Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že není tak daleko doba, kdy se za Prahu bude bojovat o hodně blíž. No, i když za Prahu?

  • U KÁBULU SE BOJUJE I ZA PRAHU!

    Na to by nikdo, o tématu diskutující,

    neměl zapomínat!

  • Ovšem vrchol bylo vyblití se nějakého Zaorálka. Posledního šmudly z ČSSD. Prý bychom se okamžitě měli stáhnout a odsoudit nemorálnost mise. Jejda to promluvil ten pravý a o morálce! Za dobu jeho poslancování v Praze se tady v Ostravě pelešil se redaktorkou zpráv ČT. Vůbec žádné zpravodajství se nemohlo obejít tady bez tohoto syčáka od socanů. Nakonec kvůli ní i uprchl od své rodiny. Po čase se vrátil domů ke své parohačce.A tady takový vyhlášený společenský hnůj nám chce vyprávět o morálce?

  • Jeden z Babišových rozumých názorů. A proto ti "bývalí" tolik prskají.

  • josef.servit.9

    Bureš ty o tom nerozhoduješ!!! Nějak ti narostly křídla hňupe.

  • my tam žádné vojáky nemáme, tam jsou jenom žoldáci

  • mun.go

    Babiš jako politik v porobené zemi ani nic jiného dělat nemůže. Mimochodem, na stránkách NATO je uloženo Plné znění zakládajícího dokumentu NATO které obsahuje taková hezká slova:

    Článek 1: Smluvní strany se zavazují, jak je uvedeno v Chartě OSN, urovnávat veškeré mezinárodní spory, v nichž mohou být účastny, mírovými prostředky tak, aby nebyl ohrožen mezinárodní mír, bezpečnost a spravedlnost, a zdržet se ve svých mezinárodních vztazích hrozby silou nebo použití síly jakýmkoli způsobem neslučitelným s cíli OSN.
    Článek 2: Smluvní strany budou přispívat k dalšímu rozvoji mírových a přátelských mezinárodních vztahů posilováním svých svobodných institucí, usilováním o lepší porozumění zásadám, na nichž jsou tyto instituce založeny, a vytvářením podmínek pro stabilitu a blahobyt. Budou usilovat o vyloučení konfliktu ze své mezinárodní hospodářské politiky a budou podporovat hospodářskou spolupráci mezi všemi smluvními stranami jednotlivě nebo společně.

    Zejména si přečtěte také článek 5. A samozřejmě, slova jsou něco jiného nežli činy.

    Originální znění v angličtině je zde.

  • Bude se po brzkém ukončení afghánské "mise" tvářit AB že se nic nestalo? Nezlomí mu to vaz? Každý z opozice mu to vyčte! Každý bude dělat chytrého. A co naši generálové? O čem budou žvanit? Připomenu, v příštím roce se rozhodne o naší možné další 20 leté účasti v NATO. O těch spojencích, kteří jako první zavelí k "taktickému přesunu do předem postavených, t.č. imaginárních pozic"- do Evropy. Tam, kde je chceme a potřebujeme mít už dávno. Ale kde USA nechce bránit Evropu, bůh ví proč?! "Shalom, NATO!" Tuhle válku nevyhrajete!"😈 Pravda zvítězí! Rozpad EU a NATO je absolutně relevantní realita. Nestačí, aby tyto spolky podporovaly vlády, proti vůli lidu. To je absolutní pohrdání občany a voliči. Pohrdání pravdou a preferencí falše a lží. 😈

  • Vím, proč jsem AB nevolil.  Takovéto "odůvodnění" není hodno českého ministerského předsedy. Takové kecy mohou vypouštět leda tak stará Blažková, nebo multitroll Simon. 

    A brzy nastane doba, kdy budeme v afghánské ISLÁMSKÉ republice balit kufry. I s našimi "spojenci". 😈

  • Ale stáhneme vojáčky z Afgánistánu, stáhneme. Je to jen a pouze otázka času. Příjde den, kdy odtamtud vyfičí všichni cizí vojáci. Jinak to ani nemůže totiž dopadnout.

  • Wolfcastle

    Rusáci nám tady vadili, ale když děláme rusáky v afgánistánu tak nám to nevadí.... At nechaj Asada delat si poradek ve SVE ZEMI po svem a bude klid!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit