Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měli by dámám a pánům v Senátu přidat! (Manuální práci).
    Tento pašalik je velmi drahou "pojistkou demokracie".
  • Stačí zrušit imunitu a zavést zvýšenou trestní zodpovědnost pánů poslanců a senátorů za jejich činy a obě sněmovny budou rázem prázdný.
  • Tomio má samozřejmě pravdu, že Senát je nejen zbytečný, ale i velmi drahý, že volby do Senátu lidi vůbec nezajímají, že na tom vydělávají jen strany, které si ta zlatá koryta dopředu pohlídají a protlačí si tam své lidí !!!
    • Okamura bych chtěl sám o všem rozhodovat, jako kdysi japonský císař. Tak senát nepotřebuje, naopak mu vadí. Chtěl by o všem rozhodovat referendem, kdy by ovcím a p.tomcům nakecal a nasliboval a oni by pak v referendu "svobodně" schválili to co by jim předhodil. Také má malou postavu a proto zjevně trpí napoleonským komplexem.
      • ty mindráku, Okamura měří 185 cm. Tebe šacuju na 155 a náprstek 5 cm.
  • Senat je pry pojistkou demokracie:-) Demokracie je ovsem vlada lidu, coz v CR neni ani omylem. Tady vladnou politici bez ohledu na to, co chteji lide, kteri je dosadili ke korytum - pardon do funkci. Z toho vyplyva, ze senat je pojistkou cehosi, co vubec neexistuje a je proto zadarmo drahy. Snad se Okamurovi podari prosadit referendum o jeho zruseni, a tito paraziti v drahych oblecich ztrati bezpracnou obzivu. Kdyby se penize vydavane na senat venovaly tezce nemocnym, tak by to zlepsilo zivot spouste lidi misto aby byly statem tj. nami vsemi vydrzovany tyto uz od pohledu odporne kreatury.
  • 1. Senátoři dělají vše pro to, aby byli považování za naprosto zbytečné, jedinou otázkou je, jestli to dělají úmyslně protože chtějí všem ostatním škodit, nebo neúmyslně čistě z vlastní neschopnosti. A pak je tu třetí varianta (přiznávám - čistě hypotetická a absolutně nepravděpodobná, protože kapři si přece rybník nevypustí), a to že to dělají úmyslně proto, aby zvětšili svoji nepopularitu a uspíšili zrušení senátu.

    2. Změny jako změna systému volby do senátu nebo dokonce jeho zrušení po 25 letech určitě není nic ukvapeného, nebo zbrklého. Naopak, je nejvyšší čas upravit ústavu a zrušit vše, co se neosvědčilo (tedy senát).
  • No tak si chtějí vylepšit volitelnost, ale že by si kapříci vypustili rybník - to je nenapadlo. Oni holt nevidí, že tím nezájmem o volby do senátu bychom ho nejradši zrušili? Vždyť je to krmník pro odložené politiky, kteří se jinde neuchytili. Ale letos k volbám půjdu, protože za P4 bude kandidovat Drahoš, tak musím hodit hlas protikandidátovi ...
  • Senát by neměl být zaopatřovacím ústavem pro politické trafikanty. Senát by měl být užitečný a přátelský vůči občanům ČR, tedy by neměli někteří senátoři devótně plnit zadání z Bruselu nebo Berlína a tak poškozovat oprávněné zájmy občanů ČR.
    • Pisatel se tedy domnívá, že někteří senátoři plní zadání z Bruselu a z Berlína? A když president zjevně plní zadání z Moskvy, to mu nevadí? Musí, prý tam mají kopie jeho skartovaných svazků konfidenta StB.
      • Pisatel se nedomnívá - pisatel napsal svůj názor a vy "K" už to nehulte, pak píšete koniny :-)
        • to je vyhlášený pisálek. Co by si přál být moc vidět. Zatím je absolutním přeborníkem v prasení stránek svými gejzíry nesmyslů. Běž si užívat svůj bezstarostný život v chlívku.
          • 0
  • Jak bylo už napsáno přede mnou tak stát je opravdu nástroj moci jedné třídy nad druhou!
    Senátoři a politici jak se dnes uvádí "napříč politickým spektrem" mezi chudinu nepatří ale
    stačí si aspoň zadat :chudoba v česku a určitě tam nenajdete ani jednoho politika !!!
    Proto jim tak vadí aby nebylo možné jejich majetek vůbec zjistit !!!
    https://www.bing.com/search?q=chudoba+v+%C4%8Desku&form=EDNTHN&mkt=cs-cz&httpsmsn=1&refig=32858e79593a42d0f1bb20f5838f4548&sp=-1&pq=undefined&sc=0-14&qs=n&sk=&cvid=32858e79593a42d0f1bb20f5838f4548

    PS: Mám známou která pracuje v dětském domově a ta říká, že už převládají
    "bílý" a c i kani díky dávkám jsou většinou za vodu !!!!
  • ten obecní hlupák na obrázku tak to bude už z principu kravina. A ne lecjaká. Je to přeci jen mlátička hubou, která se vyšvihla neznámo jak, do sněmovny. Jasné že naposled. Chce být vidět. Moc vidět. Ale lidi nezapomínají. Jak srdnatě bránil přivandrovalce, jak se za ně bil jak lev. Jak na sebe smazal tehdy všechny dostupné kontakty aby nemusel čelit posměchu a opovržení. Juro, uděláš nejlépe když sklapneš a vyfičíš. Už jsi dosáhl vrcholu blbosti, výš už to nejde!
    • Vyškábal se tam přes tatínka. Doufám, že za ním brzo odkráčí.
  • To máme panečku elitu: Ten nabubřelý "nepostradatelný" žvanil a tu mrécu v povzdálí.
    Zadarmo drazí.Tak jako ta naše elita darmožroutů v Bruselu.Holt máme to,co jsme chtěli.
    Angličané ví proč odcházejí.Jenom ti naši darmožrouti nám budou mazat med okolo hub,
    jak jsme na tom "dobře",že jsme v EU. *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit