Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a to už je moc. Do nekonečna bude hlupaňa prosazovat inkluzi. Zařazení výrazně slabších až obtížně vzdělavatelných do normálních tříd.Nepomáhají poznatky ze škol, že je to totální kravina. Kdy všichni musí nadšeně souhlasit, že ve třídě bude jedna brzda vzdělávání ostatních. Vědí to děcka ve třídě, ví to pedagogové i ředitelé. Ale všichni musí jak za totality zpívat písničku jak ji vymysleli hlupáci v Praze. O asistentech žáka nemluvě. Zpravidla zakomplexovaný típek snažící se upozornit na svoji vyjímečnost. A protože na to jinak nemá tak roznášením drbů a pomluv z hodin, kde je přítomen. A navíc za to bere peníze. Kocourkov placený z daní všech.
    • Inkluzi se brání i rodiče postižených a není jim to nic platné. Na asistenty nejsou peníze. A když nějaké jsou, tak chodí hodně pozdě. Je to jen výplod chorých mozků. Vždy patří své k svému a ne násilně dávat dohromady. Pak jsou nešťastný všichni. Ptaly se vůbec postižených jestli to chtějí?
  • Bývalý ministr Chládek bránil inkluzi a také poslal tvrdě do řiti indického šéfa Amnesty international k vůli jeho lživému nařčení, že ČR brání v přístupu ke vzdělání cikánům. Proto musel z vlády vyletět a byl nahrazen touhle profesionální sluníčkářkou, která zavedení inkluze bere jako vážný stranický úkol o kterém se nediskutuje, ale bez řečí plní.
    • Jste v situaci, že vaše děti nemají lepší inteligenci než ostatní... jak zajistíte svým dětem lepší budoucnost:
      A) voperuji jim lepší mozek aby ve školském systému s přístupem "využijeme Váš potenciál jak jen to jde" měli navrch

      B) ostatní necháte aby dostali horší školství v zájmu "rovnoprávností" a sami necháte dítě navštěvovat výběrovou školu.

      Správně by každá škola měla mít děti ve třídách podle toho jak zvládají výuku... aby nebyli frustrovaní pomalý a naopak nenudili se chytří... ale toho bohdá nebude aby plebs měl šanci.
  • já bych dal pětku.
  • Neschopná a nesoudná. Já bych jí dal okamžitě padáka!
    • Ale až si ho zaplatí a z Kalouskových dodávek.
  • Namyšlená a přitom pitomá(kvůli cenzuře píši) Milka a zároveň se té fialové kravičce omlouvám.
  • Dala bych si horší dvojku ???? Já bych jí dal lepší, ale facku. A pro jistotu raději dvě. Jsem bývalý kantor a vím o tom své !!
  • Najde se někdo kdo by ji nedal za 5? (tedy kromě ní)
    • Za to jakou úroveň mají žáci tak bych dal +4. Mluví o penězích, ale podstatná část šla na "prachy" pro kantory. Žáci se neumí samostaně samostatně učit ani myslet. Co umí papouškovat požadavky jedné z nátlakových skupin a vyhrožovat ostatním policií. Žáci mají na všechno právo, ale povinnosti žádné.
  • vanhorne
    "Osobně mě ale překvapila hlavně ta míra nedůvěry v ministerstvo".
    Chudak soudruzka Alenka se prave probudila v Risi Divu.Katko,stejne jako za minuleho regime odborne vzdelani na nejakem postu vubec nepotrebujes.Tak si klidne dej +A1, protoze jsi urcite tak vysoce politicky vzdelana a vyspela, ze jedes jen podle linie sve rodne strany kdyz te tak odmenila.Ze ty vase ruzne ministerstva budi neduveru v lidech, s tim si hlavicku zatim netrap.Az budou na ministerska kresla dosazovani schopni a duveryhodni lide a ne politicky uvedomele atrapy, neduvera urcite zmizi.Salut.
    • Když poslouchá svého stranického guru a když navíc na správném místě a ve správný čas nabídne svoji "píp", tak jde všechno.
  • nadělala víc škody než užitku. A to všechno za naše peníze.Pokud přišla jen tak se zvráceným programem tzv. inkluze, je třeba ji odsud hnát.Říká se svinským krokem.Není mou povinností rodiče strpět, aby ve státní škole bylo dítě brzděno jedinci ve třídě, kterým dělá základní komunikace potíže. A navíc má k ruce přihlouplého asistenta, který jen sehrává divadlo důležitosti. Jinak je to trapný parazit na rozpočtu školy. Tento trenažer hlouposti Valachové - za obecní peníze, by jí měl být dán k úhradě. Každý den nepřítomnosti brzdy vyučování se v běžné třídě probere učiva a učiva. Taková je realita. Věci je třeba nazývat pravými jmény.
    • To není její blbost, ale její poslušnost. Příkazy dostává z USA, přirozeně přežvýkané, cestou té nejmenované ambasády a Bruselu. A nejbližší časový výsledek ve vzdělávání bude - absolventi všech stupňů nebudou mít potřebnou úroveň znalostí a schopností. Budou pěkně poslouchat ty bludy co jim OHEBNÍ kantoři nabuší do hlavy.
      Samostatné myšlení občanů je pro tuto a nejen naši vládnoucí bandu NEPŘÍPUSTNÉ. Lidé s nižší úrovní vzdělání jsou tvárnější. Tak to začalo po převratě směrem ze západu EU na východ a pokračuje oblbování občanů exekutivou tohoto s prominutím státu. To, že kantoři dostávají vzhledem ostatním, platí absolutní poslušností politikům a totalitní filozofii jediného "boha" t.j. penězům, pokrytectví a lhaní.
      • vanhorne
        "Příkazy dostává z USA, přirozeně přežvýkané"
        To co ty tady přežvýkuješ, urcite utrousil na chodniku nejaky pes.
      • odmítám uvěřit že někdo může zmastit takovou ultrakravinu o řízení a pokynech z USA. Nepochybně jsi chorý zatrpklý revolucionář. Takový zdejší Fidel Castro.Tak zas přidej velká varovná písmenka válečný štváči ze Lhoty.
      • odmítám uvěřit že někdo může zmastit takovou ultrakravinu o řízení a pokynech z USA. Nepochybně jsi chorý zatrpklý revolucionář. Takový zdejší Fidel Castro.Tak zas přidej velká varovná písmenka válečný štváči ze Lhoty.
      • Je třeba rozlišovat USA a CCCP. Ta ruská protiamerická propaganda je tak primitivní, že to hned pozná. Co platí pro ožralé Rusáčky, to neplatí v Evropě.
        Doporučuji jet se do USA podívat. Tam totiž platí, že primární je občan a představitelé státu mají tolik pravomoci, kolik jim občan udělí. Tam je výrazná decentralizace, na rozdíl od CCCP.

        USA je také v řadě oblastí vědy s techniky nejméně deset let napřed oproti ostatnímu světu. A v trezorech tam mají uložené objevy a vynálezy blížící se sci-fi a budou použity, až přijde jejich čas.
  • Pětka pro ni je odvar. Učila ta lady vůbec někdy. Smíchat jablka s hruškama. Její rodná strana
    potřebuje nadělat pitomců. Ono se pak s nimi lépe manipuluje. Nevím proč nestačí pomocné
    školy. Dcera ji vychodila se samýma jedničkama . Pak udělala učńák pro žáky z pomocné a po zkouškách i normální učńák. Nedovedu si představit, že by chodila od mala do základky.
    Místo radosti z jedniček a zápalu k učení by to neslo pláč a znechucení, jelikož by normálnímu tempu vyučování nestačila. Takže zdrávas inkluzi a asistentům. Oni to danoví poplatníci zaplatí ta jako všechny výmysly socanů.
    • OK, většina její rodné strany dělá, že nevidí kam nás frakce holohlavého brejlovce ( ta ohebnost ) vede. K rozeštvání obyvatel, ke lhaní, které se stává přirozeností. Dále od humanity lidské a blíže k humanitárnímu bombardování. K překrucování historie. Viz "odporné" pardon odborné historické dokumenty u nás dabované. Ten "náš" dabing ještě více překrucuje historické skutečnosti. Někteří asi nemohou zapomenout, že Rusové zachránili existenci čechů a slováků. Dnes se ale dobrovolně této identity vzdáváme za pár penízků pro některé.
      Vrátím li se k ČSSD, stejnou křivou politiku dělá pár korytářů s krátkými přestavkami dodnes a zvláště nyní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit