Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0
    • 0
  • Sobotka, Kalousek a jejich komplici v ODS kadí do gatí aby nevyšly na povrch a nebyly souzeny lumpárny s Bakalou . Vyšetřování kryté Murínem na Gipsu to dosvědčuje. Výše zmíněným hochům je třeba říct že jejich časy a moresy už skončily a je třeba za ně zaplatit.
    Buď zabavením majetku a nebo basou.Pak nastane ta pravá DEMOKRACIE.
  • Sobotka byl hrobař Čssd a onu pomyslnou hrobnickou lopatu nyní přebírá Fiala a to je jediné dobre. ODSka patří do hoven.
    • 0
  • Fiala je ten poslední, který má co radit. Za celou dobu svého postavení v čele ODS neudělal vlastně vůbec nic. Jenom se veze. Proč si takového vola vůbec zvolila do čela strana, která se chce pozvednout z trosek? Nemám rád ODS, ale ještě více mi vadí jednotlivci, konkrétně Fiala.
  • jako celá krystalicky čistá ODS. Nelze zapomenout jak vylezla na povrch Nečasova aféra s tou blbkou Nagyovou, co drze úkolovala kontrarozvědku.ODS o život vylepovala plakáty, kde stojí ve smečce s nějakou Němcovou. A prej "Němcová for premier". To je panečku drzost, to je nebetyčná vlezlost. A tady takový politický balast chce jako rozdávat karty?Toto chce říkat co se má a nemá?Špinavci si nevidí na špičku nosu.
  • Pan Babiš konečně vyklízí havloidní chlív!
  • na GIBSu tancovalo a hodovalo. Celých 200 lajdáků s platy okolo 50 000 se vesele povalovalo. Loni pracovali na 100! kauzách policajtů. To si panečku mákli. To musela být dřina. A najednou vyschl penězovod. Elitní policisté? Elitní lajdáci práce se štítící. Ale s obrovskou vůlí se udržet u korýtka. Jo hoši nic netrvá věčně. Za vaše penízky - to bude nově upravených chodníků.
  • Že Fiala ztratil veškerou soudnost svědčí i tento jeho výkřik do tmy. Kdo je vlastně Fiala, že chce, aby premiér skákal podle jeho "písničky"? Na tak vysoce vzdělaného člověka je to fakt dost chabé povědomí o situaci. I když "pravdolaskařů" je dost, kteří by ODSku opět volili, ale pokud Fiala bude takto perlit dál, strana v příštích volbách bude mít podobné problémy, jako skoro všechny "demokratické" doposud na čele s TOPkou, lidovci, socialisty a dalšími. Domnívám se totiž, že i vzdělaní voliči, kteří podle Fialy volí ODSku, budou chtít po svých poslancích a straně jisté výsledky za volební období. To potom před ně vystoupí Fiala a bude se omlouvat tím, že bohužel je nikdo nepustil ke kormidlu. Bude lhát, a moudří to poznají, protože u toho kormidla mohli stát a plnit sliby svých voličů. A neudělali tak pro falešný postoj k morálce a etice především tím, že nerespektovali zákon, mluvící o presumpci neviny. A to jim pomalu, ale jistě láme politický vaz. Zaslouženě.
  • skákací klokánci kteří neví kudy kam Na oko skučí že je nikdo nebere do vlády. Když je šance, hrají si na Jánošíky. A spravedlivé. To se jim moc daří. Banda profesionálních loupežníků a překrucovačů chce jít najednou naoko příkladem. Jejda to je komedie! Hoši už aby byly nové volby. To zas bude nářez!
  • Fiala s křivou tlamou a charakterem má co kecat, možná tak s Kalouskem zlodějem oblbovat studenty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit