Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • „Myslím, že taková akce může v Arábii prospět jako osvěta,“
    míní. „Je fajn, když se tenis rozšiřuje po světě. A hráčky ocení, když
    mají nějakou jistotu a garanci vzorné organizace. Snad všechno je lepší
    než poslední ostuda v Cancúnu, kam holky poslali na poslední chvíli.
    Turnaj mistryň má být za odměnu, což v Rijádu, co se týče organizace,
    pravděpodobně bude.“

    Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/turnaje-wta-atp-sjednoceni-odmeny-premier-tour.A240425_161427_tenis_mama#anketa-progress-A20240425_mama_950

    s NULA diváky, Kláro. Tak jak jim tam navštěvují sporty v Arábii místní normálně. Měla by ses tam zajet podívat, popř. se pobavit s ženami, které tam pracovaly z Evropy.. žádné povzbuzení to nebude, pač v hledišti nebude jediná arabská žena, popř. tam nebudou ty, které by tam měly být, protože zkrátka dostanou od mužů zaracha.. O tohle vůbec tamnímu režimu Kláro nejde, aby se tohle dostalo mezi místní ženy, to by bylo naopak závadné. Jim jde o ten sportswashing, tzn. dělat, že už je jako vše v pořádku, když tam mezinárodní sportovní organizace umisťují takové akce.
    Co se týče vyjádření Kláry výše v článku - mladé holky si to musí prostě vybojovat, takhle jste přeci začínaly i teď. Žádná jste nešla se zlatou lžičkou v puse, všechny jste musely přes ITefka, a tak je to ok. Zase z toho nejde dělat komunismus - tzn. všem stejně. Ne všechny máte stejný talent, ty nejlepší z mladých se zase dostanou nahoru na ty nyní nové 250tky, 500, které budou pro ně.
    Spíše bych to napsal tak, že cokoliv, jen ne arabské peníze. Oni by měli peníze směrovat do enviromentální sféry coby vratku planetě za ty dekády drancování přes auta na spalovací a zážehové motory (už tady mohl být dávno vodík, kdyby se Sověty "nelobbovali", popř. fotovoltaika a nabíjení vozů doma), ve sportu je není absolutně třeba..

    • anebo půjde o ty tzv. nakoupené arabské fanoušky, jak se to u Arabáčů v Arábii běžně dělá a známe to třeba i z MS ve fotbale v Kataru.. iluze zájmu.. Ale o to Arabáčům taky nejde, aby jim tam došli místní, viz. výše ty jejich motivace.. má to posílit režim i s těmi jeho totalitními nedostatky.

  • Ta žena opravdu vypadá na sexuální symbol, který byste chtěli líbat a líbat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit