Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nu což...tak táhni a ani sa nevracaj prde *15*
  • Chlapec by se měl přidat k lékařům bez hranic.
  • Naočkoval hodně dětí, ale nejspíš islámským morem.
  • všichni na celém světě se třepou jak se k nim pohrnou hoši co by chtěli studovat daleko od domova. Nejlépe za cizí prachy. Jo hochu celosvětově jsou haldy parazitů. Parazitují pod různými humanitárními bajkami. USA konečně řeklo DOST. A to je dobře. Mohamedán si nepovažoval velkorysosti tak padá a bude padat na hubu. Se nedá nic dělat.Olé.
  • Ten dotyčný přehlédl, že pobývám-li v nějaké zemi, musím dodržovat její zákony a zvyklosti! Údajně jezdí do Syrie, aby dohlížel na léčbu dětí, postižených válkou.
    To by bylo chvályhodné - ale jak mají bezpečnostní orgány USA vědět, zda tam nekontaktuje činovníky IS - ať už za účelem předávání informací o zemi, ze které přichází, nebo naopak - k získávání pokynů k aktivitám v USA?
    Je student - kdo mu ty cesty do Syrie platí?
    Atd., atd.
    JE ZDE PŘÍLIŠ MNOHO OTAZNÍKŮ, KTERÝMI BY SE TAJNÉ SLUŽBY MĚLY A MUSÍ ZABÝVAT.
    Je také otázkou, zda na oné "prestižní universitě" nestudoval (NAVÍC ŽENATÝ A S RODINOU) tak, že nemůže složit některé zkoušky z předmětů, mediciny se týkajících - a proto nepostupuje do vyšších ročníků. I když university na celém světě jsou ke studentům z ciziny benevolentnější, než k domácím - vše má své meze!
    A POKUĎ ZJISTIL, ŽE NA UNIVERSITĚ V KANADĚ "PROLEZE" SNÁZE, TAK NEMÁ CO VYPRÁVĚT O PRONÁSLEDOVÁNÍ, ALE O SVÉ NESCHOPNOSTI DOSTUDOVAT MEDICINU NA UNIVERSITĚ V USA!
  • Proč tenhle přestárlý student nebojuje za svou vlast v Sýrii ?
  • USA v minulosti byly otevřené pro migranty až až.Pamatuji USA s 210 miliónovou populací.Dnes jsou USA nafouknuté na 330 miliónů-říká se a i píše,že jenom 320 ,ale 10 miliónů lidí jsou nelegální přistěhovalci.Amerika zažívá populační explozi .Je nejbohatší zemí světa,ale nemůže rozšiřovat populaci chudých lidí,kteří se do USA hrnou stále více.Některé příklady,jako syrský student,jsou jenom miniproblém,který musí USA v migraci řešit.Kdyby tento problém USA neřešily radikálně,tak této zemi hrozí zánik běložské většiny a rasizmus naruby.A ten je o mnoho horší.Zkušenosti s tím jsou dosti známé.
  • ano dějí se zlé věci tak alou do Sýrie a pomáhej svým bratrům ve víře v nemocnici doktore co bys taky hledal v USA?
  • Nebude v sýrii chybět?
  • Miladží je výborný student a doktor Adam Levine z Brownovy univerzity o něm řekl, že "ho na jeho cestě nic nezastaví, ani Donald Trump či jiné překážky".

    Vynikající student a v 35 letech není ani magistr? *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit