Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celá podstata tohoto harašení zbraněmi je strmý pád americké hegemonie doprovázený obrovským zadlužením celé USA ekonomiky. Z historie je patrno, že pokud USA se dostalo do
    situace jako je nyní vyvolalo válku. Bohužel si USA myslí , že by se válčilo jen na území Evropy a americké banky by štědře za vysoké úroky tuto válku financovali tak jak financovali Krupa po dobu druhé světové války. Ale pokud válka bude tak si myslím, že první úder půjde přímo na USA a ti konečně poznají skutečnou válku na své kůži a nejenom v přímém přenosu z TV.
    No ono koncem konců to bude asi jejich poslední poznání.




    š
  • Za NATO potažmo za zájem USA kapitálu bych nikdy nebojoval.
  • dzixy
    Voják, který poslkytoval tento rozhovor musel být pekný cvok. Ještě že zůstal v anonymitě. Ví asi proč. Že každý občan v případě ohrožení bude bránit vše, co je jeho a jistě by tak bylo i v případě ohrožení válkou. S odvody se nic nemění, nic neřeší, a pokud jak říká soudruh voják, že to asi přiláká mladé lidi do jejích řad, tak to mohou udělat již teď, pokud mají o službu v armádě zájem a ne odovody. Věřím, že v tomto případě jistě většina mladých bude odmítat, aby se kdejaký voják hrabal v jejích soukromí, natož v jejích zdravotních kartách, kterých prozrazení je trestné. Zase si socialistická vláda vymyslela ptákovinu a ještě větší ptákovinou ji vysvětluje a omlouvá. Argumenty nulové. To jenom hra generálů na válku.
  • Branou povinnost bylo doposud možno vyhlásit jen při ohrožení státu ALE. Co je ohrožení státu ?? Infekce Eboly ? Ruská invaze ? Dopad meteoritu ? Výbuch v Temelíně? Kolaps Vltavské kaskády ?....... Jsme to schopni dnes definovat ????

    A pak li že to nejsme schopni vědět předem ..... Nebude pozdě dělat odvody ??
    Respektivě svolávat brance a sepisovat kdo je ochoten případně schopen pro tento stát něco udělat ??
    Než to sepíšem tak.... co ??....... Vychcípá půl ČR na Ebolu ?? Nebo budou Rusové už v Německu ?? Nebo Rakušáci budou zářit jak vánoční stromek případně budem hledat utopené Pražáky v Drážďanech ??

    To byl jen příklad - samo že se každý cítí být ohrožen něčím jiným a každý chce pomáhat a bojovat jen za svou věc ale dle mne ------ ŠTĚSTÍ PŘEJE PŘIPRAVENÝM. Jak tedy zajistit krizový plán když nevíte s kým lze počítat ?
    Asi to bude nastaveno logicky - chce to jen vynechat úvahy toho vojáka ti za vším vidí jen střílečku a podívat se jak je ten zákon napsán. Nezabývat se dedukcema proti komu ale pro koho je to takto nastaveno. Toť můj názor.
  • je to vtipné :) tak se na to podívejte :

    http://www.nwoo.org/2014/12/21/problem-s-jadernymi-zbranemi/
  • Bránit svou vlast ano, zájmy USA ne !
  • Povinné odvody?!

    To nám naroste počet astmatiků, neurčitých bolestí zad atd...

    A děti našich politiků, ty jen řeknou - modrá je dobrá...
  • Takových milionů lidí umřelo proto, aby "bránili vlast".
    Kdyby se nikdy vlast nebránila, co by se vlastně stalo? Chtěla někdy zabrat jedna zem druhou jen proto, aby vyvraždila místní obyvatele? Pokud ano, tak nejde o "obranu vlasti" ale o obranu vlastního života, to je něco jiného, ale aby teřba kvůli dvěma pitomcům jako byl Stalin a Hitler umřelo takové množství lidí, to je děsné.
    Kdyby je vlastní lidé chytili, dovezli na neutrální místo a nechali je tam vzájemně bojovat v ringu o svůj život, to by bylo fér. Ale takoví vládci se vždy schovají za masy nevinných lidí, které vyblázní a pošlou na smrt. Možná jednou přiletí UFOni a ukáží nám, že to jde dělat úplně jinak
  • Je smutné (nebo spíše k vzteku),že to byli politici, kteří svými špatnými rozhodnutími a zbabělostí vždycky vyvolali válečné konflikty, v současnosti umožnili vzestup islámského terorizmu v Evropě i nekontrolovatelnou imigraci a samozřejmě i rozvrtali Ukrajinu tak, že se z toho jen tak nevzpamatuje. Pak volají po vlastenectví a nutnosti jít do boje za svoji vlast. Z nich však žádný bojovat nepůjde, budou stále dřepět ve svých polstovaných sedačkách a budou stále vydávat svá, pro občany většinou škodlivá, rozhodnutí.
  • Hrdinný voják neuveřejnil své jméno- jak pak asi bojuje s ksichtem ukrytým v kukle nebo šátku.
    V případě konfliktu by se naši občané museli začít střílet navzájem aby bylo jasné za koho budeme bojovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit