOP09, od Starostů nebo Pirátů, to by na ně sedělo. 

  • Nepochybně si tady bezmozek jménem Novák udělal svoji platformu pouličního boje. Kdyby mohl už vytahuje transparent a na motáku nachystaná hesla.Vypadá to na někdejší Blbku č. 1 Kateřinu AU AU /Biomasa/. V makovici též naprosto prázdno ale huba furt plná blbých řečí.Komedianti z ulice dorazili na web. Utíkejte!

  • Stateční demonstranti. Oduševnělé výrazy v obličeji.Bojovně naladěni.To je panečku sešlost. Když některý promluví na kameru - slovní zásoba tak do 60 slov. A korunu dali nějací Ostraváci. Na kartonu načmáráno něco nesrozumitelného. Jakože  směšného.Tak krásně se nám definovali příslušníci pouliční lůzy.Uvidíme jak budou stateční když jim zaprší.Ale musí to stát ODSáky a TOPáky slušné peníze. Tribunka, profesionální transparenty další výbava na plackách vystrčených nad davem.Sprostá chamraď prožívá své minutky slávy.
    • Tady je zase sposta ruských trolů jak vidím..Komanči nezapomínají na 40 let blahobytu-)A o lůze může mluvit jen ubožák..



      • Lidem, kterým je dnes 40 bylo v roce 1989 kolem deseti let a oni už fakt o tom blahobytu moc nevědí. nejen komáři. 

        A je to asi dobře. dělají si úsudek a sbírají životní zkušenosti v "nové době." Co si o tom myslí - uvidíme u voleb. 😀

        • KIMCID

          44

    • Mám slabé oči, tak jsem na obrazovce viděl jen ty největší vlajky poblíž tribuny, a to státní symboly Tibetu a USA. Na demonstraci za odstoupení ministryně zdravotnictví a premiéra vlády České republiky je to zajímavý jev dokládající použití profesionálních demonstrantů. 

      V Českém rozhlase (v rozhovoru se špičkový politickým komentátorem Ondřejem Konrádem, jak to nazvali) úspěšnost demonstrací pořádaných MCHPD večer vysvětlili: demonstrace nejsou zbytečné a již měly první omračující úspěch. Jaký? Inu, nebyl odvolán státní zástupce (ano, jméno nebylo uvedeno), který prý snad asi mohl být v budoucnu odvolán. 

      Zpravodajství ČT a ČR mi tedy pro orientaci v problematice zcela postačí.

      • Už to nehul......

        • Jste originální, to není každému dáno, blahopřeji. A navíc dokážete poskytnout i faktické argumenty, to je potěšující.

          • Potěšení na mé straně,platí vás KGB???

            • Ptáte se, zda mne platí KGB za sledování veřejnoprávní televise a poslech veřejnoprávního rozhlasu? To jste nemohl vymyslet sám, tak chytrý být nemůžete, jak vyplývá z vašich dosavadních příspěvků. Musíte v souboru instrukcí nalistovat jinou kapitolu.

            • KIMCID

              tebe CIA?

      • No tak za včerejší pozvané hosty na večerní program CT24 asi pan redaktor dostane pěkně vyhubováno od svých sluníčkových chlebodárců. 

        Vlastně oba muži potvrdily zbytečnost až směšnost takových shromáždění a doporučili redaktorce, aby se vlastně zeptala lidí na Václaváku na to, proč tam vlastně jsou.

        Ona to chudák udělala. Byla to tedy podívaná. 😂

        • Ježkovo oči - omlouvám se - muži potvrdili samozřejmě. 

        • No, to jsem nestihl a asi to byla chyba, děkuji za upozornění.

  • Kdejaký šmudla chce být vidět. Už i stařík Hašek si chtěl užít slávy na tribuně.Možná uměl bouchat do puku. Ale v podnikání totálně zkrachoval. Si myslel že zavede značku a všichni sednou na zadek. Nyní hloupě řečnuje k davu. Jaksi zapomíná že tuhle před pár lety zbavila poslanecká sněmovna pana Babiše naprosto všeho. Ze strachu o korýtka. Nyní se jim to kouzelně vrací. ODSáci s TOPákama byli vyhnáni od koryt. Organizují komedie na náměstích. Lůza se raduje. Komedianti v Praze.

  • Jak se ukazuje, Praha se řadí mezi přední evropská města, kdežto venkov to táhne na východ...

    A jsou ale i tací, (jako jistý xxdef), kteří jsou velice aktivní při ohlupování těch méně soudných a plnění příkazů "východní rádoby mocnosti", která by si moc přála oslabení EU, budoucích USE, aby z naší země mohla opět udělat svou kolonii.

    • Praha je bez pochyb evropským městem.  

      Nemá k tomu zapotřebí různé hysteria marše těch, co v demokratických volbách prostě prohráli.

      Ale budiž jim umožněno svou frustraci vyřvat. To je demokratické. 

    • josef.chmela

      Pražákům, těm bezmozkům, to vždy déle trvá než něco pochopí. A vylepšují to ještě hloupí a zmanipulovaní studenti. Kdyby nebylo venkova, kde by byla Praha. Neměla by ani ND.

    • 1) Praha nyní patří mezi přední evropská města, ale klad to není.

      2) EU již oslabit nelze.

      3) Budoucí BRE bohdá nevznikne a vznikne-li, bude v ní po boku Německa i Rusko, i když možná ne přímo jako svazový stát.

  • protest by se měl jmenovat::: my havloestebáci za justiční mafii  

    církevní zlodějina 300 mld, zdvojnásobení ceny výkupu energií fotovoltaiky pravicí 2006 PROMOPRO ,Drobil a 3000 milionů čistička , drábekcard,drábeksystem,IKEM,IZIP,pandur,iveco,dingo,samopaly,minomety, opencard ,kocourkova konta z daňových rájů, babákův strýček, bártovy kapříky, ,john oraprint, nechali 12.2 mld z MUS švýcarsku ,liberecká lyžovačka, 650 mega key investments ,dpp praha,  tunel blanka 10 mld,bendl 1 mld ztráta středočeské nemocnice, kalousek padáky ,tunel pražského okruhu 60 mld, LTO 100 mld , tv nova 10 mld , diag human 15 mld , kalouskovy padáky,modernizace tanků za 19 mld, EDS 1,5 mld, 

    • ... to by ses ty měl pak jmenovat "nejnižší IQ v Česku" (budu přehánět, že máš IQ 2, duševní výkale)

  • Doufám, že demonstrace proti usvědčeným zlodějům a lhářům, jako je Babiš, Klaus, Zeman a organizované skupině v řadách justice budou pokračovat, dokud nebude dosaženo dodržování zákonů v ČR a rovnosti před zákonem, jak ji slibuje ústava tohoto státu 

    • A kdo "to dodrží?" Řvouni z ulice, kteří to myslí dobře, nebo ti, kteří se zase svezou po jejich zádech nahoru?

      Placený profesionální demonstrant Minář slibuje:

      „Chci rozvíjet projekt dál, nejen jako protestní spolek, ale jako spolek, který dělá konstruktivní, pozitivní věci pro demokracii a má dlouhodobý plán. "

      Tak jsem na ty "pozitivní a konstruktivní věci" zvědavý.

      Zatím je to jenom polistopadová nostalgie a stádové řvaní. Až přijdou skutky, tak se uvidí. 

      • Cituji:„Chci rozvíjet projekt dál, nejen jako protestní spolek, ale jako spolek, který dělá konstruktivní, pozitivní věci pro demokracii a má dlouhodobý plán. "

        Ulevilo se mi. Již jsem se bál, že by chtěl převzít odpovědnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit