Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alláh je úchylné a perverzní *12* a stejně tak všichni , kteří se k tomuto *12* hlásí.
  • Varovný titulek i obsah Jéglova článku. Postupně, krůček za krůčkem, islamské dítko za dítkem, udělování státního občanství na běžícím pásu a postupná přeměna křesťanských Evropanů na muslimy. Belgičanům to přeji, protože je to země s největší svobodou-nesvobodou, kde se zdá, vymírá evropská kultura, protože Belgičanům je to fuk. Když se tak stane, a Brusel bude evropské město muslimů, Belgičanům to bude patřit zaslouženě. Je však zde nebezpečí, že se v některých evropských městech ujmou vlády lidé typu Merkelová, lidé chorobně liberální k hrozbě ze strany muslimů. Že prý muslimové = velký strašák a humbuk. Není, je to krutá realita, která se brzy bude dotýkat všech Evropanů. A prý, že EU je nejlepším řešením pro celou Evropu. Evropu, která ze jednu - dvě generace bude křesťanskou Evropu připomínat jenom v zakázané literatuře. A přitom ti, co to zavinili, si klidně nadále holduji svému politickému úspěchu, který jim vytváří občané, kteří již začínají pociťovat možný dopad muslimské benevolence. Nejenom Belgičané, ale celá Evropo, probuď se již z falešného snu a z falešné solidarity s chudým lidem z muslimských zemí. Protože zanedlouho budou moct muslimové dobýt Evropu "nikoli meči, kalašnikovy, nebo granáty, ale pomocí politiky."
    • Belgičané se na ničem nemohou domluvit, tak je snadno ve volbách porazí.
  • Londýn má mohamedánského starostu. Už se tam všichni jako pomátli? Od kdy, od kdy obecný odpad světa kandiduje a je volen? Angličani furt v pohodě a klídku. A až jim mohamedáni budou skákat po hlavách budou se divit. Ještě že tady máme páky bylť trochu radikální co spolehlivě ohlídají nástup nějakých islámských dutých palic. O to víc platí, že je třeba bandě neustále připomínat - tady nepatříte. Tady nemáte co dělat. Tady jste v opovržení a hanbě. To proto, že jste rozhádali celou EU.Našim cílem je vás vyčlenit a izolovat.
    • Promluvil rodilý Londýňan...
    • co je angličan , belgičan , francouz , němec dnes.... jen degenerát žeroucí kebab , nudle s kočkou či psem ,tolerantní, zbabělý připosranec který udává svého souseda či kolegu v práci , že je netolerantní k migrantské špíně...to jsou zkušenosti a poznatky tzv. angličanů , němců...dnes je moderní být novoněmec , novoangličan s pěti manželkama a kozou na sexuální hrátky...to vše sebemrskači v Anglii, Německu, Francii tolerují a ještě to podporují -žerou ty jejich blafy bez vepřového , létají s jejich aerolinkama ( stejně tak jako české transexuální novo ovce) a jezdí k nim na dovolené....sami si za to můžou a my také.
      • To není jen o dovolené,ale hlavně o ropě a to už je jiný kafe jak tenhle finanční pás přetrhat.Jsem Čech mám rád ČR kupuji české výrobky.Nemám rád tak nekupuji,ale zkus takhle uvažovat o SAE nebo Kuvajtu či Rusku a nebo i Číně a prostě to nejde.
        Evropa je taková jaká je neb tady je většina práva na principu křesťanství a ne islámu,bohužel se mi zdá že jsme se nějak "vypotřebovali".
  • Tohle může překvapit leda hlupáky tojest všechny ty co nevolili SPD
    • deathquick
      A co s tím Japonský migrant Pitomio udělá??? Tomu týpkovi jde jen o prachy a koryta, ke kterým mu pomohli "pomalejší"jedinci se základkou a přestárlí důchodci se senilitou...
      • Milý pane, nebuďte naivní. O prachy a koryta jde všem politkům, tam nemusíte hledat rozdíly. Rozdíli jsou v tom, jak politici přistupují k imigrantům. Nemyslím jen nyní, ale s ohledem, co tvrdili třeba před rokem, dvěmi, třemi. Já mám docela dobrou paměť a když selže i ona, máme ještě strýčka googla. A pomocí jeho si může ověřit, jak jsou kteří politicistálí ve svých názorech nebo jak je mění jen proto, aby se dostali k těm korytům a prachům. Kolikrát v této otázce změnil názor Okamura?
        Vy si o sobě jistě myslíte, že patřítek nějaké elitě tím, že urážíte Okamuru slovem Pitomio a zároveň dehonestujete jeho voliče? Tímto si honíte své ego?
        Na mne působíte velmi uboze a věřím, že nejen na mě.
        • deathquick
          Jak působím na tebe a tobě podobné je mi u prrdele ...
          • To je idiotům vlastní...
          • zas lopaťáku vybarvil. Ale taková je doba. Kdejaký bezmozek tobě podobný, se dorve ke klávesám a chce být vidět. A zejména má svěží neotřelé nápady. A čerstvé informace,kde kdo a jak krade. A to vy tam všichni u vás na dvorku jste všichni takoví chytří? Taková tebou namastěná moudra se tady fakt hltají.
          • zas lopaťáku vybarvil. Ale taková je doba. Kdejaký bezmozek tobě podobný, se dorve ke klávesám a chce být vidět. A zejména má svěží neotřelé nápady. A čerstvé informace,kde kdo a jak krade. A to vy tam všichni u vás na dvorku jste všichni takoví chytří? Taková tebou namastěná moudra se tady fakt hltají.
      • jsi nepobral. Evidentně i tu přezdívku jsi někde jen viděl a ukradnul.Okamura není žádný myslitel. Je to plantala který má naučeno několik frází které mele pořád dokola.Slovem směšný. Ale o peníze?To možná připadá tobě, který sám z nuzných poměrů jsi se vypracoval až na zdejšího dopisovatele. Okamura přeci jen představuje hráz. Hráz proti přivandrovalcům kteří dostávají důrazný signál. "Tam to nebude s medem". A za to mu patří holt uznání.
        • směr doktor :D
        • deathquick
          Že tomu migrantovi nejde o peníze??? Odkud tě pustili, ňoumo....Vytuneloval Úsvit, teď se šetří vyvedení peněz z volebního účtu a boj toho popeláře o koryta je epický...
          A poukazovat na nick je dementní...Dodělal jsi vůbec základku celou ??
  • ObcanX
    Koukám jak nám multikuliti postupně rozkládá naše zřízení, jen tak dál a a jednou tu bude občanská válka nebo spíše křížové tažení proti alahovi, jednou i sluníčkáři a kavárenští povaleči zjistí že už toho bylo dost a přestanou ustupovat, pak se budou divit kam až to zašlo *9*
  • Vypadá to, že tisíciletá anticko-judaisticko-křesťancká civilizace končí a bude nahrazena nikoli východostepními rudosocialistickými zvyklostmi (zatím!), ale nahradí ji islamistické tmářství. Pak se tady lidi poperou, povraždí a těch pár co zbude začne na ruinách Evropy znovu.
  • Díky politikům poteče krev i jejich a jejich dětí a vnoučat.
    • Merkelová nemá děti.
    • Tebe už od mládí trestali pohlavním stykem...
      • To říkáš ty, co máš konečník vytahaný jak nohavice od montérek a zanedlouho z něj budeš mít trhací kalendář.
  • a evropa je v řiti, běloši se rozdělí do dvaceti různých stran, ale tyto špíny se semknou do jedné aláhovy strany a roznesou nás na mačetách
    • Soudruhu, tvůj vzor Putin je už jedna ruka s Muslimy, tak jsem zvědav jak vám půjde změnit svět v područí Arabů a nastolit u nich proletariát. To bude panečku pořádný boj a ne takové tlachání na Tiscali.
      • v Rusku si je drží na uzdě, Rusko bude jediná země kam budeme prchat před slimáckýma špínama, ještě budeš rád když ti ukážu cestu
        • Z tvých příspěvků věřím, že ty už v Rusky jsi a tady na Tiscali pracuješ jako Trollík. Blbě, ale pracuješ. Já s článkem nesouhlasím a osobně v okruhu 100km s Araby nemám problém. Evropa si zadělává na průšvih, ale né takový, jaký tady ty s Jéglem popisuješ. Vysvětlím osobně, ale nevím jestli máš zájem to pochopit.
  • A jak se budou jmenovat? Belgický sultanát Evropské unie? Dobře jim tak šmejdům v EU!
    • zase kradeš
  • Je příliš smutné, že lidé si honí své ego hrubými urážkami. Někdo nemá rád levicové, jiný pravicové politiky. Ale dnes jde opravdu o záchranu naší evropské civilizace. Jsem přitom odpůrce EU. Není přece možné neustále ustupovat snahám o zanášení islámské kultury do našich zemí. Bohužel je tato snaha velmi dobře finančně podporována. Já, když přijedu do arabských zemí, musím se velmi tvrdě řídit tamními pravidly. Ale zde jde o agresívní snahu muslimských komunit zavádět v Evropě pravidla muslimská, i pro naše lidi. To je přece dost silný argument na zamyšlení. A toto by nám mělo být svaté. Dnes mnoho lidí vidí svět moderně, bez konfliktně, chce být tolerantní. Ovšem jsme stále více tolerantní k agresivitě. Nemůžeme být přece tolerantní k násilí a k agresi. A když mám být tolerantní, to ještě neznamená, že budu ustupovat něčím (ve svém důsledku agresívním) požadavkům a být hlupákem. A v této otázce jde o ustupování snahám muslimů Evropu ovládnout. To není strašení. To jsou přece prohlášení nejvyšších zástupců těchto komunit v Evropě!!! Tak zkusme se zbavit žabomyších šarvátek, nebýt chvíli odpůrce toho či toho protože nosí třeba zelené tričko, nebo co. Zkusme být v této otázce jednotní. Pokud ne, pak se jim snahy o rozhádání a snahy o naše ovládnutí podaří uskutečnit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit