Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čeští literáti by potřebovali dostat okovanou násadou po hubě,aby neoblbovali národ.Když se neumí podívat,jaký byl Havel prolhanec a jak svým lumpáctvím pomohl tuto zemi zbídačit,tak by také zasluhovali,na katovské mučírně,vydloubat oči.S prolhanci musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.Jinak se bude z území,které Čechům po víc tisíciletí patřilo,kvůli předlužení státu,se nucena vystěhovat.
  • Václav byl daleko horší, než se o něm Klaus zmiňuje. Havlovo jméno by mělo být vystaveno na pranýři a ne o něm psát chvalozpěvy.
    • Vypadlo mi tam nevím proč příjmení, tedy opravuji: Václav Havel
      • ... je to nebezpečné vynechat jméno a pak by se mohlo stovky Havlů cítit dotčeni ... jenže stačí říci Havel a je to jako říci zaprodanec a ten už víme o koho jde *10* *10* *10*
  • Havel nejenom jako nejhorší prezident ale hlavně jako lhář a ten co zaprodal republiku a přivedl do bídy většinu národa!
    • V. Havel byl pouhý president, bez pravomocí něco rozhodnout, podle jeho slov pouhý kladeč věnců. Ale v době kdy byl presidentem premiéroval Klaus a to je ta škodná, ten lump, který se svou bandou ruských agentů a mafiánů převážnou část toho způsobil. A jelikož je to sprosté bezcharakterní individuum tak se neštítí V. Havla zejména proto, se nemůže bránit.
      • Mýlíš se, je to tvůj prezident, a bude i kdybys dělal veletoče na rukou nebo metal kozelce (což ale při tvém věku je nepravděpodobné).Pokud myslíš že je tvůj prezident Obama nebo Dalajláma, obrať se na lékaře psychiatra, ten už tě z omylu vyvede, a nasadí správnou léčbu, nechej si poradit.
        • To, že Zeman není můj president zdůvodňují výše.
          A pokud jde o můj zdravotní stav, znám se velmi dobře s lékaři a zatím mi nikdo z nich ani nenaznačil potřebu psychiatrického vyšetření. Ale děkuji ti za starost o mé zdraví.
  • Literátům nakopat do pr...le, Klaus je hajzl ale může říkat co chce, Havel byl nejhorší prezident v historii tak ho nebude ještě chválit.Takoví mamlasi budou někoho kárat.
  • Klause nemusím, ale to co řekl o Havlovi je jen nepatrná část toho co by Havel zasloužil. Tato zbídačená republika je jeho práce.
    • Pravda pravdoucí, Havel = šunt, ale Kikina = póvl.
      • elitář = směs obojího
  • PEN-klub? To jsou ti šumaři? Po svém výkonu si na noblesu a úctu mohou dělat nárok jen stěží...
  • Havel není žádná posvátná kráva, aby se jeho jméno nesmělo brát nadarmo. Je to jen další namyšlený pravdoláskový výkřik - nesahejte nám na svatého Havla. V listopadu 1989 "Někdo" mimo ČSR vybral čechům za prezidenta nedovzdělaného, neschopného a neslušného Havla (přitom v disentu byli vzdělaní, schopní a slušní lidé). Havel těm co ho dostali na hrad (globalisti a KSČ) vlezl do pozadí a třikrát se tam otočil - byl to mizerný prezident, který spáchal velezradu omluvou sudeťákům a řečmi ať se stěhují zpět, poškodil ekonomicky český stát a pro český národ je spíš neštěstím než přínosem a to vše za potlesku ze zahraničí. "Vážení" kavárenští pražští "intelektuálové" vlezte nám už konečně s Havlem na záda.
    • Móc slušně řečeno, poslat je ale skutečně někam.
  • At jdou literati do pr*ele. Jeste par let, az pomine tohle "demokraticky" smetiste, a pravda o Tajtrlikovi I. recenym Havel vyjde najevo. Nic neni tak ruzovy jak to vypada nebo vypadalo. Kdo se zajima a umi si najit, tak vi. Ovce ho porad slepe opevuji. A nejen jeho...
  • Literáty a herce vč Havla prostě kopněte do p*dele! Zaslouží si to! Ten bordel a ta zvěrstva dnes v Česku je jejich obrovskou zásluhou.
  • Václav Havel nebyl charismatickou osobností, ani zvláštním literátem divadelních her. Byl "stvořen uměle" výraznou medializací pro účely získání "vůdčí osobnosti", z důvodu realizace úspěchu předem dohodnuté sametové revoluce. Důkazy se nesmí o tom podávat, vše bylo tajnou dohodou "Gorbačov-Reagan" , následovaný potom Bushem st. Užíval si vcelku i dost blahobytu v komunistických vězeních, kde požíval výsad, jaké požívají boháči, či mafiánští kmotři, dočasně uvěznění pro klamání lidu, že se jedná o spravedlnost. Špičky STB byly informovány o postoji k osobě Havla - revoluční procesy byly naplánovány okamžitě po úmrtí Brežněva, který je odmítal připustit. Sojuz byl v podstatě ekonomicky vyčerpán šíleným zbrojením, což vyvolávalo nespokojenost a snahy po rozpadu SSSR na samostané státy. K tomu udržovat socialistickou soustavu a hasit neustálé problémy a nepokoje nebylo v jeho silách. Rusko po dramatické přeměně tak připustilo rozpad již neudržitelného socialistického tábora a zbavilo se tak obrovské přítěže. Nyní pod vedením Putina sice musí čelit opozičním skupinám, ale dokázalo se zvednout a posílit na dostatečnou úroveň, aniž by muselo vynakládat prostředky na udržení celého bývalého molochu. Je nyní silnější , než bývalý SSSR a ve spojení s rychle expandující Čínou se stávají stále důležitějšími hráči na šachovnici světové ekonomiky i vojenské síly. Zato my jsme byli "obětováni" dinosaurům kapitalismu. Podle toho to i vypadá a zatím největší bordel v našich dějinách je tak vydáván div ne za světový příklad demokracie, která ve skutečnosti je obsažena pouze ve volbách a i to ještě s neustálým nátlakem.. Havel je ve skutečnosti symbolem naší slabosti, zakrývané megalomanií přejmenováváním ulic , letiště a dalších objektů. Sám o své osobě byl slaboch, holdující požitkářství a alkoholu, což mu ovšem překazila jeho nemoc. Takže nakonec si toho tolik neužil... skoro je mi ho líto -tak dlouho se načekal a potom z toho mu zbyla jen chvilka...to aby bylo k vzteku. Klaus jen nesnáší, že je Havel vynášen nad něho, jeho ješitnost je značná. Ale jak se zdá, "Klausovy" ulice či náměstí u nás moc nebudou a to jej štve...Literáti jsou jen buď pragmatičtí s cílem přiživit se na Havlově pseudopopularitě, pokud to není z pragmatických důvodů, pak jsou směšní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit