Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
  • KIMCID
    • Ad "Vejprtský" - ve vztahu k Vašim "fake news" ovšem nepopřete, že nechutné jsou dlouhodobě ony tahanice kolem dluhu ze strany ČSSD ve vztahu k panu JUDr. Altnerovi, jemuž ČSSD vděčí za to, že partaj neskončila na ulici a mohla zůstat                 v Lidovém domě! 

      Tento pan advokát dokázal vyhrát soudní spor s těmi, kdo si Lidový dům chtěli přivlastnit!

      V otázce toho dluhu - který popíráte - nejde o nic jiného, než o NEZAPLACENÝCH 30,000.000 (TŘICET MILIONŮ) Kč panu JUDr. Altnerovi (Bohu žel není mezi námi), potažmo jeho rodině! 

      To vše se děje s požehnáním špičkové instituce"české nezávislé justice"!

      ČSSD VYTRVALE IGNORUJE ROZHODNUTÍ SOUDU, dokonce  říká  veřejnosti, 

       že DLUHY SE NEMAJÍ - DOKONCE ANI NEMUSÍ - PLATIT!


  • Odchodem z vlády by ČSSD nic nevyřešila, jen by splnila přání škodolibců a nenávistníků a těch, kteří mají problémy s logickým myšlením a jsou neprozíraví, ale přitom neustále udílejí rádoby moudré rady. ČSSD učinila moudré rozhodnutí - nejméně špatné rozhodnutí ze všech špatných. Ovšem obávám se, že hradní žába na prameni všechny dobře míněné plány socanů škodolibě překazí tím, že především bude s drzostí sobě vlastní dál obcházet Ústavu s tím, že se údajně nenechá vydírat atd. Vláda by ve vlastním zájmu  měla zařídit vše potřebné k tomu, aby byla učiněna přítrž Zemanově řádění, který se zjevně snaží převzít vládní otěže a chce řídit náš demokratický systém směrem do žumpy zemanovské diktatury. Je povinností každého demokrata učinit vše pro zhatění plánů Zemana, aby byl u nás zachován demokratický parlamentní systém. Socani mají šanci na rehabilitaci v očích svých voličů tím, že přestanou ohýbat hřbet před diktátorskými projevy Zemanovy zlovůle. Socani by se měli vzmužit a nepodléhat valachovskému poraženectví, tedy si uvědomit svoji důležitost ve vládním angažmá. Babišovci bez socanů ve vládě by byli jen ubohým mocenským torzem vystaveným na milost a nemilost antidemokratickým vlčákům vztekle poštěkávajícím v opoziční ohrádce.
  • Chytrá horákyně Hamáček. Zezadu ho tlačí sveřepý Onderka z Brna, na lidi mrká uplakaný junior šéf poslanců oranžových Chvojka a ve vládě rozhazuje Maláčová.

    To je tedy soubor písní a tanců......😂

  • Ministerstvo kultury je zcela zbytečná instituce. 

    Stačil by odbor kultury pod ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy...

    A bylo by po starostech!

    • JEDNA RADA PRO SOCIÁLNÍ DEMOKRATY:

      Konečně zaplatit dlužné palmáre JUDr. Altnerovi (potažmo jeho pozůstalým) - to, co ČSSD v této kause vyvádí, za to by prostý občan už dávno seděl v kriminále!

      • Sociální demokraté Altnerovi nic nedluží.
        • Tsss...

  • No, stejně si myslím, že i když se vyřeší tohle, tak oranžová mafie přijde zase s něčím jiným, čím bude podmiňovat své setrvání ve vládě. 

    Čistější by byl odchod a nové volby.

    A po volbách by si měli křiklouni z ODS uvědomit, že je konec žvástům a měli by něco dělat a přijmout odpovědnost a vstoupit do nové vlády. 

    Potom by ty pidistrany + vymírající KSČM a radikální SPD prostě musely do opozice, kam také patří. 

  • Naprosto zbytečná vládní krize, a to jenom proto, že Zeman chce ukázat jak je důležitý a že bez něj by byla republika ztracena. Stačilo by, kdyby si prezident plnil své povinnosti v duchu Ústavy a v souladu s Ústavou. Jenže Zeman hrubě porušuje prezidentský slib a ostentativně pohrdá ústavními zvyklostmi, Ústavou a dobrými mravy a svévolně sabotuje činnost vlády, která je vrcholným orgánem výkonné moci a v našem parlamentním systému je vláda nad prezidentem, který je jen součástí výkonné moci. Arogance a impertinence Zemana je bezbřehá, on zjevně zkouší kam až může zajít, jde o specifický zemanovský adrenalinový zážitek. Že Zeman poškozuje zájmy miliónů lidí, to jej evidentně nezajímá, on se chce jen poťouchle bavit a působit škody. Důchodci mají stávající vládou slíbených dalších 900 korun, jenže když vláda padne z titulu uplatňování chorobné libovůle Zemanem, jsou ohroženy různé plány vlády a zejména jejich realizace, třeba právě ono další přidání k důchodu. Zeman sliboval vládnutí pro dolních deset miliónů a nyní se jen oddává svým zvráceným manýrům a baví se jako malý uličník. ČSSD by neměla čekat na konec července, měla by ihned podniknout patřičné právní kroky k zastavení Zemanovy škůdcovské činnosti. Ceausescu nebo Kaddáfí si též stejně jako Zeman mysleli, že nad nimi slunce nezapadá, a jak dopadli !?!
    • Pan president má rozhodovací pravomoci.Nyní se rozhodl takto.Má k tomu své důvody. Kdejaký pouliční šmudla by tady chtěl nadělovat rady. A zejména otírat svoji botku o něj.Plance tady páté přes deváté.Na tobě a slabomyslném textu je ostatně vidět, že jsi dopal moc špatně. Moc.

    • KIMCID

      Zeman dělá dobře.

      • joe1

        snad už ne dlouho...!


        • KIMCID

          Přej a bude ti přáno

  • Nejlepší by bylo, kdyby přes jejich naléhání k výměně ministra nedošlo a socani by odešli z vlády. Pak by zmizla ze scény nejdrzejší strana a nejdrzejší politik

  • dzixy
    Socialisté teď stojí opravdu na pozici "být - či nebýt". Buď si z huby udělají trhací kalendář, když po nejmenování Šmardy zůstanou ve vládě, nebo se dostanou do pozic TOPky, STAN, a lidovců, kteří jsou těsně před pádem do ztracena, když z vlády odejdou. Těžká volba.
    • Trhací kalendář dělá z Ústavy Zeman. Socani v rozporu s Ústavou nepostupují.
      • KIMCID

        Prosím co že z ústavy porušuje?

      • Cituji dzixiho:"Buď si z huby udělají trhací kalendář,..."

        a vaši reakci:"Trhací kalendář dělá z Ústavy Zeman. Socani v rozporu s Ústavou nepostupují."


        • KIMCID

          Ano ale je v mantinelech které Ústava má.A pokud má Ústava trhliny je na čase ji předělat

          • Tedy podle vás také huba = Ústava?

            • KIMCID

              Podle vás?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit