Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "ročně o víc než deset miliard eur míň. Tato kupa peněz je rozdíl mezi tím, co do unijní kasy vloží Britové a co dostanou zpátky ve formě dotací, anebo v rabatu."
    .
    A pamatujete, jak po Brexitu někteří vyřvávali, že Britům politici lhali, že budou mít víc peněz?

    není dlouho doba, kdy budeme dostávat stejně jako tam dávat. Problém je v tom, že si představte, že dáváte sousedovi tisíc, on vám ji sice vrátí, ale pouze v případě, že tu tisícovku použijete na to, na co určí soused a ještě k tomu budete nuceni přidat další peníze. Jinak by vám prostě soused tu tisícovku nevrátil. Že je to na palici, No to je celá ta dotační politika, která naprosto mrší tržní mechanismy a nahrává do kapes vybraným firmám i politikům.
  • EU je k ničemu. Profitujeme akorát tak z volného obchodu - ten potřebujeme. Ale ten by jsme mohli mít i bez EU, jako napríklad Švýčarsko, Norsko atd... Jinak EU jenom škodí - zákazy, regulace, buzerace, cla na tovary ze zemí mimo EU zónu. EU je k ničomu, bylo by dobré, kdyby sa rozpadla a změnila jenom na zónu volného obchodu.
    http://www.epshark.cz/clanek/173/evropska-unie-neni-k-nicemu-potrebna
    • ještě bych připsal, že banda byrokratůz Bruselu žije mimo realitu a pobírá mzdu, která neodpovídá vykonané práci, neni schopna zabezpečit své vnější hranice, zasahuje do vnitřních záležitostí suveréních států. Británie vystoupila a místo toho aby EU změnila svou politiku, pokračuje ve své destrukci dál. At si někdo zkusí procházku v ve večerních hodinách v evropských městech, která jsou zaplavena muslimským etnikem. Jestli toto je ten vysněný Západ, tak děkuji, nechci.Radši chudý ale svobodný a v bezpečí. Jedné totality jsme se zbavili a do druhé se dostali. A za tento stav opravdu nemůže Putin, ale fuhrer Merkel, alkoholik Junckers, nekrofil Macron, Sorosem podporované neziskovky a ostatní demokratická žumpa.
    • Například Švýcarsko ? *15* *15* *15* *15* bože vy jste vtipálek, ve Švýcarsku je demokracie, podívejte se na Česko, naši vlast okupuje emigrant a estébák ze Slovenska, prezident je ruskej kolaborant, převlečení komunisti rozkrádají republiku a vy tu píšete o Norsku které je mimochodem bohaté díky ropě a Švýcarsko díky pracovitosti občanů a bankovnímu systému. Jste absolutní zabedněnec vy hlupáku.
      Váš nick přesně odpovídá vašemu myšlení.
    • pro komunisty, netáhla, kolaboranty a fňukny na dávkách je opravdu EU k ničemu, souhlasím
      • Až tolik jich je ve Velké Británii? Tak to pak Brexit chápu?
        Nechce se nakonec Británie dostat pod vliv Rusáků? No povídejte! Mám oči navrch hlavy!
  • Už aby tady bylo referendum o vystoupení z EU a zločinecké NATO. Včera bylo pozdě.
    • To CX5:
      To není nic jiného než vlastizrádné kecy.
      • Už to máš v té tvé makovici úplně, ale úplně vybrakované.
    • Mongolsko v EU není.
      • Souhlasím, Mongolsko v EU není. A na to jsi přišel sám, nebo ti někdo u klávesnice napovídá?
        • CX5, když se ti tady nelíbí,v KLDR se o Tebe jistě rádi postarají, jako o pana Warmbiera. A vem si sebou i ty ostatní trumbelíny, kteří si neváží prosperity a bezpečnost, kterou Česká republika ve své historii ještě nezažila.
          • Lojzo! Ty jsi Lojza z Horné Dolné s IQ jogurtu bez marmelády.
          • Doufám, že nepatříte mezi lidi, kteří odsuzují Zemana nebo Babiše nebo se dokonce účastní nějakých demonstrací. Jinak by bylo logické, jak sám píšete, že když se vám něco nelíbí, změníte zemi. Myslel jste to tak, že? *1*

            A pokud prosperita a bezpečnost země souvisí se členstvím v EU, tak potom nerozumím problémům Řecka, Itálie nebo Španělska a už vůbec nerozumím Brexitu, když Británie díky členství v EU skvěle prosperuje a je velmi bezpečná. Že tomu také nerozumíte? *1*
  • Je nejvyšší čas odejít z EU.Již nás stála neskutečně mnoho.Rozvrácené hospodářství a výsledek nula.Poškozené dálnice kamiony.Dřív jezdili přes Rakousko a dnes u nás.Dříve to byl problém Rakouska a dnes náš.Rovněž z NATA.
    • Tak na co čekáš? Sbal si kufr a odejdi. EU, budoucí USE je naše širší vlast, protože jsme Evropané, naše minulost, kultura, myšlení je evropské. A odejít z NATO? Na to čeká Putin, aby nám poskytl "bratrskou pomoc" a skončili bychom jako východní Ukrajina nebo Krym.
      Řečičky o "odchodu" z EU a z NATO jsou hlásáním vlastizrady a hlasatel by měl být vypátrán a po zásluze potrestán,
      • Již jednou jsem ti napsal,že nikdy nebudou USE,protože si to USA nepřeje a myslím,že vyhnání tento stát již předvedl,proto nikoho nevyháněj .Já tady něco dokázal na rozdíl od tebe.Víš co je to vlastizrada?Přesně to ,co tady propaguješ.
      • Jsi magor. Jinak je ten tvůj nesmysl bez komentáře.
      • Jste jen další z těch, kteří nechápou rozdíl mezi EU a Evropou.
        Odchod z EU je hlásáním vlastizrady? To byste musel potrestat hodně Britů.
        To se vám moc nepovedlo, že? *1* *1* *1*
  • Odejít z EU ? Zas to známé jak v detektivce. Kdo s toho má prospěch ? EU by nebyla špatná volba ovšem komu ta organizace bude sloužit !!! Víte globalizaci nikdo nezastaví ale slouží nyní jen miliardářům holt nad národním monopolům !!! Už jsem to tady dával, že se svět vyvíjí ve spirále a systémy se opakují ale na vyšší úrovni ! Vypadá to, že nastupuje otrokářský řád !
    Nebo né ?!? Co je potom ,že miliony co miliony ale už miliardy lidí žijí jak v době "kamenný" !
    Dávám jeden odkaz na současný stav ale do deseti let má vládnout světu pouhé procento !!!
    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/bohatstvi-sveta-ma-v-rukou-procento-lidi/r~i:article:303343/

    Snad bude platit Werichovo "sejdeme se v lepších časech"!
  • je potřeba vystoupit z EU a nastoupit již ověřenou cestu slovanské prosperity po ruském vzoru vedení hospodářství, hladovějící EU už nám nemá co nabídnout








    YEAH !!!!
  • Stačí si přečíst jenom titulek a jistě skoro každý bude tentokrát s Pavlem Jéglem souhlasit. Jenomže u něj je to jinak. Titulek neodráží jeho názor. Škoda pro něj.
  • DEMOKRACIE je vyjednávání, kompromis a dohoda. Jen bolševický blb si myslí, že když "vyhraje volby" s 30%, tak si může dělat , co se mu zlíbí a kašlat na zbývajících 70% voličů, kteří chtěli něco jiného.
    V době maximální konjunktury si "berdoták" Babiš bere 100 miliardový úvěr. To by mě zajímalo, kdo to bude platit, až přijde krize *11* *11* *11*
    • ty to zaplatíš ty buzerantskej Č U R Á K U *1* *1* *1*
    • Ano, těch zbývajících 70% voličů mělo jinou představu o vedení tohoto státu, ale rozdrobených na průměrných 10%. Každých cca 10% voličů má jiný názor oproti těm 30%, kteří táhnou za jeden provaz.
  • slet kolaborantů v režii našich penzistů je v plném proudu, adios vy ruský hovada, umřete v EU a naděláte s tím prd *15* *15* *15* *15* *15*
  • apači - chystej se , brokovnici mám nabitou a bude poslední výstřel - jen pro tebe *1*
    • i ty pistolníku, až v parku nakrmíš holuby, vypiješ u Ordinace v růžové zahradě dva braníky, pochčiješ se do prosezeného gauče tak si nech zdát o tom jak do čehokoliv střílíš *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit