Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale ne, potřebují aby je někdo živil.
  • ty žiješ tak možná na nádraží, blbe a internet máš wifi free
  • Že prchli z českého ráje mne velmi potěšilo.
    Český ráj miluji.
  • gratuluji, Arimovi,
    kdopak to asi je?
  • Opravdu? Já mám jiné zkušenosti. Je ovšem rozdíl mezi Bavoráky a obyvateli některých částí bývalé DDR.
  • Nebojte se ani 70 let od války nezměnilo jejich náturu.Němec je nacionalista, mají to v sobě. Jako přistěhovalec s německým pasem, stejně nikdy nebudete přijat jako Němec.
    Všichni co tam žijí, to moc dobře vědí.Proto turci žijí ve vlastní komunitě atd...
    Blíží se den, kdy zazní bubínek a píšťalka a pak nebude čas ptát se kdo je kdo.Rozkaz bude znít jasně.
  • Tomu těžko může někdo věřit.Navštívil jsem Hannover,Norimberk a nestačil valit oči, jak to tam bylo obohacené.Černo kam se podíváš a neskutečný bordel, který s Německem vůbec nekoresponduje.Moji příbuzní žijí přes 30 let právě v Norimberku a též hlásí trochu jiné zprávy narozdíl od těch prezentovaných v médiích. Máte se na co těšit, ještě není konec. Mámá Merkel vás ovšem nezachrání, ta bude v bezpečí. Frustrovaná nemakačenka mají choutky na bílé evropanky, ale vepřová frau Merkel je bohužel proti jejich přesvědčení.
  • další miliony afričanů a arabů jsou na cestě do zaslíbeného Německa a těší se na vlídné přijetí ! ( a štědré sociální dávky)
  • To není výškou postavy,ale mozkovou kapacitou,kterou ty neoplýváš.
  • To k:
    Nelze než souhlasit, pravdivost uvedených argumentů chápe každý je trochu soudný člověk.
  • Naprostý souhlas s vašim názorem.To od lidí,kteří vidí dál než na špičku nosu.Zatím Rakousko -Uhersko bylo to co nás kdy potkalo to nejlepší zřízení.O sametovém podvodu se nebudu vyjadřovat ,to nestojí ani za řeč.
  • Žiji v Německu-budu volit Merklovou-migranti nám nevadí.Ty prý vadí lidem v Čechách
  • jen aby se vítání migrantů nezměnilo ve vyhánění, potažmo vybíjení Němců. Musíte si totiž uvědomit, že musulmani se žádnými humanistickými ohledy ani politickou korektností omezovat nehodlají - dobrej bezvěrec = mrtvej bezvěrec je naprosto regulérní, oficiální stanovisko...
  • Asi se jim stále nedaří dostatečne špatně. Jinak by nevolili tak jak volí. Afd sice posílí, ale eurohujeři spolehlivě zvítězí. Schulz a Merkelová budou vládnout. Politické pozice Merkelové a Schulze k nejklíčovějším otázkám jsou v podstatě identické. Oba kandidáti jsou zavázáni posilovat roli Evropské unie, udržovat migrační politiku otevřených dveří a multikulturalismu. A zároveň potlačovat opoziční názory od takzvané „krajní pravice“.

    http://www.epshark.cz/clanek/125/nemecko-cekaji-dalsi-ctyri-roky-proevropske-a-pro-migracni-politiky
  • ano, LIDÍ je čím dál tím méně, zato čmoudů a černoušů přibývá exponenciálně. *2* *2* Nevidím v tom vinu Německa, ani jiných Evropských států... Je-li to čí vina, pak laboratoří CIA pro vývoj biologických zbraní, že ten AIDS neudělali pořádně. *1* *1* *1*
  • Nedělejte si starosti o německé důchodce, čecháčkové, zameťte si práh před vlastním domem! Německým důchodcům se dařilo a daří oproti českým důchodcům vždy velice dobře, přímo skvěle. Stačí porovnat ten obrovský rozdíl v počtu migrantů v současnosti na území Německa a v ČR. Mnozí z nich ještě odsud z "českého ráje" znovu uprchli do Německa. To přece o blahobytu našeho západního souseda zcela přesvědčivě vypovídá! Němci na rozdíl od Čechů byli vždi svorní, to se nedá říci o Češích, kteří byli vždy rozpolceni na dva tábory (výmluvný je i současný stav před volbami), a protože nikdy netáhli za jeden provaz, jsou na tom nevalně dodnes - pomalu 28 let od té "Velké listopadové sametové revoluce", kdy si vládnout sami (což nikdy pořádně neuměli - tzv. pověstná slovanská nesvornost) a ani Slováci už je v ničem nebrzdí (kdysi zaostalé Slovensko), ani už je nemůžou brzdit v otázkách vedení a uspořádání společného státu. Ten stát zvaný Českoslovesko zanikl ke konci roku 1992. Jsou tedy od roku 1993 na všechno sami a nikdo jim do vedení a řízení vlastního státu "nekafrá", přesto ta jejich země nevzkvétá. Jo, pokud měli nad sebou tzv. cizáky - Němce z Rakouska nebo Němce z Německa - tak poslušně poslouchali a drželi hubu a krok a jejich země prosperovala a vzkvétala (Rakousko-Uhersko). V jejich historii byla světlou výjimkou existence Československa (1918-1938), které vzniklo na dobrých základech bývalého Rakousko-Uherska. Nově vzniklý stát měl ale jen krátký jepičí život. Pevnost společného státu a vztahy mezi Čechy a Slováky prověřil A. Hitler, jak to dopadlo - všichni dobře víme. Pak už to šlo jen z kopce až do současnosti. Vše to neblahé se odráží bohužel v jejich národní povaze - hašteřivosti, nesvornosti při absenci národní hrdosti - vlastenectví.
    Dnes si valnou část příslušníků tohoto národa snadno získal bývalý stbák Bureš ze Slovenska za "pouhé koblihy" - který je oblbuje svými frázemi, který nadto lže a podvádí - to přece výmluvně mluví za vše!
  • Pod merkelovskou knutou Německo táhne celou Evropu k migračně-musulmanské propasti.
  • Souhlasím. Na světě je 7,5 miliardy živočišného druhu člověk, homo, prý "sapiens", čili "moudrého"!? A to je moc na matku Přírodu. A nejsou to ti lidé, kteří šetřili přírodu, uctívali přírodní božstva a klaněli se jim. Jsou to na jedné straně lidé, kteří plundrují přírodu (poroučí větru, dešti) a na druhé straně ti co se přiživují a jejich hlavní činnost je plodit děti. A všichni dohromady znečišťují přírodu a narušují rovnováhu. Ona si s tím Příroda poradí...
  • zlaté časy skončily. Je třeba držet policii, je třeba držet kontrašpionáže, je třeba živit vtěrky z gumových člunů vymýšlet jim zábavu, starat se aby jim nic nechybělo. A vtěrky vymýšlejí jak a kde ožebračit evropany. Koho střelit, koho přejet autem. A hloupý východoněmecký občan se skloněnou hlavou chodí do práce, platí daně, všechna státní pojištění a parazit z gumového člunu se směje. Jak za Ericha Honeckera.
  • Zase jeden chytrák, co si myslí, že méně lidí je katastrofa.
    Méně lidí, je jen menší spotřeba, méně splodin, menší devastace zeměkoule, méně plné dálnice atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit