Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Lisková je u nás v Ostravě známa má plno podporovatelů při oslavách osvobození byli někteří přátele DLR na smuteční tryzně k ukončení 2 světové války v Ostravě. Nemyslím si , že by byla směšná ví co chce i když se jí někteří smějí tak proto , že podporuje Putina pravicoví extrémisté jsou spíše prozápadní k příklonu německu 30 let minulého století a proti islamští .DLR je samostatnou republikou západu se to nelíbí bude dlouho trvat než jim dojde , že je to hotová věc stejně jako , že Krym je Rusko v DLR se lidé mají lépe než když patřili pod Ukrajinu a to je rozhodující faktor.Můžeme si dělat legraci s paní Liskové a sní nesouhlasit stejně nakonec rozhodnou občané kteří na onom místě žijí nezajíma je co si myslí EU .V DLR jde život dál lidé pracují chodí do školy a baví se jsou spokojeni s ukrajinou již nechtějí mít nic společného v Řecku a Itálii jejich konzulát stále funguje.Konzulátem v Ostravě vešla dlr do povědomí občanů a debata na různých forech nebo faceboku ukazuje povědomí DLR u občanů naší země .Soudní rozhodnutí jen zvedá zájem o DLR.
  • jediní syfilitici byli tvoji superhrdinové Uljanov s Klementem tak nevím proč tu detailně popisuješ kalouskovu řiť ty humusáku
  • Kalósek to je materiál,doufejme že neplodný syfilitik. Říkal kníže,že se mu objevila vyrážka kolem řitního otvoru!
  • můj určitě ne.jenže on tu nebyl sám před ním tu byli i po něm jiní a rozhodně nebyly komunisté.tak že tvrdit že za vše můžou komunisté je jen blbej alibismus
  • Jenže Kalouska tady máme a to už od socíku, kdy byl členem Národní fronty. On je takovým věčným politikem. Žádná zodpovědnost, chlast a kecy. Tím si zřejmě zasloužil váš obdiv, že?
  • jura takovejch jako ty nassseru kýblů.Ty si taky po 28 letech musíš komunisty vymyslet aby jsi měl na koho hodit neschopnost našich demokratů.
  • Pár primitívků pokud by nemělo pana Kalouska museli by si ho vymyslet a namalovat.
    Jen opravdu mentálně omezený retardovaný jedinec má potřebu si takto stále otírat svoji usmolenou tlamu o někoho, kdo je dnes již zcela mimo hlavní proud poltického dění v zemi.
    Co se spíš podívat na tu odpornou hradní trosku - to ožralecké, podlé, vlastizrádné dementní zombíí. které každým svým žvástem který vyzvrací ze své uslintané tlamy dělá česku ostudu po světě.
  • Kdyby Kalousek předstoupil před kouzelné zrcadlo a zeptal se "řekni mi, kdo je pro mě nepostradatelný?", zjevili by se v něm Tibeťané s flaškou kořalky.
  • je jako pokus o vtip? Nebo jsi chtěl napsat něco veselého? Popelnicová chátra zas tolik radosti okolo sebe nemá,co?
  • trubka, stejná jak náš hradní pán
  • chudák senila Zeman, už se chtěl s tou černou izolepou kámošit a takhle to dopadlo *13*
  • Dobře a pravdivě napsané na základě dochovaných materiálů a autentických rozhovorů s pamětníky.
    Dnešní mloci to však nechtějí, nemohouči nesmějí pochopit a ve svých prázdných hlavách zpracovat.
  • otevřeně hlásí k syčákovi z Kremu. Jak jej budou v pondělí recyklovat tak z toho bude mít rozhodně orgasmus.Když založila jakousi Domobranu - tak ona to byla taková proruská domobrana. Tak na takové blbaně jsme tady extra alergičtí. Je dobře že s ní udělali konečně pořádek. Kdyby jí okolo její palice svištěly kulky, jinak by zazpívala. I když, pokud si páchnoucí krasavice připlatí,kulky u hlavy budou.Houpající se.
  • Justice nám dluží vysvětlení,proč trvalo téměř dva roky než byl nezákonný konzulát uzavřen.To by mělo rovněž vysvětlit státní zastupitelství a policie.Celé ty dva roky mohla tato pseudorepublika troubit,jak je v ČR zastupitelsky zakotvená a zneužívat toho.A co konzulka?Bylo jí mírně domluveno,nebo dostala přes ústu pro výstrahu těm,kteří by u nás taky rádi zastupovali.Třeba Baskicko nebo Katalánsko.
  • 0
  • a může zato mimochodem Putin jako za všechno......večerní prášek už jsi měl? *6*
  • Opět se blíží doba, kdy budou někteří špatně informovaní, někteří možná zmanipulovaní, někteří asi i hloupí a někteří za dezinformace placení lidé, hlasitě oslavovat osvobození naší vlasti v květnu 1945 americkou armádou. V těchto dnech se v Plzni opět staví pomník „Díky, Ameriko!“. Byly přivezeny nové žulové kvádry až z Francie. U původního pomníku totiž do roka popraskaly sedm metrů vysoké žulové pylony. Asi vlivem překrucování dějin. Je totiž velmi zajímavé, že nikdo z těchto oslavovatelů vůbec nepřipomíná to, jak se ve skutečnosti americká armáda na našem území chovala. Podle některých názorů to bylo stejné, jako chování americké okupační správy v Německu, podle jiných názorů ještě horší. Pamětníci vyprávěli, že v Plzni vypuklo 5.5.1945 povstání a německé vojenské posádky a velitelství složily zbraně a plzeňský rozhlas hlásil do éteru: „Hovoří Plzeň, svobodná Plzeň hovoří“. Američané vstoupili do Plzně 6.května 1945, odmítli žádost Revolučního národního výboru v Plzni o poskytnutí vozidel a zbraní pro dobrovolníky, kteří chtěli jet na pomoc bojující Praze, tento odjezd zakázali a české vojáky a četníky odzbrojili. Pokusili se zakázat i Revoluční národní výbor a zakázali vydávat české noviny. Na americkou armádou zabraném území patřícímu před válkou Československé republice bylo množství skladů a zásob nejrůznějšího zboží, pohonných hmot a potravin. Co americká armáda neodvezla do americké okupační zóny v Německu, to cíleně zničila. A již vůbec nikdo nepřipomíná to, že Američané bombardovali Škodovy závody v Plzni 17., 18. a 25. dubna 1945. Tedy v době, kdy byla válka již prakticky u konce. Na tento závod bylo tehdy svrženo přes 5.000 tříštivých a zápalných bomb. 29 objektů bylo zcela zničeno, 21 těžce poškozeno, infrastruktura byla zcela zničena.Při bombardování Plzně bylo zničeno 505 budov, seřazovací nádraží a další objekty. Přitom bylo zabito (Američany a 14 dnů před koncem války !!) 624 Čechů a 453 jich bylo zraněno. Když si ruiny prohlížel oslavovaný osvoboditel, americký generál Patton, měl údajně prohlásit: „Dobrá práce, jsem spokojen.“ Z toho všeho vyplývá, že taktika spálené země, kterou Američané uplatňovali, byla záměrná a cílená. Po zveřejnění Košického vládního programu Američané pochopili, že ČSR nebude ve sféře jejich vlivu, a že tedy zdejší továrny je nutno zničit, aby nemohly být konkurencí západních firem. (Tak trochu to může připomínat rušení a bourání našich továren po roce 1989.) A tak, když k tomu ještě přidáme množství dalších bezohledných náletů na jiná česká města, které v roce 1945 již neměly na vývoj války žádný vliv, ale stály nás ohromné materiální škody a způsobily zbytečnou smrt tisíců Čechů, můžeme dojít k názoru, že Američané na našem území napáchali více škody než užitku. A vzhledem k tomu, jak velmi mírně zacházeli s německými vojáky, kteří doslova pospíchali do jejich zajetí, můžeme s jistotou napsat, že Američané na našem území zabili více Čechů, než Němců.
  • Plzeňák jak asi vzpomínají na bratrskou pomoc USA z roku 1965 v Dominikánské republice
  • Prý je to Zemanova neteř, psali na RT??
  • Půjdu se sám na ten konzulát podívat , ta ruská cunda musí být opravdu pizda jaksepatří *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit