Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nutno prošetřit a vyvodit důsledky!
  • Takových "vykazujících činnost" jsou v republice zástupy!!! "Spřátelené firmy", známí z tenisu, fotbalu, příbuzní- nově vytvořená místa- horší jak za sódruhů!!
    Vše maskováno vyplňováním nějakých přihlouplých formulářů, vytisknutím grafů, o které nikdo nestojí a neprohlíží, zaváděním nových systémů pro systémy, duplicitními činnostmi. Audity- to jsou taky většinou vyhozené peníze!
    A lidi musí na tyto hajzlíky vydělat. A jejich nároky rostou, protože "duševní práce" je prý podhovnocena!
  • Pokud se někdo chová slušně, nedělá bordel, platí a nesmrdí tak je mi v knajpě i jinde jedno odkud je a jestli je černej, bílej, hnědej, žlutej, fialovej či teplej.
  • Když vám do restaurace přijde pár cikánů a část hostů je bez peněženky a nebo odmítají zaplatit tak je asi dikrimince hostinkýho, že je tam nechce.
    Rusové, když příjdou do restaurace tak se tam chovají jako když jim to patří a všichni co tam jsou podle nich nejsou hodni toho aby jim utírali boty
  • Šlápl jsem ti na palec Odkundesi? Škoda že tě fotr, neutřel do kapesníku, blbečku *1* *1* *1* *1*
  • Pokud jde o Rusáky, jakmile ně kam přijdou, neuměj pozdravit(otevřená huba, jak lelek ), když odcházejí od stolu neuměj zastrčit židli, tak, aby se o ní jinej nepřerazil. Toto konstatování jistě není xenofobie.
  • nic proti nim nemám ale cikánum sebrat dávky a rusáka z KV poslat šupem domů *3*
  • A celej sovětskej svaz až do chvíle, než je hitler napad, taky, ne? Stalin a hitler velcí přátelé. *1*
  • na Romy Rusy Němce Poláky Američany a jiné aspoň nadáváme ale o Moravanech předstíráme že prý údajně neexistují byť naši předkové z nich pocházejí a v jejich zemi žijeme. Jak bychom se asi tvářili kdyby okolní svět se choval stejně přezíravě k Čechům? Chodili by tady Rusové Němci Poláci Maďaři a předstírali by že žádní Češi nejsou a nikdy nebyli.....možná proto nám dává Evropa sežrat tu přezíravost. Jak se my chováme k druhým tak se svět chová k nám....zlaté pravidlo....to už říkal Ježíš před 2000 lety...a stále nám to nedošlo.....
  • Vyvraždít celou rodinu v Česku jsou schopní jen Američané , ostatně to je jejích politika všude ve světě.
  • Všehofobie? To soudruh napsal na objednávku rusáků, ne? Za cikány může stát, že se k nim chová jinak, než k čechům. Jak by asi obyčejný čech dopadl, kdyby se choval jako většina cikánů. Slováci? O tom nic nevím, chtěli se odtrhnout, tak se odtrhli, nic proti nim nemám, dokonce myslím, že mezi Slováky a Čechy jsou daleko nejlepší vztahy v dějinách. A rusáci? To soudruh myslí ty rusáky, který tady žijí na dlouhodobý pobyt z důvodu podnikání (s.r.o.) a nepodnikají? Na adresách na kterých jejich firma nesídlí a rusové nebydlí? Ty, co si staví bez stavebního povolení dementní paláce a říkají, že jsou panskej národ a my s r á č í? Ty, který tady provozují mafie? No myslim, že by soudruh rádoby novinář měl psát raději do izvěstijí, nebo komsomolskej pravdy a nevotravovat slušný lidi ve střední Evropě. *12* *12* *12*
  • Mně je jedno jestli je to Američan, cigán, Polák nebo Rus ale co vím tak k Američanum a cigánum bývají ostražití .Těmto dvěma národum je cizí civilizováná etika slušnosti . Tyto dva národy nemají dobrou pověst ve světě , s nimi aby se člověk bál jít i do sklepa na brambory.
  • Ještě si udělejte žebříček nejméně oblíbených ras, potom udělejte zóny pro pohyb jednotlivých ras podle oblíbenosti, potom ostnatý drát ... Lidé bděte! Taky se můžete jednoho dne probudit v novém lágru.
  • Přesně jste trefil.My máme být tolerantní k tomu bordelu co tady ti přivandrovalci dělají *16*
  • Který blbec ten článek psal.Takový kecy .Asi nějaký intelektual z pražské kavárny.Jsme nejtolerantnější národ z Evropy.At se každý chová slušně a nebudou problemy *9*
  • Příspěvku rozumím tak, že tolerantní musí být vždy většinové obyvatelstvo, avšak menšinové skupiny ne. Navíc menšiny mají práva na různé požitky a na předkládání stížností, týkajících se xenofobie a netolerance. Existuje vůbec tolerance k většinové skupině obyvatelstva v dané lokalitě? Kam až s tímto ideologickým nesmyslem to chceme dotáhnout? Necháme se tu snad jednoho dne střílet jak syslové?
  • Jeden hypeaktivni blb je horší než rota vojáků.Jsi taková klasická kolaboranská proruská podržtaška.Příjde doba kdy se asi zhoupneš.Na kandelábru a s konopným lanem na krčku.Je to pedagogické a zas to ani moc nestojí.Dělá se to od pradávna.
  • Ruský benzin máme v nádrži, doma vaříme na ruským plynu, ale do "rusáků" se budem strefovat, a hlavně ti, co z toho mají a budou mít jenom škodu. Říkalo se: Čecháčci, kmocháčci. To sedí.
  • ešili,rusy,cikány,araby a kdy začneme řešit naše školství,zdravotnictví,dopravu,a nezaměstnanost? ano nezaměstnanost,přes česko se přežene vlna "levnýh" potravin (levných pro řetězce, které vyřeší domácí producenty a pak na nás dopadnou sankce spojené s exportem do ruska,s financováním některých našich firem,a co kurzarbajt? hodně se i něm naplkalo,celý týden od rána do večera aby se zjistilo že stát na něj nemá paníze,nějak se pozapomnělo že nejsme bohatá německá ekonomika,která si ho může dovolit,takže ticho po pěšině,buď těm klidem něco málo dejjte,alespoň pár měsíců a oak je propusťte aby to nebylo tak kách....
  • Víš jistě, že je to RUs a ne Ukrajinec?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit