Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NÚKIB a BIS se zjevně ideologizují podle dogmat z eurohujerského katechismu a tak odbourávají poslední zbytky své důvěryhodnosti. Podle politruků z těchto rádoby-bezpečnostních složek poslední bitva vzplála a s tou zatracenou komunistickou Čínou a s jejími technologickými údernými pěstmi se naše liberálně-eurohujerská demokracie rázně vypořádá...NÚKIB a BIS se zesměšňují, jsou obtěžkány ideologickým balastem natolik, až jsou téměř paralyzovány.
  • Huawei a ZTE..tedy provádí v rámci konkurenčních válek a vlastních cílů špionáž atd..a ti všichni ostatní soudruzi., samozřejmě, že zcela "korektní a poctiví"., co většinou berou součástky v zájmu o levnou výrobu a tím i vlastní prodej a zisk..,zcela mimochodem, rovněž i z té Číny atd., aby tolik nepdohrávali současnou, konkurenční válku s asijskými trhy, co už umí daleko lépe a levněji zvládnout, mimo jiné..i rychlejší nástup tzv.G5..atd , tak ti jsou tedy svatí a nic takového neprovádějí ?!..

    • Na většině elektronických součástek je napsáno "Made in China", takže pokud chtějí naši čímani  vytěsnit vliv čínské technologie, pak by museli zničit veškerou elektroniku...
  • Tak Stbak se v odposlesich asi vyzna zejo...

  • No toto se rusofilce z hradu - uslintanému prolhanci a zaprodanci vychodostepních nájezdníků líbit nebude.

    Kdypak už vyleze ovčák s nějakým jeho "výblitkem" že je to jen "propradná" sabotáž a že nemůže být nic lepšího než šikmoočkový výrobek.

  • Okolo Huawei a 5G sítí se také rozjela technologická válka. Deník Financial Times nedávno vydal zprávu, kde cituje uniklý materiál americké vlády. „Prohráváme,“ stojí ve zprávě. „Kdokoliv, kdo povede v nasazování 5G, bude mít významný náskok…“
  • Aby pan ing. A. Babiš neměl nakonec pravdu a BIS nerozkryla, že Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB) dostal dotaci od konkurence Huawei! 

    Nebo je všechno jinak?

  • vanhorne
    Nejvyssi mandarin tchung-czi Zeman k tomu nema co rict? Proc nevyda Manifest aby uklidnil jeho touto situaci znepokojene verici a privrzence? Zajimave.
  • Karel

    No já si nejsem jistý jestli mám věřit našim souudr_ pardon bratrům v Americe, zvlášť když se jedná o Velkého Bratra, jenom jestli to nebude vrtění psem.

    Jestliže umělá inteligence, která je v Huawej obsažena náhodou nebrání nezákonnému šmírování "Velkého Bratra".

     Nebo jestli Kasperski lab (ruská antivirová společnost) nebránila průniku smluvních hekrů do Amerických voleb takovým způsobem, že nemohli ovlivnit "hlasováni" jako vždycky.

     Proto je třeba uvalit sankce na tuto společnost a vytvořit "obraz nepřítele" a určitě neřeknu žádné tajemství že největší nepřátelé jsou Američani sami sobě.

    Místo aby se spojili s Ruskem proti Číně bombardováním Japonska, Vietnamu a Koree jejich úhlavními nepřáteli a sankcemi proti Rusku a dodávkami skrze větší výdělek i technologií umožnili takový růst Číny, že už téměř není cesty zpět a Rusku v pudu sebezáchovy nezbude než "spolupracovat" s Čínou.

  • pavel.zajda.7

    Tak holt nakoupíme amrdólský krámy!

    Vyrobený v Číně, hahaha

  • Bureš dostane kapky od ožralce z Hradu, který tu ty čínské šmejdy dotáhl! A pak že BIS jsou čučkaři... Největší bezpečnostní hrozbou pro Česko je Zeman!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit