Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A chrchloidi pořád brečí, pořád brečí a my se jim pořád smějeme, pořád smějeme...

    • Zloději - Jj největší chrchla je ten co se uklidil do Lán a ten stojí opravdu jen za pousmání...

      A neustále v médiích brečí a kňučí jeho soudružský STBák = koblihář...

    • Nevím, jestli by vám ožralý Zeman schválil název pro jeho obdivovatele - Chrchloidi, ale je pravdou, že se těm opilcům od Zemana smějeme...
      • ... my se vám Chrchloidi  pořád smějeme, pořád smějeme...

        Ta chrchloidí bezmoc je vážně zábavná

        • Jsi neuvěřitelný tupoun, který neumí nic jiného, než pod cizí přezdívkou, psát hovadiny...

  • Předseda ODS Petr Fiala uvedl, že tento stav by v každé demokratické zemi by to znamenal rezignaci premiéra na svou funkci. Podle předsedy TOP 09 Jiřího Pospíšila se země po všech kauzách českého premiéra pro ostatní s konečnou platností stala nejzápadnější částí východní Evropy

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Vždycky mne znovu a znovu překvapí arogance a svérázné "vysvětlování" pojmu Demokracie některými ODS a TOP jedinci. Takže když tady oni dvacet let doslova pr..sili co se dalo, kradli, že by se i Babinský styděl, jaký je proti nim břídil,  veškeré demokratické a kontrolní mechanismy zadupali do země, TO BYLO V POŘÁDKU. 

    Ale jak je někdo odsune na vedlejší kolej od státního cecku, v tu ránu jsou prý státní finance a demokracie "v ohrožení".

    Nevím jaký je Babiš a je mi to celkem jedno. Ale mám z toho vždycky pocit, jako když Esesáci plynujou Židy a arizují jejich majetek a to je prý v pořádku, ale nedejbože jak nějaký pražský kapsář na Václaváku okrade židovského klenotníka. To je potom plná huba keců o "ochraně práv židů"  a "do nebe volající bezohlednosti onoho kapsáře". 

    Anebo opravdu je Babiš jejich tajný kůň a prostě dělají vše proto, aby vyhrál příští volby nejmíň padesáti procenty?😯

    • vanhorne

      "to znamenal rezignaci premiéra na svou funkci."

      U nas nedavno rezignoval obycejny MP jen proto, ze vyslo najevo, ze je gambler a nadelal nejake dluhy. Aby nedoslo k omylu, MP je jenom obycejny poslanec, PM je prime minister.

      • A to je absurdita současného režimu. Rezignuje někdo, kdo je gambler a má osobní dluhy, ale nerezignuje nikdo, kdo zadlužuje a rozkrádá celou zemi či pod fiktivní záminkou přepadá cizí země a ve své zemi zavádí pod záminkou terorismu diktaturu. Podivný systém....

  • U Babiše se aspon při kontrole dá zjistit kam ty peníze jdou a že dotujeme Českou televizi cca  8 -mi miliardami ročně a tam nikdo neví kde zmíněné peníze končí,to je koukám všem jedno.Tady mi osobně něco nehraje.Navíc dotace není nároková ta se dá vždy upravit kdežto poplatky mají oporu v zákoně pod hrozbou sankcí.Tady je opravdu něco shnilého.

    • tak to bylo k věci a to my čt leze někdy na nervy,ale fakt mimo mísu.Jak začíná lézt špína čobola na světlo tak se mi zdá že jeho příznivci ztrácejí jakoukoliv soudnost a vypadá to že se čeká na martany(no nebyl by první).

      • Marťani už tady nejmíň 70 let jsou. Tví nadřízení ti to asi "zapomněli" říct, že? https://ulozto.cz/hledej?q=above+Majestic  No nediv se...pro ně jsi jen postradatelný pěšák v roli "užitečného idiota"..

      • Vidíš to mule? A jen je šance, už si ty lopata otřeš botku o pana Premiéra. Ale neboj. On to ustojí. To jen ty - chátra z ulice budeš vyřvávat furt po Praze. Dirigován ODSákama, Kalouskem a jim podobnou havědí. Ale na zbytek republiky nemáte. Fajn pocit, že?

        • okoune tupoune Babiš je zloděj a hotovo a ožralec a jeho okolí s tím nic neudělají.Proradnýho čobola že volí třetina lidí - toť zásluhy předchozích vlád kde čobol tahal za nitky části socanů již v minulosti a kdyby šel do erdele tak už vystrkuje růžky druhej čobol i s vyznamenáním a to si s tim Bakalou tak rozuměl než gauner Bakala odvez všechny prachy.Jo těžko rozhodnout ,a kdyby vše selhalo máme ještě prolhanýho rejžáka s komunistama.No ideály 89 trochu selhávaj.

          • Ty jsi mentálně nezámožný a z toho důvodu mou osobu nechávají v klidu.Jsi jen závistivý -STULTUS- a může tě těšit že je vás plná Praha a ještě mně těší vaše bezmoc,ještě  jak tady už někdo zmínil,Praha je jen periferie zbytku republiky.Jen si tam ty šmejdy Kavárenské povaleče nechejte a kdákejte co chcete.Už z principu to doufám Babiš nevzdá aby neudělal radost takovým troubům jako jsi ty -KUMULE-jsi tak ubohý že  nepíšeš ani pod svým mailem.Posera,nic jiného.

            • objasni mi to s tim e-mailem ? ty hlavo řepkovim olejem pomazaná,nemáš už taky slíbenej flek jako ta cvok bába co z psychiatrie jde rovnou na finance?A doufám že takovej vliv nemám aby odstupoval Babiš , to bys mi dost fandil , ale dík ,  je vidět že i názory jednoho člověka vás ummrrddaanncee z asociace nenažranejch oberymrdů štvou a to je dobře.

              A nereaguj na mě neb pak si prostého blba popírajícího vlastní názory a nikoliv vyurinovance z čobolácké áno.Ty neposero z čapího hnízda.

  • TheGGG

    snaha eurošmejdu z brusele potrestat vzpurné východní montovny, které odmítají jejich multiculti rakovinovou politiku je až směšně očividná...

    z ČR už tak tečou ven kvůli EU neskutečný prachy a to málo na dotacích co nám dají by zase chtěli zpátky... holt protektorát se moc škubal

    • ne kvůly EU ale za slabou korunu je odpovědný zejména premier tak už si to ty nagelovaná palice srovnej,koruna oslabila ,do ČR se dovezla pracovní síla ze všech koutů a koruna churaví a churaví,a komu to vyhovuje no oligarchovi Babišovi neb za peníze EU má víc kaček na dotací a ještě se zintenzívnil vývoz lidské práce z Čech.Co na to asi Rusnok s vypatlanou palicí Babiše a vypitce Zemana.Takže žádnej protektorát, ale nenažranec Babiš krade víc než může Brusel skousnout.Kdyby sis na hlavu nedával gel na erdel tak ti to dávno došlo.A multikulti ty bllbe tady nebude neb se válí v Německu za co tady chodíš do práce.No aspon něco pozitivního na těch výplatičkách najdeme.🙂Teda doufám že makáš a nejsi dobře živenej mamánek.

      • vanhorne

        "za slabou korunu je odpovědný zejména premier"

        Mezi korunou a exportem vladne umera neprima, slaba koruna= silny export.  

      • Kumule běž kumulovat svého ptáka na hajzl redakce Tischcali a nestrhni si u toho pravou ruku, hňupe.

        • 🙂copa análko z agrovyžerto nebude na odměny🙂
  • Transparency Intrnational je záškodnická organizace, která bonzuje a nechává se živit z kapes daňových poplatniku. Nic nového. 

    • dzixy

      For koloběžka.1

      A co vyžírci poslanci?? Zejména ti opoziční, kteří jsou v Parlamentu potřební jako komunisté na Velehradě.

    • Z kapes danovych poplatniku se necha zivit cela nase strana a vlada v cele s hradnim...

      • vanhorne

        "necha zivit cela nase strana a vlada v cele s hradnim"

        Na lotroviny jako vojaci, na praci jako zebraci?

  • Členové sekty ANOistů by měli za imigranta Bureše ty prachy zaplatit ze svého, ta ruská hradní kumda mu může přišpět.
    • Vidíš lopato? A to se právě nikdy nestane.To jen lopaty tobě podobné tady budou blít tak, jak jsou doma ve chlívku zvyklí. Ale to nevadí. Prasata stejně každý přehlíží.Ale jinak jsi tady namastil opravdu veliké moudro. Jsi tam ve chlívku u čuníků parťákem,co?

      • pokud se válíš v hovnech, v nevykydaném chlívě a páníček ti nedá nažrat, tak ho můžeš udat.
      • hlavně okoune alias rodrig abys taky nemusel něco vracet,Babiš bude muset šetřit .Spíš to dopadne tak že vše nechá na ČR jako slavný Železný s Novou.Vypakovat toho čobola který rozkrádal už v rodném Slovensku a jak je vidět tak už se ty metody naučil od fotra za komančů.Pravdou je že pokud o tom bude kvákat Kalousek tak mi připadá že jde o PR akci placenou Agrofertem.🙂

  • To by nebyli staří známí bruselští eurohujeři a jejich kumpáni a spojenci z mediálního světa, kdy by se též nevezli na módní vlně vybičované antibabišovské hysterie. Stavidla špinavé antibabišovské stoky byla uvolněna, aby spláchla Babiše a s ním poslední zbytky odporu českých demokratů, kteří se staví odmítavě k nastolení eurohujerské diktatury.
  • Pokud naše tajné služby slouží této zemi, věřím  že už není daleko den, kdy toho šmejda najdou někde v kafilerii s prostřelenou hlavou.
    • Chcípni, pablbe a nepruď.......idioot Sajmon má nový nick, viď ty pablbe.....

      • análko z agrofertu nepovídej

        • Jdi do prdeléé, ty kretééne.

    • Jsem dalek vulgárních výrazů, ale tohle je opravdu výkřik lidské spodiny a chorého mozku.

      Výkřik  vůči komukoliv s přáním smrti. Hnus. Jak výrok, tak autor. 

      • vanhorne

        "ale tohle je opravdu výkřik lidské spodiny a chorého mozku"

        Koho nebo ceho je tento vykrik, ktery vyvolal poprask v civilizovanych zemich v zahranici? Kdy jisty podradny statnik prohlasil ke kamaradovi Putinovi, ze existuje prilis mnoho novinaru a ze je treba novinare likvidyrovat!(Beijing 2017). Co ty dalsi vykriky a bylo jich nekolik, kterymi se ten ubozak zapsal do pameti normalnich lidi? Hlavne obcanum, ktere ta podarena hlava statu nazvala:"Pathologicka sedlina lidske spolecnosti"(Liberecky Kraj 2017). Ma ten clovek v palici jeste mozek, nebo uz jenom tu sedlinu z nejake tekutiny? Jak dlouho jeste to doktori nechaji behat po svete? 

  • Já zase podezírám Brusel z toho, že se řídí komunistickým heslem: " Kdo nejde s námi, jde proti nám ".

    Úkol však zní jasně: "Špinit všechny, kdo nadšeně nesouhlasí se vší bruselskou hloupostí ! "

  • Je to celosvětové spiknutí proti křišťálově čistému Burešovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit