Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vraždění lidí je dnes uznávaným mezinárodním sportem! Slogany jako Zabij si svého Američana, Muslima, Fašistu, Křesťana, Separatistu či Komunistu jsou dnes prostě COOL a IN ! Pokud je to v zájmu politiky a prosperity, zabíjet si může kdokoli a kdekoli. Na tyhle vraždy se totiž nikde žádný paragraf nenajde! Lidský život dnes totiž nemá žádnou cenu, zvláště, když je to život odněkud ze zaostalé země či kontinentu ! Pokud smrt neohrožuje mocné, tak se nikdy a nikde nic nezmění ! *9*
  • Jo jo mají to Amíci nahnutý jejich lumpenříše bude končit, chvála bohu, po krachu hospodářském bude krach multikulti, už tam střílejí černochy, však tam byly velké demonstrace.
  • USSá - Mc Cainové - Mc -ráči v akci po celém světě hlavně na Blízkém východě
    Prořeknutí? McCain říká: „Národně bezpečnostní tým doporučil vyzbrojovat ISIS“

    Arizonský senátor John McCain ve středu večer, když se objevil na Fox News, pronesl ohledně politiky federální vlády vůči teroristické skupině ISIS zajímavý komentář.Na značce 1:00 krátkého klipu s Gretou Van Susteran zmínil McCain schůzi, kterou uspořádal president s národně bezpečnostním týmem, na níž údajně všichni členové „doporučovali vyzbrojovat ISIS.“ „Hillary Clinton tuto schůzi v Bílém domě popsala už před více než dvěma lety…, všichni v národně bezpečnostním týmu doporučovali vyzbrojovat ISIS a president to sám od sebe zamítl,“ řekl McCain.
    Tento komentář přišel po otázce Susteran týkající se vyzbrojování „Svobodné syrské armády“, takže to vypadá, jako by McCainovo prohlášení bylo prostě Freudovským prořeknutím, i přes určité zprávy, které tuto poznámku vytrhávají z kontextu. I když tomu tak může být, tak McCainovy mimoděk pronesené poznámky o ISIS zůstávají naprosto faktické.

    I přes McCainovo nesprávné tvrzení, že president odmítl tuto skupinu vyzbrojovat, přímé zapojení této dvojice do vzestupu ISIS, o němž jednoduše ale mluvili jako o Al Kaiídě v Iráku, je nepopiratelné.
    • McCain v posledních několika letech s Obamovou administrativou na vyzbrojování radikálních džihádistů v celém regionu horečně spolupracoval v rámci přiznaného na desítky let rozvrženého plánu na svržení vlád v několika zemích včetně Iráku, Libyie a Sýrie.

      Už v březnu 2011 byl McCain roztleskávačem plánů CIA na poskytnutí o podpoře pro „Libyjské rebely“, i když vůdce libyjských rebelů Abdel-Hakim al-Hasidi přiznával, že pracuje u Al Kaiídy. Jen o pár měsíců později ti samí „rebelové“ vyvěsili vlajku Al Kaiídy na střeše soudu v Benghází.

      Jen před rokem cestoval McCain do Sýrie, aby se tu setkal s vůdčími členy brigády Asifat al-Shamal stejně jako Svobodné syrské armády, kdy i obě tyto skupiny už přiznaly, že „vyhlásili loajalitu k Al Kaiídě.“ Širokou kontroverzi spustilo, když bylo na tajné schůzce zjištěno, že několik z těchto mužů byli radikální džihádisté obvinění z nedávného únosu 11 libanonských poutníků,I přes neustále opakovaná tvrzení McCaina a Obamy, že podporují pouze „umírněné rebely,“ tak velitel Svobodné syrské armády Jamal Maarouf v roce 2014 přiznal, že jeho bojovníci běžně bojují po boku Al Kaiídy, a ta samá Al Kaiída teď na syrsko-irácké hranici „fúzuje“ s ISIS.
      Podle jistého jordánského činitele byly také americké instruktory na tajné základně v sousedním Jordánsku vycvičeny tisíce džihádistů, než přešli do Iráku, aby se přidali k ISIS. Podobně i nedávná zpráva PBS News líčí džihádisty, kteří přiznávají, že je vycvičily síly Kataru a USA.
      Odpor proti McCainově bezuzdné podpoře radikálně džihádistických teroristů vyvrcholil v roce 2013, kdy se na McCaina při shromáždění na radnici v Arizoně obořil americký mariňák, a obvinil tohoto senátora ze zrady.
      Pouhé hodiny před prohlášením McCaina na Fox News konstatoval penzionovaný generálporučík Letectva Spojených států Thomas McInerney během podobného interview s touto sítí, že „ISIS jsme pomohli vybudovat my.“
      • „V některých případech jsme, jak věřím, podporovali špatné lidi a ne v té správné části Svobodné syrské armády, a to je pro lidi trochu matoucí, tak jsem vždy trval na tom, že podporujeme ty nesprávné typy,“ řekl McInerney.

        Teď, když ISIS získává půdu pod nohama i nové bojovníky, tak jak McCain, tak president Obama zůstávají fixovaní na bombardování Sýrie údajně proto, aby zastavili ISIS, kterou pomohli vytvořit, místo ohlášené ISIS hrozby na hranici USA-Mexiko.
  • USSá využívají a zneužívají tyto organizace ke svým cílům ISIS, ISIL, Al-Kajda, sami je stvořily, vyzbrojily, vychovaly, vycvičily - takže někdy se jim hodí a využívají je, pak proti nim bojují a tak to střídají . USSá - šmejdi. právě na toto dojedou.
  • Právě tím si hloupí Amíci šijí na sebe bič, za jednoho zabitého příjde deset nových, toto a hospodářský krach který mají za humny je zničí totálně!!
  • Zachraň se kdo můžeš.Nepodstatný útočí.Venku to drží hubu a v tramvaji to ani nešťěkne.Ale tady hyperaktivní fracek který by toho chtěl tolik vysvětli.Musí to z tebe ven,co?Tak jo ale neblij tady d e m e n t e.
    • Nepodstatné zapomnělo na to podstatné .

      tuto hydru stvořily, vychovaly, vyzbrojily, zafinanncovaly, vycvičily ke svým účelům a cílům je používaly a stále používají Spojené státy americké -fašistické, terorisstické a diktátorské. Je to jejich práce, celý Blízký východ i Ukrajina a Jugoslávie i s Kosovem.

      A těchto bojovníků je jak sarančat, takže trefit se do jednoho po několikaletém snažení je jako plivnout do Tichého oceánu. Jeden dron zabil po x letech jejich vůdce, nastoupí x-dalších a jeden jejich bojovník vezme auto, motorku s municí a zabije celou skupinu lidí. To je matematika. made in USSá.
    • ostapkotab
      kosek je č#rák
  • Takže to nejde řešit jen vojenskou silou,ale musí se to řešit i například tak ,jak už jsem napsal.Zakažte a zničte,vyjměte z posvátných knih islámu/koránu( ale i dalších náboženství také tyto radikální texty v případě potřeby) radikální úryvky textů výkladu práva Islámu/koránu či šarii,které podněcují k boji,zabíjení,násilí a bezohlednosti,rasistickému podnětu vůči ostatním obyvatelům planety Země,tedy všech ostatních obyvatel.A vytiskněte pak ty knihy znovu,bez těchto pasáží a textů.Jinak se nikdy/dlouho nic nezmění.A radikální islamisté budou útočit znovu a znovu a znovu.
    • Podstatné je že ti to hrabe v palici, nepodstatný blbe!!! *15* *2* *1* *10* *12* *16*
  • Jak tu píše ,,jan rich´´ správně pokud zabijete jednoho radikálního muslima povstane další,to znamená na jeho místo si stoupne další a bude bojovat.Proč asi? Protože si v náboženské knize v radikálnm výkladu koránu přečte,že Aláh je jediný nevyšší jednak duchovní,ale a to hlavní nábožensky právní činitel, a pouze Prorok Mohammed byl jeho posledním poslem.Nikdy jiný. A ostatní prorokové jsou odpadlíci od víry,protože nejsou nejvěrnější Aláhovy.Tedy nectí nejpřísnější výklad ( nejradikálnější výklad náboženského práva islámu/koránu tedy práva Šarii) a jde bojovat.Tohoho radikálního muslima zabijete a další radikální muslim si přečte to samé a jde také bojovat.A tak je to pořád dokola. Tak už je Vám to jasné kde je ta chyba hlupáci? Už to vidíte nebo ne hloupý oslové?
    • Tak tvé názory shrneme a konstatujem že jsi blb a magor!!! *15* *2* *1* *10* *12* *16* nepodstatný
  • http://www.rozhlas.cz/zpravy/blizkyvychod/_zprava/brutalni-metody-dzihadistu-z-islamskeho-statu-prebiraji-i-egyptsti-bojovnici-jeruzalema--1393170
    http://www.rozhlas.cz/zpravy/asieaustralie/_zprava/1392453
    http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/1392671
    Co mají všichni radikální islamisti na světě společného...co to asi bude..je to radikální výklad koránu/islámu, už jsem tu i zkopíroval odkaz na jeden z mnoha textů.Výklad náboženství,nebo výklad knihy může být pravděpodobně:
    buď překlad textů z knih/knihy je napsáno více způsoby a tedy i způsobem válečným či podněcující k násilí,vraždám,zabíjní apd..A nebo
    tyto texty přímo obsahuje tato kniha v sobě.
    A podněcujíce k válčení,násilí a vraždám.A na muslimech jako první na řadě.Protože oni jsou nejhorší odpadlíci od víry v aláha dle ,,radikálního výkladu koránu´´.
    Navrhuji zničit všechny texty radikálního výkladu koránu( osobně bych navrhoval i pokud jsou obsaženy v bibli,nebo i v knihách jiných náboženstvých)tedy je vyňat z těchto náboženských knih a knihy znovu vytisknout bez těchto pasáží.Jakékoliv radikální výklady posvátných náboženských knih trestat velmi přísně všude po světě.A radikální islamisty jako první a to velmi přísně.Zakázat všude po světě jakékoliv projevy radikálních výkladů náboženských knih a nebo jakékoliv projevy radikálního vákladu náboženství.A to trestat velmi přísně. A včera bylo pozdě tyto možnosti udělat.
    Žádné chalífy po světě,žádné radikální projevy náboženství po světě,žádný výklad nejpřísnějšího práva Šarii po světě,prostě to zakažte,udělejte to co nejdříve a následně velmi přísně trestejte všude po světě. A opakuji měli jste to udělat už dávno!!
  • A kdybychom po Godanem padli všici,vstanou noví islamisti,nový život nastane.Odstřel špiček islámistů přeci není řešením,jen utvrzením,že ty odstřelovače je třeba ničit sebeopětováním.A to dělají.Je třeba najít jinou koncepci vlivu.Třeba tu,že za výchovu sebevražedného útočníka může rodina a nejbližší okolí.To okolí bych trestal a dokonce pro ně vytvořil koncentrační tábory za špatnou výchovu dětí.S režimem táborů takovým,aby se ho děti a budoucí potencionální sebevražedné děti takových činů zřekly.Zatím to vypadá,že život pozemský je úzce svázan s rodinou.Mimozemský pak s islámským bohem.Posilme ten život pozemský.Pak se jim snad při myšlenkovém okrádání rozsvítí natolik,že pochopí nadmyšlenkovost křesťanství.Ale to jsem asi přílišný optimista.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit