Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řešit nelegální migranty EU dovedla ihned, dokonce je schopna velmi rychle trestat. Proč takovou důležitou věc, jakou je výživa občanů EU nejsou schopny vyřešit hned? Proto, že jim nejde o občany a jejich blahobyt, ale přednostně řeší, co s cizinci, kteří zde nemají co dělat.
  • To je hlavně naše vina !., protože jsme nesvéprávní vazalové, co nikdy neměli a ani dosud nemají koule v čemkoliv třísknout do stolu a stejně jako to dělají např. Němci..prostě ty kamiony poslat okamžitě svinským krokem zpátky do doby, než druhá strana pochopí, že nejsme jen východní šunt a čuňata, co budou žrát i z koryt, hlavně když to bude "šunkáček za 29Kč/kg v akci" ! Každý si ke každému dovolí jen to, co si ten druhý nechá líbit..a my, jak jde vidět., si už necháme doslova od každého hula hula "kakat na hlavu" a ještě si to namažeme i na obličej, protože to "doporučuje zdravotnická komise EU, jako zdravé a výživné" s tím, že kdo se namaže první, dostane pytlík granulí pro kočičky zdarma..
  • vanhorne
    "Konkrétně žádám, že s ohledem na to, že teď se připravuje novela legislativy, která se týká ochrany spotřebitele, tak aby do této legislativy byla vložena jedna jednoduchá věta, která říká: Je-li ten výrobce stejný, výrobek se tváří marketingově stejně, spotřebitel má důvod si myslet, že ten produkt je totožný, aby měl ten produkt i stejné složení, stejnou kvalitu," řekl ministr.

    O co on vlastne zada a o cem to zvani?Aby se vyrobky tvarily smutne nebo vesele, podle toho jestli miri na vychod nebo na zapad? Jeden z tvoru, kteri obhajuji vase zajmy v EU?Vsichni jsou marketingove stejne se tvarici "vyrobky", ktere by se i na Vietnamske trznici tezko prodavaly.
  • A co jako s tím má co dělat Brusel nebo Praha? Existují přece nějaké evropské normy a hygienické předpisy a tak je třeba, aby příslušné kontrolní orgány kontrolovaly a při zjištěném porušení těchto dokumentů svá zjištění zveřejnily a porušovatele sankcionovaly.
  • Takže za rok a půl rozhodně Brusel co s tím za další rok až dva udělá?? Do té doby bude stále dodávat hnůj a odpad a naším vlastním činitelům to nevadí co žerou lidé teto země? Nevolitelný dobytek celá garnitura
  • EU chrání zákazníky ale pouze ze starých zemí 28. My jsme lidi 2 kategorie, nám stačí ten šunt, co nám tady pošlou. Až získají další blbce (Ukrajina, Moldavsko) budou vozit šunt do nich, my musíme vydržet. Před rokem 89 jsme produkovali potraviny v nadbytku, mléko ( sušené šlo do hladovějící Afriky a oni z toho měli prudké běhání)
    Nalákali nás na to, že k nám chtějí exportovat demokracii, není pravda chtěli získat trhy a jak ještě více znásobit zisk, no poslat jim sračky, které v zemích původu by nikdo nekoupil.
    Němci falšovali potraviny už za Adolfa (umělý med, máslo) ale tehdy si to konzumovali sami. Náhražky díky vyspělé chemii byly v Německu v kurzu, ale když přišli na to, že tyto náhražky způsobují civilizační nemoci, z čistým svědomím nám je za těžké peníze dodávají. *12*
    • My se stále chováme jako lidé druhé kategorie. Tu komunistickou devastaci morálky a dalších hodnot jsme ještě nepřekonali a chováme se stále jako burani ze IV. cenové. Čemu se ale divit, když jsme si za svůj "symbol" zvolili to co dočasně straší na hradě...
  • Co jako na tom rok a půl budou všichni dělat? Darmožráči, lehkoživkové, vyžírkové, uplně zbytěční tvorové, pryč od nich
  • Pryč z Bruselu i Katalánci té EU mají již plné zuby.Tam mohl každý vidět demokracii v praxi.
    • Katalánci nežijí v Bruselu a nemají problémy s EU, ale se Španělskými úřady.
      Byl jsi někdy v Bruselu? *3*
      • Číst tě měla naučit ZŠ a ne platově ubrečení učitelé,proto píšeš o nečem jiném.Jinak v Bruselu jsem nikdy nebyl a nikdy jsem po tom netoužil,ale Španělsko,Francie ano.
        • Milý kritiku, na své Pány učitele a Paní učitelky vzpomínám s velkou úctou, ti mi dali do života hodně. A pokud jde o Brusel, doporučuji zajet si tam, je to nádherné a zajímavé historické město a milí lidé.
  • mellys
    oni si myslí, že žijeme 300let... jako vrány, proto maj dost času...pryč s nima , do tepláků... *16*
  • Dříve to nejde .Nejdříve musíme sníst už vyrobené a připravené na výrobu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit