Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Je překvapivé, jak si program současné vlády a program hnutí ANO Jičínský vysvětluje jako levicový. Kdyby jej nazval lidovým, bylo by to výstižnějším. Proč lidovým? No asi proto, že nějak kladně zasahuje velkou část populace, které vyhovuje a také proto ty stálé vysoké preference Babiše i hnutí ANO. Ne socialistů. Podobně program "pro všechny" nazývají levicovým minipartaje typu TOP 09 a skupina "demokratické opozice". Uražená ješitnost vůdců těchto stran vede k sci-fi hodnocením, které v ničem nejsou pravdivé. Vykřikují "všechno je zlé, špatné" a přitom to není vůbec pravda. A podobně se mýlí i Jičínský.
  • Psal jsem o názorové rozdvojenosti Jičínského, ale příspěvek zmizel. Jičínský chválí Zemana, který Ústavu ohýbá a deformuje k obrazu svému, a přitom se rozčiluje, že Ústava není dodržována...Dále nemá cenu psát - co když zase příspěvek zmizí ?

  • Zdendo, Zdendo je nová doba. Ve výčtu bývalých "hrdinů" ti už chybí jen Jurij Gagarin a Fidel z Kuby. Vtahovat do rozmluvy socany je srandovní.Je to nečitelná pidistrana.Partaj která se navenek tváří jakože lidová .... a ve skutečnost sígři I. kategorie.Viz čerstvě Sobotka - zvaný Zubatá pleš, má těsně před tr,stíháním.Partaj která si nechala vysoudit Lidový dům, naslibovala  a pak jako odmítá zaplatit advokátovi.A sama se mrská jak vyhlášený špinavec Rath?To už chce pořádnou dávku otrlosti.

  • TheGGG

    v zemi kde 2/3 lidí nedosahují na průměrný plat nikdy u moci nebudou zlodějske pseudo strany orientované na šmelináře, zazobance a všlijaké rádoby kapitalisty jako smažáci/piráti, top0,9, modrotuneláři, či jakýsi spolek stan.


    • Gegéčko ty mi mluvíš z duše.Snad nás za to neoddělaj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit