Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Firmy v česku možná ano, ale ne občané.

  • KIMCID

    Lidé by uvítali platy velkých členských zemí EU

  • goyim

    České firmy, nebo firmy, které působí v Česku? Zase ta propaganda. Každopádně klasika - řeší se firmy a jejich potřeby a ne to, co je v dlouhodobém zájmu země a občanů. Doporučuju přednášky Petra Macha, který se eurem dlouhodobě zabývá a tyto pro-eurovské lži rozbíjí s prstem v nose.

    "Firmy zapojené do programu Deloitte také očekávají, že by euro v Česku mohlo zvýšit důvěru zahraničních partnerů a investorů, protože by zemi vnímali více propojenou s evropským trhem. Zlepšilo by také konkurenceschopnost českých podniků na evropském trhu, protože by usnadnilo mezinárodní srovnání cen."

    Přeloženo, efektivnější vyžírání naší země cizákama a Eurouhnijí. Stačí se podívat, jak dopadlo Řecko s eurem, nebo jak je na tom Slovensko (stále za náma i se slavným eurem) a pak se těmto blábolům jen zasmát. Eurouhnije už to má za pár. Jediná možnost přežizí je výstup z NATOEU, ne nějaké euro. Euro je cesta do záhuby - cesta montovny Německa se železnou koulí na noze...

  • Němci by nám mohli z vlastní praxe vysvětlit, kolik kvůli euru tratili. Při krizích bysme se nemohli bránit hejbáním kurzem. Museli bysme se podílet na placení unijních dluhů. Po zániku EU problémy s navracením se ke koruně. Možná by bylo euro vhodné pro exportéry třeba - to ať posoudí ekonomové; ve vládě ovšem nemáme jediného. Pro vládu jsme jen rukojmí. I Němci mají v rezervě stále možnost zavedení marky. Euro ani dolar nejsou kryté zlatem. Nejsou to ani bankovky. Tím jsou kvalitou na úrovni stravenek, poukázek. Čína si bude účtovat za placení jí eurem nebo jiným svinstvem vysoké poplatky za svůj export. Takže by muselo například Německo platit mnohem více a tím i my, protože čínské výrobky bereme z Německa. Naše neosvícené vlády s tím ale ani v náznaku nepočítají. Dluhový dolar a celá USA ekonomika je na pokraji kolapsu. Když nepřijmou platidlo dohodlé zejména mezi Ruskem a Čínou/BRICS, velmi by se jim zdražila obsluha státního dluhu, dovoz z Číny na kterém jsou velmi závislé (Biden už Čínu uhání o nákupy amerických výrobků), také narostou ceny půjček pro občany a sociální napětí by velmi narostlo (globalistika). A také je tu otázka digitálních měn.

    Spíše doporučuji jüan [Renminbi], Antone Pavloviči.

    https://www.akcie.cz//odborne-clanky/34148-cinsky-jan-pristi-svetova-mena/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit